Brailaaaa (2)
Raspunsuri - Pagina 6
dianalaura spune:
Da, e frumos la tara...acolo am copilarit si eu. Din pacate nu locuim la curte aici, asa incat azi Stefan si-a luat portia de urecheala si de certat. E in perioada in care isi da seama ca poate multe, dar inca nu ii este frica de nimic. Asa incat nu mai vrea tinut de manuta, se duce sa urce si coboare scarile singur, desi inca nu o poate face ca lumea, alearga spre strad, nu stie sa ii fie frica de masini..Am fost si la un magazin de mase plastice din apropiere, si nu a stat o cipa locului...a alergat printre pagare, la jucarii, etc...iar cand am venit spre casa nu a vrut iar de manauta, s-a trantit pe jos...Mi-a facut niste nerevi de am zis ca nu mai iese din casa pana la 18 ani!
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
maria_bunica spune:
Dianalaura..te inteleg ca te-ai enervat pe el..dar vezi tu..au multa energie de consumat..
Bine ca este sanatos ca se va obisnui el si cu restul!!
Imi pare rau ca nu mai mergi la serviciu de maine...dar poate apare altceva cat mai repede nu?E nasol si cu criza asta acum..
31+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
why_not109 spune:
Buna,fetele! Noi am avut un control azi la serviciu (deh! asa e la "stat") si abia acum am reusit sa intru pe net...
Imi dau seama cum s-a comportat Stefan, exact la fel facea si Andrei...inghetam cand vedeam ca o zbugheste haotic...dar pe masura ce creste,devine mult mai ascultator si mai constiente de ce e in jurul lui...asa ca,Diana,rabdare multa,nu ai ce face!![]()
maria_bunica, ia aminte...ca ne ajungi din urma
Ieri la tuns a fost OK ,Andrei a strans din dinti cat a putut, n-a plans deloc,si nici n-a lasat sa se vada ca ii e frica...oricum se vad progrese la fiecare tuns...
maria_bunica spune:
Why_not109..felicitari lui Andrei ca a rezistat eroic la tuns!!
Eeee...nu vezi ca ma incurajez singura,cand povestiti voi cate ceva despre puii vostri?
Toate la timpul lor,nu avem ce face...trecem si peste astea,nici noi nu am fost sfinti cand eram copii![]()
31+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
dianalaura spune:
Multumimi, multumim!
Eu sunt mandra de fiu-meu, a invatat aseara sa spuna cum o cheama pe mama, adica pe mine "Dia"/ Uneori zice ca si o combinatie intre Dea si Dia...dar e asa de dulce...
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
why_not109 spune:
Incearca sa-l filmezi...o sa se distreze mai tarziu vazand inregistrarea...asa se distreaza Andrie acum cand vede cum stalcea cuvintele...
dianalaura spune:
usor de zis, greu de facut...cu filmarea ma refer...asa de greu reusesc sa ii fac si o poza, pt ca in momentul in care vede aparatul...vine sa vada si el pozele, nu sta sa fie pozat.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
why_not109 spune:
La noi acasa filma sotul...si fiind foarte inalt, oricat s-ar fi ridicat pe varfuri,Andrei nu ajungea la el...e simpatic foc in inregistrare sarind sa apuce camera...