Brailaaaa (2)
Raspunsuri - Pagina 5
dianalaura spune:
Buna dimineata!
In weekend a fost vreme frumoasa la noi, dar vad ca acum iar e mai rece si vreme mohorata, au fost si niste stropi de ploaie....
Stefan e in continuare racit, e spre bine, dar inca mai haraie si mai tuseste. Sambata am fost la tara la bunicul meu, si a fost o fericire pt Stefan...a alergat non stop, dupa gaini, dupa pisici, dupa catel...a fost lumea lui, nu a strigat nimeni la el "nu e voie acolo sau nu e voie dincolo", nu au fost masini de care sa se fereasca...
Ieri a trecut mama pe la noi si l-a luat iar la tara....cica a dat de mancare la gaini, la pisici..s-a veselit.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
why_not109 spune:
Si Andrei tuseste de cateva zile...are o tuse productiva,dar atat... ii dau un sirop indian de tuse, care nu e grozav la gust,dar vad ca are efecte...
Mi-l imaginez pe Stefan in largul lui...
...cred ca a picat lat de oboseala,asa-i?
Si aici e un cer instabil...ba e innorat...ba iese soarele...oricum dupa-amiaza avem program de bicicleta in parc...si de tuns,ca ne-a crescut parul la toti...![]()
dianalaura spune:
Si pe Stefan ar trebui sa il tund, dar cred ca numai dupa Paste, sau dupa ziua lui, mai vad eu. Si eu ma gadesc sa ii cumpar ceva siropel, tot tuse productiva are si al meu. antibiotic i-am dat doar 5 zile, ca atata mi-a ajus. M-am gandit ca o sa ii fie suficient, acum ii mai fac doar aerosoli.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
why_not109 spune:
Eu sunt foarte multumita de siropul ala, atat de rezultate cat si de compozitie( e din plante)...
In privinta tunsului...am emotii...lui Andrei ii e frica de masina de tuns...pana acum cateva luni,ne stia toata Braila cand il tundeam,atat de tare tipa...dar acum s-a marit si incearca sa se abtina
...Iar frizerita care-l tunde e tare draguta,il ia cu povesti,ii spune secrete la urechi sa-i distraga atentia...e o intreaga poveste cu tunsul nostru![]()
Aerosolii ii faci tu acasa? Sau cum?Stiu ca sunt foarte buni...
dianalaura spune:
Da, aerosolii ii fac eu acasa. Am primit cadou de Craciun in 2007 un aparat de aerosoli de la nasi, de fapt ii rugasem sa imi cumpere din Italia, si cand au venit acasa de Craciun nu au vrut sa ne ia banii pt el. Asa ca acum ii fac aerosoli cu fluimucil sau ACC.
De tuns, la fel patim si noi..de fapt l-am tuns doar de 2 ori pana acum...la 1 an si o saptamana prima oara, in mai anul trecut, si in decembrie tot anul trecut. Acum nu pot sa zic ca ii este mare, dar transpira repede, si avem si un show cu limpezitul pe cap, asa ca prefer sa il tund scurt. Acum am incercat sa ii iau un pic de la urechi si de la spate cu foarfeca, l-am cam ciopartit, ca iarasi mi-a urlat si s-a tot miscat.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
why_not109 spune:
Si sta la aerosoli? andrei a facut o singura data...am ajuns intr-o seara la "urgenta" ...si s-a speriat teribil de aerosoli,nu cred ca as avea succes sa-i fac acasa...dar,oricum,sunt foarte recomandati...
Si noi avem acasa aparat de tuns,dar nu sta nici sa-l pici cu ceara, se misca...si mi-e teama sa nu-l ciupesc cumva...
maria_bunica unde esti?te asteptam la noi
why_not109 spune:
dianalaura cand incepi serviciul?...si Stefan caminul...il dai la program prelungit,sa doarma acolo,nu?
dianalaura spune:
Eu nu am masina de tuns acasa, la coafor l-am tuns pana acum. La aerosoli sta, la inceput i-a fost destul de frica, dar i-am distras atentia cu telefoane, jucarii..etc. Acum sta, si cat dureaza procesul in sine il tin in brate si ii cant, si il pun si pe el sa cante (ca sa nu tina gura inchisa
)
Serviciul deocamdata nu il incep, trebuia sa ma duc acum de la 1 aprilie, mi-am gasit post ca si secretara la o facultate, insa a picat faza, pt ca tipa in locul careia mergeam eu nu mai pleaca deocamdata, asa ca...Cand o sa merg la serviciu o sa il duc la cresa, da, la program p[relungit. E deschis acolo de la 6 dimineata pana la 6 seara. Nu am cu cine il lasa, pt ca amandoi parintii mei lucreaza.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
dianalaura spune:
Buna dimineata somnoroaselor! Poftiti la cafea!
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
maria_bunica spune:
Buna fetele!!
Dianalaura..ms de cafea!!Ce frumos povestesti de Stefan la bunici,imi amintesc de copilaria mea la tara,in vacante..
Sunteti norocosi ca il puteti duce la curte,sa alerge cat vrea si fara restrictii!!
Why_not109..sunt pe aici,nu am dezertat de la subiect.
Probleme cu tunsul avem si noi cu nepotelul..inca ii este frica de frizer,ca acasa nu au nici o sansa!!Cum a fost ieri la tuns?A stat puiul?
31+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi