Brailaaaa (2)
Raspunsuri - Pagina 4
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianalaura Sa-ti traiasca baietelul! Tata e nascut pe 18 noiembrie. Eu sper sa nu am parte de prea multe raceli cu Stefan, oricum a fost in contact permanent cu alti copii, saptamanal ne intalnim cu prieteni de ai nostri care au copii. Ia ghiciti ce am facut eu mai devreme? M-am jucat fotbal cu Stefan in sufragerie Acum mi-a dat galetusa pt nisip, sa mi-o pun in cap, si mi-a aratat sa scutur capul pana cade galetuta. Asta ca sa vedeti cu ce ne ocupam noi timpul intre un spalat de haine si de vase. diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007Piscotel Torturi |
Frumos program aveti..si felicitari puiului pt noile cuvinte..cand isi va da drumul la vorba te vei ruga de el sa mai taca si vei cauta linistea de alta data..
30+
Darius NicholasBuburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
dianalaura spune:
Da, ai dreptate..o sa ma zapaceasca cu atata vorbarie! Dar nu-i nimic, fiecare varsta are farmecul ei!
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
maria_bunica spune:
Buna fetele!!
Va las o 
tarzie...![]()
Noi ne-am trezit abia de vreo ora...
,mai profit si eu acum cat nu imi face bebe programul..![]()
O zi buna!!
31+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
dianalaura spune:
Multumesc Maria. Eu am inceput curatenia pentru paste, profit ca doarme Stefan si ma apuc de curatat prin dulapuri.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
maria_bunica spune:
Dianalaura..spor la treaba!!Si eu cred ca ma apuc..dar de saptamana viitoare..ca nu mai pot face repede si multe intr-o zi,obosesc mai repede de-acum..
31+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
dianalaura spune:
Maria, sa ai grija de tine in primul rand. La curatenie mai lasa-i si pe ceilalti din casa. Cumnata-mea tot asa s-a obosit al greu cu curatenia de Paste, in 2007, numai ca ea era mai inaintata ca tine in sarcina..si a fost la inviere in noaptea de Pasti, si la 5 dimineata au apucat-o durerile. Si a nascut atunci, in 8 aprilie, in Duminica de Paste. Dar era la 38 de saptamani. ![]()
Ideea e sa nu te obosesti prea tare, sarbatorile vin si pleaca...
Why_not, pe unde umbli?
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
maria_bunica spune:
Dianalaura..ai mare dreptate cu efortul,insa ma mai ajuta si sotul,fac cate putin in fiecare zi,plus ca ma gandeam sa fie o curatenie generala nu numai de Paste cat si o pregatire pt marea intalnire cu bebe,ca mai e putin si sigur mai tarziu imi va fi mult mai greu!!In afara de asta nu avem nici apartamentul foarte mare si am tot intretinut pe cat posibil pana acum..Oricum nu sunt eu prea "disperata" sa fac curatenia doar pt faptul ca vine Pastele..nu m-am stresat niciodata in privinta asta..o curatenie generala o fac oricand..![]()
31+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
dianalaura spune:
Buna dimineata! Poftiti la cafeluta intr-o zi de primavara!!
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
maria_bunica spune:
Buna!!
Ms de cafea...fug sa pun mancarica la foc..O zi buna!!
31+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
why_not109 spune:
buna dimineata!ce fac mamicile astazi? dar buburuzele?
poate saptamana asta va fi mai buna...ca aia trecuta m-a omorat...