Brailaaaa (2)
Raspunsuri - Pagina 3
why_not109 spune:
Fetele...eu in juma de ora o sa plec de la serviciu, trebuie sa ajung diseara la Bucuresti... ne mai "auzim" maine, la prima gura de cafea...
maria_bunica tinem pumnii azi la ginecolog...
dianalaura multa sanatate puiului si poate vb maine
Va pup!
Laura
maria_bunica spune:
Why_not109..multumim!!DPN..il avem pe 29 mai,a trecut timpul asa de repede...
De la ginecolog am primit numai vesti bune..bebe e bine si foarte activ..mami la fel de bine..Pe 16 aprilie avem si ultima eco..abia astept sa il vad mai mult..
Drum bun spre Bucuresti!!
30+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
dianalaura spune:
Maria, decibebe s-ar putea naste in jurul zilei de nastere a lui Stefan, 14 mai. Eu aveam DPN 23 mai, dar am facut cezariana pe 14, fiindca am probleme cu ochii si mi-a recomandat doctorita cezariana.
Why_not, nu buzez cu antibioticele, nic o grija. Stefan a luat anul trecut in iarna 2007-2008 destul de multe antibiotice, pentru ca mi-a fost si racit si a avut otita purulenta de 3 ori la urechea stanga. Dar in februarie 2008, dupa ce mi-a facut a treia oara in 2 luni otita purulenta, am mers cu el la cluj, de fapt am fost la zalau la o clinica la un dr orl-ist ce vine de la cluj, si m-a chemat si m-a internat la spital la cluj. Si de atunci, deci de mai bine de 1 an de zile, nu am mai avut probleme cu Stefan. A fost doar prin august un pic racit, dar putin de tot. Acum l-am tratat eu, cu aerosoli, tantum verde, nuofen, insa a inceput sa imi tuseasca destul de urat si m-am dus la o pediatra in care am deplina incredere, si l-a consultat si a decis ca din pacate este nevoie de antibiotic.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
dianalaura spune:
Buna dimineata! Poftiti la o cafeluta aburinda! Si pentru tine Maria, in caz c nu bei cafea, avem si un ceai 
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
dianalaura spune:
Stefan e mai bine, tot racit, dar mai bine.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
why_not109 spune:
Eu am un baietel nascut pe 17 noiembrie 2004(scorpion)si e la gradi in grupa mijlocie...cand a intrat prima data in colectivitate am tras-o vreo 3 luni cu boli, tratamente, antibiotice,imunizari etc
Nu mai stiam ce sa facem,chiar ne batea gandul sa-l retragem...dar in timp s-a rezolvat...
O sa incerc sa pun si eu poze...nu prea-s priceputa...dar ma straduiesc...
Laura
dianalaura spune:
Sa-ti traiasca baietelul! Tata e nascut pe 18 noiembrie. Eu sper sa nu am parte de prea multe raceli cu Stefan, oricum a fost in contact permanent cu alti copii, saptamanal ne intalnim cu prieteni de ai nostri care au copii.
Ia ghiciti ce am facut eu mai devreme?
M-am jucat fotbal cu Stefan in sufragerie
. De fapt go-go, cum ii zice Stefan. Ma distreaza ca incepe sa isi mai dea drumul la vorbe, dar doar asa pe jumatate, tre sa ghicim de zice. De exemplu, pentru el "ca" e un cuvant universal, doar ca schimba intonatia si ne dam seama ce vrea. Ca-ca e si KK, si cafea, si catel, de fapt la catel face un fel de ham ham, dar numai din gat, un fel de hm-hm...si daca ii spun ca nu inteleg zice "ca" hm hm...Si mai nou daca i se pare ca ii calda mancarea zice tot "ca"...iar daca mananca coaja de paine zice "ta", de la tare. Iar de vreo cateva zile si-a schimbat repertoriul la cantat. Inainte zicea doar aaaa...aaaa... acum zice Pia-pia-pia-Bia-bia-Mia-mia-- Si dupa Mia zice Mia-mimi-mami- si in final ma-ta, care e favorita lui.
Acum mi-a dat galetusa pt nisip, sa mi-o pun in cap, si mi-a aratat sa scutur capul pana cade galetuta.
Asta ca sa vedeti cu ce ne ocupam noi timpul intre un spalat de haine si de vase.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
maria_bunica spune:
Buna!!
Dianalaura...daca e grabit bebe se poate naste cam in aceeasi perioada cu puiul tau..
Eu beau o cafea dar cu mult lapte..
,mi-a zis medicul ca e permis in sarcina pana la 200 ml de cafea,fara sa afecteze puiul,adica fara sa il agite..
Oricum,eu beau mai putina..si totul depinde de fiecare organism..pana acum totul e ok!!Multa sanatate lui Stefan..si nepotelul meu are acelasi prenume(Favian Stefan)
Why_not109..ai baietel mare de acum..
Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!
Eu am fost dimineata la analize,apoi in vizita la nepotel...am ajuns acasa am papat si la nani,pana acum..![]()
30+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi