Leoaicele DC (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Cnofrom uuni stduiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu cntozeaa in ce odrnie se alfa lirteele itnr-un cuvant, signruul lcuru ipmotarnt e ca pirma si utlima lierta sa fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o vrzaa colmpeta si tot o vei ptuea ctii fraa prboelme. Atsa e din cuzaa ca nu ciitm feicrae lteira, ci cvanutul ca un irtneg.” E umioitare cpatcitetea ceireiului uamn de a rentositcui detale. mesajul chiar merita trimis

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Paste fericit tuturor si o zi minunata!
Aici ploua cu galeata ,deci s-au dus planurile mele vizavi de un gratar la iarba verde..etc etc..

POZE

Mergi la inceput

PASTE FERICIT!!!! Sa va aduca iepurasul multe bucurii, sanatate si tot ce va mai doriti

Cum a-ti petrecut? noi am fost la socrii-a fost foarte frumos apoi pe seara au fost finii la noi-iarasi foarte frumos! maine mergem la mama, sper sa nu ploua asa cum prezic astia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata dragi leoaice.
Ce faceti, cum sunteti, pe unde umblati ?
Eu iar la munci ... cu sefii`n cap ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Hristos a inviat!

Urata vreme pe la noi.
Am fost sambat la inviere la o manastire de maicute,a fost frumos,apoi ne-am retras la sora mea unde am ciocnit oua rosii si-am papat mielut.
duminica am iesit la gratar,a fost putin cam rece si vantoasa vremea si nu ne-am putut juca cu mingea asa cum planuisem iar de luni ploua...Am stat in casa,am avut musafiri,am mancat iar mielut(facut de sot in vasul de lut)si prajiturele si ne-am distrat jucat jocuri pe calculator.
Azi si maine sotul lucreaza,de joi insa are liber pana luni si nu stiu cum o sa umplem timpul liber.Mai lucram inca la asta.

Voi,cum v-ati petrecut?

Mergi la inceput

salutare!

noi am fost de Paste la socrii, a fost foarte frumos, seara au venit finii iarasi frumos, doar ca toti eram cu burtile pline si nu am mai mancat nimic, doar ceva prajituri .
Ieri am fost la mama, mi-a placut mult, am stat afara in curte, Bia a alergat toata ziua prin curte, a maturat, a cules flori si chiar a dormit afara la aer invelita bine!Am facut un gratar...
Azi mi-a cazut de pe scaun, sa lovit cu fata de el si acum are o vanatatie de toata frumusetea , a curs mult sange ca sa muscat de obraz rau de tot a plans la greu si a tipat, apoi plangea ca mi-a murdarit maieul de sange "am facut maieul tau varza"

Acum ma rog sa fie frumos la 1mai ca vrem sa mergem la padure cu soacra si cumnatul

intregul , poate puneti poze de la Paste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Haideti la semnat condica !
Catutza, pupam buba, sa treaca repede !
Noi raportam nori ... asta k tot vroiam sa ne dam maine cu trenu` sa mergem undeva la iarba verde in grup DC -Oradea. Fi`mea plange de ani de zile k vrea cu trenu` ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

si eu prezent!

va pup si sper ca ati sarbatorit frumos aceste sarbatori!

Hristos a inviat! chiar daca e cu inrtarziere........dar mai bine mai tarziu!

eu sunt la brasov si mai stau pana joi!

am noutati dar mai vb si sa fiti iubite!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

HRISTOS A INVIAT!!!!
Sper ca ati petrecut frumos Sarbatorile si ca a fost foarte generos cu voi!!!
Noi am fost in ziua de Paste si a doua zi la mama si in inca 2 vizite, asa ca am ajuns abia marti acasa!!!
Ieri am fost libera si nu am facut absolut nimic, doar m-am odihnit dupa atata mancarica !!! De maine vacanta din nou pana luni!
Azi sunt la birou cu Andrei dupa mine, asa ca o sa-l las pe el pe aici sa se joace!!
Pupici si ne vedem luni!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Hristos a inviat!

M-ati uitat?

Am reparat Pc.Abia ieri ne-am intors la Ct.Am fost la socriisi la "mamaia Mimi"(sotia tatalui meu.A fost super abia acum am vazut cum e fara copil doua zile."Mamaia Mimi"a facut tot .
Acum sunt aici si abia astept sa citesc ce a-ti scris.

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput