Leoaicele DC (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata celor mai si mai...
poftiti la o cafa si o gustarica .

Uitati:

Este o zi marcata de impliniri in plan personal, iar farmecul tau irezistibil va contribui in mod sigur la obtinerea acestor rezultate pozitive. O persoana apropiata te va ajuta si ea sa iti indeplinesti dorintele, pentru ca vrea sa te vada fericita si linistita. Vei fi foarte norocoasa astazi, pentru ca astrele vor fi de partea ta si te vor sustine in tot ceea ce ti-ai propus sa faci.

* Dragoste: Iti dai toata silinta pentru ca relatia cu partenerul tau sa mearga bine. Stii exact ceea ce ii place si ce ii displace iubitului tau, asa ca vei reusi sa il faci sa se simta bine. Esti ingaduitoare, tandra si foarte afectuoasa, iar el va aprecia acest lucru.

Si altul:

Ar fi bine sa asculti de ce iti dicteaza inima si nu de ce-ti aud urechile din pareta "binevoitorilor".
Instinctele tale iti spun adevarul despre un barbat care te iubeste, dar care nu-ti va dezvalui ce simte decat mai tarziu. Unele nemultumiri mai vechi legate de partenerul tau este posibil sa revina in atentie. Insa, comunicarea dintre tine si persoana iubita se va imbunatati si ti se vor face complimente si declaratii de dragoste..

Ce faceti azi?

intregul

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Gabi , bine ai revenit , ce faceti voi? cum se simte Bogdanel? ce ii fac ochisorii?

Noi ne-am intors de la gratar, am pus poze noi www.dropshots.com/catalinai#albums/Mai%202008" target="_blank">AICI , si mai sunt si poze din aprilie puse zilele astea

Restul ce faceti, cum a-ti petrecut?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Gabi, bine ai revenit!!! Ma bucur ca ati petrecut bine sarbatorile!!!
Catutza foarte frumoase pozele!!! Unde ati fost la gratar?
Noi suntem acum la munte, o parte din barbati sunt cu ATV urile pe la Breaza, au trecut muntele, noi, fetele si Mircea sotul meu, am mancat una alta, si ii asteptam sa facem gratarul si sa incepem "petrecerea"!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

La socrii a fost.....
la tata si la "mamaia Mimi"(sotia tatalui)a fost ok,Bodo i-a daramat apartamentul a alergat,s-a jucat,a trecut dintr-o mana in alta.Eu "nu am avut voie" decat sa ma simt bine si sa ma odihnesc si asta am facut.
Cat despre iepuras ,a vazut ca am fost cuminti toti trei.
Eu am primit o geaca de primavara,un maieu de vara si o bluzita;
Sotul :un costum cu guler tunica care si-l dorea ff mult ' o pereche de blugi originali si o geaca de primavara;iar
Bodo:
-o masinuta ca canta si merge,isi deschide portierele...
-pui,oua,iepurasi de ciocolata de toate culorile;
-puzzle de 52 si 60 piese(astea sunt pt mine deocamdata);
-un laptop cu o imagine care se misca,poti canta si are si melodii(3 functii);
-o rata cu pui care"macane"si o masina obisnuita -jucarii
-un costum US.Army
cam atat imi amintesc acum.

Dar sunt odihnitaiar asta-i super,iar Bodo a fost ff fericit si iubit.

Ochii par ok,dar DD stie.
Am vazut pozicile Catutza.
Katty petrecere frumoasa in continuare.

Pozici cu noi gasiti in blog atat postate la vedere cat si Aici
intregul

Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Buna dimineata celor mai si mai...

Poftiti la cafa si o [gustarica].

Va doresc o zi frumoasa ca voi si va trimit multe .

Uitati:

O persoana deosebita va aparea in viata ta si iti va face o serie de complimente care te vor face sa te simti flatata. Vei fi curioasa sa aflii mai multe lucruri despre aceasta persoana si vei incerca sa discuti mai mult cu ea, ca sa va cunoasteti mai bine. Vei descoperi ca aveti multe lucruri in comun si iti va face placere sa fii in compania ei. Vei vedea ca opiniile voastre coincid de multe ori si ca suntei pe aceeasi lungime de unda, ceea ce te va bucura foarte mult.

*

Dragoste: Esti dispusa sa faci unele compromisuri in relatia cu partenerul, dar ai si multe asteptari de la el. Ar fi bine sa renunti la unele prejudecati care pot afecta relatia ta sentimentala. Incearca sa fii mai deschisa fata de el si sa ii spui exact ceea ce simti, pentru ca doar prin comunicare vei putea sa iti rezolvi problemele sentimentale.
*

Cariera: Astazi este posibil sa apara unele incurcaturi legate de niste acte si va trebui sa clarifici aceasta situatie cat mai repede, pentru ca altfel lucrurile se pot complica. Afla unde s-a produs greseala si completeaza datele care lipsesc. Nu incerca sa dai vina pe alti colegi, pentru ca tu esti cea responsabila pentru situatia respectiva.

Altul:

Perioada aceasta va provoca aparitia unor sentimente contradictorii in relatia cu partenerul.
N-ar fi exclus ca unele divergente de opinii amoroase sa necesite o rezolvare decisiva din partea unuia dintre voi. Dovedesti o eficienta remarcabila in tot ce tine de activitatile cotidiene. Vei pune accent in aceasta perioada pe studii, dar este posibil si sa faci o calatorie intr-o localitate indepartata sau chiar in strainatate.

Sper ca sunteti bine intregul fara exceptii.

Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Sun la lucru , afara ploua ...
Ziua de ieri a trecut "light", nimic iesit din comun, n-am plecat din localitate ... insa va pot arata cum s-a distrat fi`mea (nu stiam despre gusturile ei muzicale si miscarile de scena ... )
1 2 3

Dodo,

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Buna dimineata.
Sun la lucru , afara ploua ...
Ziua de ieri a trecut "light", nimic iesit din comun, n-am plecat din localitate ... insa va pot arata cum s-a distrat fi`mea (nu stiam despre gusturile ei muzicale si miscarile de scena ... )
1 2 3

Dodo,

Daria iubita la Ct e soare si frumosca te necajesc,dar au anuntat ca pana deseara se strica vremea intoata tzara comoara dansatoare.De pastele asta si Bodo a avut chef de "dases.."

Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna dimineata
Daria, danseaza tare frumos Giulia!!! S-a uitat si Andrei si a admirat-o
Sa aveti o zi buna!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Dodo, vazut pozele. Emotionante cele cu felicitarea ! Mie imi plac tare mult chestiile de acest fel Se vede ca s-a simtit tare bine Bogdan !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Dodo, vazut pozele. Emotionante cele cu felicitarea ! Mie imi plac tare mult chestiile de acest fel Se vede ca s-a simtit tare bine Bogdan !!!

Da ,asa e si nu numai el.Ne-am intors cu bateriile incarcate si cu forte prospete.A fost exact ceeea ce aveam nevoie..
Katty si tie o zi cat mai buna.

Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput