Leoaicele DC (13)
Raspunsuri - Pagina 17
szivarvany spune:
2cats
Mdeh, eu categoric nu cunosc termenul de "calcat", intotdeauna sunt prea ocupata "sa-mi pierd timpu`cu fleacuri" Nu dati cu paru`, nu e bine, stiu, daaar ...
fericit tuturor leoaicelor, mult spor la pregatiri si la tot ce faceti !
O seara faina, merg sa indop cupilu` cu siropuri poate rezolv tusea si mucii ...
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
adi69 spune:
Buna dimineata !
La noi e ca in reclama ai de la tv:dup atata nori si ploaie,azi se arata soarele...tralala..
Eu mi-s franta,tocmai imi injectej o cafea in vena.Ieri am stat in bucatarie de la 7 la 23.Azi ma asteapta o zi aprox la fel.
A venit mama ieri la mine,cu 3 kh de faina si restul ce-i mai trebuia de cozonaci,cu ale mele 2 kg..am framantat de doua ori ca n-am lighen de "gospodina"(vorba maicamii)si-am copt ..de mi-au sarit capacele.Au iesit minunati cozonacii(macar atat..)daca va intrebati cumva:).
Azi am pregatit tot ce-mi trebuie ptr baigli(Daria..sa stii ca-mi amintesc de tine de fiecare dat cand se vorbeste despre ei),si tot azi sper sa fac si alba ca zapada si praji kinder.Maine ouale rosii si inca o tura de curatenie,ordine.Si gata!
Mancare ..branza,oua rosii,ceapa verde, castraveti, rosii si friptura de miel.MAi usurel cu mancarea.
Vorbeati despre calcat...am negociat cu maman,fiindca i-am facut cozonacii,azi trage o fuga pe la mine sa-mi mai calce cate ceva din teancul de rufe ptr calcat(care fiindca veni vorba niciodata nu reusesc sa-l domin)cu toate ca eu calc doar hainutele de "afara',cele de purtat in casa plus prosoape ,cearceafuri..nu le mai bag de mult in seama.A fost o vreme si la mine ,cand calcam tot ce misca,de la sosete si chiloti la ..etc,insa mi-a trecut.
Catutza,nu este sirop de ceapa de cumparat(din cate stiu eu),Catalinei ii fac ceai de ceapa (concentrat) cu miere de albine ptr raceli,dureri in gat si altele asemenea.Pun la fiert o ceapa mai marisoara cu tot cu coji,spalata bine,cu apa cat cuprinde si o las la foc domol pana scade la jumatate.Apoi zeama o indulcesc cu miere si "voila" siropul.Mai stiu pe cineva care dupa ce a fiert ceapa,da deoparte cojile iar miezul il paseaza cu zeama si miere si-l serveste cu lingurita copilului.
Ralcat,iti doresc mult soare,sper sa nu ajungi sa usuci covorul cu fionul..:)Nici eu n-am perdele ,nu sant adepta lor,jaluzele si rulouri,in schimb eu n-am nici covoare! Mi-am bombanit sotul care a impus fortat (fara majoritate de voturi) ideea lui "fara covoare in casa " acum vre-o 6 ani cand ne-am mutat,insa acum mi-e bine,dau cu aspiratoru si cu mopul peste tot si-i gata curatenia! In fostul apartament mi-a mancat sufletul mocheta,n-aveam parchet si mocheta era peste tot din perete in perete..
Katty,anul trecut am facut o mamografie,tot asa m-au programat peste o luna si ceva insa mi-au citit pe loc filmul si mi-au dat explicatii amanuntite.Tin pumnii sa fie bine si la tine!
V-am pupacit si va doresc spor la toate,sanatate la bolnaviori si ,daca nu mai apuc sa intru pana atunci:sarbatori frumoase si Paste luminat!
adi69 spune:
quote:
Originally posted by catutza
Adrianaintrebare : de ce ai facut asa multe dulciuri pentru sarbatori? eu una am ramas socata! cred ca ai muncit ore intregi! dar arata super bine totul
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Nu stiu la care din dulciuri te referi spunand ca-s multe insa,ca sa lamuresc mistrerul..:),de obicei,de sarbatori(paste si craciun) ce fac ptr mine inmultesc cu trei,o parte ptr sora mea care munceste de dimineata pana-n noapte si n-are timp saraca,si doua parti le impart intre frate,cumnat ,parinti.Fiecare primeste portia lui de prajituri ,cozonac,sau ce mai e.Asa ma "scot" si cu cautatul si cumparatul cadourilor de sarbatori.
Asa i-am obisnuit,acum insa ma chinui sa-i dezvat caci nu prea mai am chef,m-am cam saturat si cum nici cu sanatatea nu mai stau pe roze..
szivarvany spune:
Adi, moama ce de bucatareala la voi, primiti cu "lociolit" cum se zice la noi, cand se merge la "stropit" ...
Eu voi face ceva "mielos" ink nush ce, pulpe de pui la cuptor, cu mujdei, ciorba, oo, ceva salata cu maioneza/smantana, un fel de tiramisu` si ink ceva dulcegarie, asa, mai light ...
Spor la treburi feteleee !
adi69 spune:
La noi nu se merge cu stropitul,insa ,se merge in vizita la ciocnit ouale rosii..:)
Insa primesc si cu stropitul..:)numai sa fie chanel5..hahaha
catutza spune:
Buna!
Adi , multumesc pentru reteta de sirop, eu nu am facut niciodata, e bun la gust?
Am vazut in pozele tale multe platouri cu dulciuri si multi cozonaci (cred ca erau cozonaci, era ceva rotund cu gaura in mijloc ) , eu te admir ca poti face atatea dulciuri si mai ales ca te pricepi! eu numar pe degete cate prajituri stiu sa fac ...la 2 maini ce-i drept iar tu ai o poza cu 13 feluri de fursecuri eu stiu doar 2
Revin mai tarzior
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
katty spune:
Am intrat doar sa va urez: un Paste Fericit, sanatate, bucurii si pace in suflet, sa aveti o sarbatoare cat mai tihnita alaturi de cei dragi!.
Sunt cu copilul la birou si mi-a monopolizat computerul asa ca ma intelegeti!!
Un gand bun pentru toate Leoaice-le!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
LiliaToma spune:
Imi cer scuze ca nu prea am scris, dar maine dimineata plecam asa ca va urez tuturor sa aveti o sarbatoare frumoasa, lumina invierii sa patrunda in casele voastre, deschideti larg sufltele si primiti linistea si bucuria acestei minuni si pastrati-o cat mai mult ca sa va aduca fericire!
szivarvany spune:
Paste Fericit !
Pupam trupa de leoaice, sa aveti mult spor la treburi, drumuri si odihna si multa sanatate !
Dodo-pui spune:
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!