Leoaicele DC (13)
Raspunsuri - Pagina 16
catutza spune:
Katty , te asteptam cu vesti bune! sper sa iasa totul bine!
Cu 2 vizite intr-o zi stiu ca e greu, dar la socrii va fi baza (mergem la pranz)iar cu finii voi pune doar gustari reci, oua, drob, salate si dulciuri pe masa , noi vrem mai mult sa ne vedem, sa stam de vorba ca nu prea apucam sa ne intanlim decat rarut..sa se joaca copii
Pentru Bia nu stiu ce o sa iau, spre marea mea rusine inca nu am luat nimic dar sper sa ajung maine sa ii iau ceva, voi ce le luati la copii?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
szivarvany spune:
Giulik va primi "jucurii": in sfarsit pisica realfur si 2 bbi, unul baiat, unul fetita, care au bibe, fac pipi la olita, adik devin bunik
Asa s-a nimerit acum cu jucariile, de la o super mamica ce are site cu jucarii "de dincolo", asa k la fix se nimereste.
Si va mai primi periute de dinti, tot cumparate online de la o alta sursa de incredere, ca Giulik este obsedata de periutele de dinti si paste ... are colectie, folosite prin rotatie in fct de toane ...
M-am lungit, trimiteti ma acasaaa
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
catutza spune:
Daria , stai nu pleca vreau si eu link cu jucariile de "dincolo" , e de incredere tipa? de unde este?
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Cine vine la o cafea ???
La noi e tare fain afara, soare, cald, sper sa se mentina tot asa si de sarbatori.
Eu sunt zombi, fi`mea are muci si tuse, asa k toata noaptea ne-am contrazis: sufla-ti nasu`, la care ea:"du-te in camera ta" ... distractie maxima :-)))
Voi ce faceti, cum sunteti ???
catutza spune:
Neatza pe la pranz
Daria , e mortala Giulia cu du-te in camara ta! multa sanatate la fata frumoasa ....si poate ne trimiti si noua cateva raze de soare ca la noi tare inorat si urat este
Katty , cum a fost la dr? hai nu ma mai fierbe intra si spune-ne ca e totul bine
Lilia ,Gabi ,Adriana ,Leditia , ce faceti, cum sunteti?
Azi fac fursecuri si spal gresia cu cif, asa ca sunt prin zona...
katty spune:
Neata, n-am ce va spune, mi-a facut pozele (4) 2fata/2profil ca la politie si mi-au zis ca rezultatele la medicul de familie, un sut si la gara!!! Asa, ca acum n-am decat sa ma programez la anul viitor la medicul de familie sa-mi interpreteze radiografiile. Unde mai pui ca am si intarziat din cauza traficului de cacao de la Obor! Am sunat din autobuz sa vad daca pierd programarea daca ajung mai tarziu si mi-a zis tipa care a raspuns ca nu-i nicio problema, asta mi-ar mai fi trebuit, dupa ce ca m-au programat la o luna de cand am fost la doctor, era culmea s-o pierd. Asa ca acum trebuie sa sun sa ma programez la medicul de familie. Naspa treaba!
Noi azi am aflat ca nu mai vin finii luni la masa, asa ca se subtiaza treburile mele, mai fac din ce mi-am propus doar coloratul oualelor, 2 rulade de carne (una de porc, una de vita) dar nu tocate ci umplute cu ciuperci, cascaval si sunca si prajitura Kinder. Atat si nimic mai mult, restul vor veni de la mama!
Daria, mortala Giulika, sa-i dai un pupic, sper ca acum i-au trecut mucilicii!
Si io vreau soare!!!
Catutza, spor la trebi!
Adriana, la voi cum e cu ploile astea ce se anunta prin Moldova?
Noi maine seara mergem la cumparaturi, ne pregatim sufleteste pentru marea imbulzeala de Paste din Cora!!!
Leditia, Gabi (Dodo), Lilia, pupici tuturor si spor la treburi!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
catutza spune:
gata treaba la mine...doar jumate, mai am de calcat un mare teanc numai de la Bia si cam atat pe ziua de azi.
Katty, neseriosi! puteau sa-ti spuna rezultatul pe loc nu sa te trimita la doctorul de familie , la voi se face programare la dr de familie? ca la noi e fara, te duci si stai la coada la usa cand ai nevoie. te si sper sa nu fe bune rezultatele.
Daria , cum se simte Giulik? au trecut mucii?
szivarvany spune:
Katty, sa fie rezultatele bune !
Catutza, spor la munci in continuare. Ce e "calcatu`"? K io nu folosesc decat in cazuri de fortza majora extrema.
De Giulik nush nimik, imediat plec spre casa.
Insa o voi doftorici io , o asteapta sirop de ceapa si alte woodoo-izme administrate ad-hoc, pen`ca pediatra e in concediu.
ralcat spune:
Mei mama de Giulik, sa-ti explice fata lu mama mea ce e aia calcatu, pana apuca Catutza. Calcatu' e acea activitate mancatoare de timp, curent si nervi, producatoare de oboseala, dureri de spate, picioare si neuroni care are o finalitate magnifica: o gramada de hantze se transforma intr-o stiva randuita frumos ...
Acu, daca te multumesti sa calci camasi, tricouri, fuste si alea alea de iesit afara sa nu rada lumile de cum arati mai e cum mai e, dar daca posezi ceva demoni in creier care te obliga sa calci si prosoapele si carpele de vase .... ajungi sa te cheme raluca .
Asa ca va doresc sa fiti mai intelepte decat mine si mai ales sa va puteti controla demonii :).
By the way, azi ca tot ploua m-am gasit sa-mi spal covorul din sufragerie (de numai 12m2) in cada ... a fost un task dificil, dar cred ca am curatat majoritatea urmelor de markere folosite cu o mare dexteritate de domnia sa fiul meu cand noi nu suntem pe faza.
Doamne ajuta sa vina maine soarele sa am si io covorul pus de Paste, ca ii e de ajuns maica-mii ca nu vreau sa pun perdele in sufragerie, daca mai stau si fara covor cred ca-mi toaca creierii pe tocator.
Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei
Puiul meu se pregateste de armata: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Pregatire
catutza spune:
Raluca , si eu calc la greu, inclusiv prosoapele de bucatarie doar sosetele si chilotii nu ii calc
Dar tu ai curaj si fortza nu gluma! auzi la ea sa spele covor de 12m2 si eu sper sa se usuce cu toate ca astia anunta vreme urata zilele astea...
Daria , trecura mucii? e bine Giulik? de unde iei siropul de ceapa? -asta parca e bun la tuse, nu?
Eu azi ma apucat ca as face si pasca de Paste, asa ca maine vom merge la piatza dupa verdeata si cele trebuincioase pentru pasca-sper sa iasa buna ca altfel nu dau la musafiri Cadou pentru Bia vom lua hainutze pana la urma ca sa o inoim de Paste si probabil ceva de jucarie ca fara nu se poate