Leoaicele DC (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata si de la mie! La Iasi e vreme mohorata si ceva picuriceala(!?),m-am apucat de spalat geamuri,ca sa-mi fac craj sa incep curatenia,nu am multe de facut insa nu prea am chef.Bine ca nu am covoare de scuturat..

Katty,n-am facut prajitura,mi-am programat-o ptr Paste,am de gand sa fac foile in tava de la cuptor.

Catutza,cu placere!Uite aicicum arata alba ca zapada facuta dupa reteta aceea,nu se vad prea bine ca-s cam ingramadite de kremul etajat si pregatite ptr drum lung,insa au fost foarte bune si tare fragede.

Leditia,deci e cu oki stara ta de greata?Vedem si noi canapeaua?Si eu sant in cautare, nu ma grabesc,am timp pana in toamna/iarna cand speram sa ne mutam,insa n-am prea vazut ce-mi trebuie mie prin magazine.

Lilia,sa faci poze si sa ne arati si noua ce bunatati face mamitica ta ptr PAste.Poate furam vre-o idee..ceva..
M-am descurcat cu cadourile,pana la urma,din lipsa de timp(sotul a plecat sambata cu fata la peste si eu mi-am facut de cap cu o prietena prin oras) am intrat intr-o parfumerie si am luat sorei machiaje si fratelui o caseta de la Puma cu apa de toaleta ,after shave si gel de dus...insa ma gadesc serios la un tricou cu steaua ptr aniversarea lui (in vara).Poate ajunge sotul prin Bucuresti pana atunci..

Dodo,super faza,chiar nu te-a recunoscut sotul??

Daria,multumim ptr urari! Spor si tie!

Ralcat,spor la treaba si ai grija cu sanatatea!

V-am pupacit si ma intorc la smotru..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna, buna, buna si de la mine!
Catutza, noi n-avem minivacanta, nu putem lega Pastele de 1 mai, asa ca Pastele va fi acasa, de 1 mai plecam la munte, intre ele 2 zile de munca! Voi unde petreceti, acasa sau plecati?
Ralcat, las-o mai moale cu curatenia, daca ai asa crize de bila!
Adi, ce bine arata pozele tale cu prajituri! Leditia n-a zis ca e inca gravidutza ci ca s-ar putea, asa ca, Leditia, asteptam sa ne confirmi sau sa ne infirmi! Sa fie asa cum va doriti voi!
Lilia, am vazut si eu o multime de poze cu voi, foarte fotogenica papusica ta!
Va pun si eu cateva poze din weekend din Cismigiu.
Sper sa va placa feeria de culori!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Adriana , ma pus naiba sa ma uit la pozele tale cu prajituri o sa te caut dupa Paste sa-mi dai si mie cateva retete

Katty , am vazut pozele-sunt SUPERBE!!!! i-mi place mult aia in care sunt copii intinsi pe iarba dar si florile sunt superbe! Eu am crezut ca tu esti libera saptamana viitoare, nu am stiut ca lucrezi Noi mergem in ziua de Paste la socrii si seara vin finii la noi, iar luni ma duc cu Bia la mama iar Mihai la munca si vine dupa-amiaza sa ne ia de acolo. De 1mai vrem sa mergem la padure sa facem un gratar (sper sa nu ploua)

Va pe toate-o zi buna!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Dragelor scuze,am pc virusat ,
acum sunt la o vecina.
Scuze daca nu o sa mai pot intra "Paste Fericit!";
intregul

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Nici noi nu plecam nicaieri de Paste,sotul are liber doar luni si speram sa fie frumos sa putem iesi la un gratar.

Katty,superbe pozele!

Catutza,cu cea mai mare placere!

Eu sant morcovita ,am muncit ieri toata dimineata la spalat geamuri,m-am catarat pe niste schele sa le pot spala pe exterior(la balcon,stau la et 3,mi-a spus sotul ca nu-s sanatoasa la cap)si eram atat de mandra de munca mea...iar asnoapte a fost furtuna si acum ploua in draci iar geamurile mele-s varza!!

LA multi ani celor ce poarta numele Sf Gheorghe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata dragi leoaice !!!
Cine vine la o cafea extra large si strong ?! ...
celor ce si serbeaza onomastica !
Adi, d`aia nu spal io geamurili decat fff rar, k daca le spal, ploua. Si oricum stau la et 7 De fapt pe cel din bucatarie il frec frecvent, in rest ... cand nu-mi dau seama daca e zi sau noapte Adevarul e ca la dormitor nu deranjeaza pe nimeni, Giulik are balcon inkis si dincolo iar balcon, asa k m-am scos.
Ledi, e cu oki sau ba ?????????
Dodo, cum sunteti, cum merge terapia, cum e la gradi, cum e ochisorul ???
Anca, ce fai iubita, cum e la munci ?
Katty, vazut pozili !!! Mai frem, mai vrem !!!
Catutza, ce program de we aveti ?
Lilia, mergeti acasa de Pasti ?
Ralcat, buna ideea cu pascutul :-)

Ce veti face de Pasti ?

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

neatza..ma rog ,e deja pranzul
Nu stiu daca-i cu ochi,mai am de asteptat sa stiu sigur ce si cum.Simptomele ar indica un bb,dar nu ma alarmez..cum aflu cum merg la dr.(pt eco..tratament..etc etc)Faza buna din toata chestia asta e ca nu mai fumez si al meu cred ca ar fi in stare sa mearga la toate magazinele sa le spuna sa nu-mi vanda tigari..
Off si azi am o gramada de treaba de facut prin casa si nu stiu cum sa fac ca n-am timp sa pregatesc nimic de Paste ca lucrez si sambata si ma enerveaza la culme...ma gandeam sa mergem la un gratar ,ceva si prajiturile sa le cumpar..altfel n-am nici o sansa,ca in ziua de Paste,de altfel si singura zi libera a mea,n-am nici un chef sa zac in bucatarie.
La multi ani tuturor ce-si serbeaza azi ziua onomastica.!
va pupic si va doresc o zi superba.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani!!!! celor care-si serbeaza astazi ziua onomastica

Adriana , i-mi pare rau de munca ta, aceeasi chestie am patit-o si eu cu geamurile, doar ca la mine a pluat dupa 2 zile o intrebare : de ce ai facut asa multe dulciuri pentru sarbatori? eu una am ramas socata! cred ca ai muncit ore intregi! dar arata super bine totul

Daria , noi ne tinem de vizite in we asta, dunimica la socrii si pe seara vin finii la noi iar luni la mama la un gratar, voi ce faceti, unde plecati? sarbatoriti si voi Pastele,nu?

Leditia , tu asa mult lucrezi? i-mi pare rau ca nu ai timp sa pregatesti nimic adia astept sa ne dai vesti-bune

Gabi , nu ai devirusat calculatorul?

Katty , voi ce faceti?

Lilia , gata bagajul pentru drum? cat faceti voi pana acolo, cand plecati?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Nu putea sa treaca ziua fara sa scriu si eu un pic p-aici!
In primul rand, va multumesc tuturor ptr. aprecieri la adresa pozelor, pentru fetele din Bucuresti, daca aveti timp e si pacat sa nu ajungeti zilele astea in Cismigiu, chiar merita!
Adriana, imi pare rau de geamurile tale! Mai faci un retus pe dinafara sambata, ca sa fii sigura! Desi sigur vei fi asaltata de tonele de prajiturici dementiale pe care ti le-ai propus sa le faci!!!
Catutza, nu cred ca vei face fata si cu socrii si cu finii in aceeasi zi, eu am incercat asta intr-un an, am fost si la mama si dupa-amiaza au venit finii si nu s-a mancat nimic la masa a doua (nici ei nici noi) sau foarte putin!
Leditia, Daria, Lilia, Gabi, pupici tuturor?
Ce aduce la voi iepurasul copiilor?

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Am uitat sa va rog sa-mi tineti pumnii, azi fac marea radiografie la spate!! Sper sa fie ok!
Si un sincer La multi ani celor care-si serbeaza astazi ziua numelui!!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput