Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
mihuta spune:
Mihaela, eu am luat "ceai pentru stimularea lactatiei" de la Fares ca e mai usor de facut - e la pliculete. Din asta am tot baut in primele luni, am mai baut si din cel granulat de la Hipp dar nu prea m-a incantat, prea dulce si artificial.
Fac cate un litru cu 4 pliculete, il beau rece. Faceam de cate ori imi aduceam aminte, cam de 2 ori pe zi.
mami de Sophia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Si ceaiurile astea chiar functioneaza?
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
slimatei spune:
iote' bre' cafeaua...
bun asa?
am un somn..nici maine nu cred ca ma gasiti la cafea... zilele aste ama umblat hai hui... si asta seara ma tras o sperietura cu fii'mea.. ea s-a inegrit si eu m-am inverzit... de spaima... va dati seama... eram gata sa merg la urgente..of..ca tare a fost urat dar inca nu stiu ce a fosst..pe langa negra mai era si moale ca o carpa si nu a mancat toata ziua..si plangea intr-una..spre seara a stat mai bine am facut baita si papat bine si vorbit si ras si a si adormnit usor..o fi fost de la oboseala si caldura mare.. ce stiu eu.. bine ca a trecut..
daca la ora asta stau pe aici va imaginati ca maine dorm ... cu fiimea ca asa doarme si ea..
deci nu va imaginati ca vin la cafea..am dat-o acum da...?
mihuta spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Si ceaiurile astea chiar functioneaza?
ancade
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
Sincer? Habar n-am. Dar le beau ca deh, rau nu poate sa-mi faca, si macar psihologic ma ajuta ideea ca am o "problema"(treit noaptea) la care caut "solutii"(mult lapte repede) ca sa ajung la mult ravnita "rezolvare"(dormit dus).
Stefania, ia da-ncoace cafeaua aia, azi am baut prima cafea reala de 2 ani incoace. Rezultatul ? Citesc in mare verva tot felul de chestii pe net, port tot felul de discutii in cap, si ma gandesc sa ii fac Sophiei o pagina web
![](cheers.gif)
Daca vin maine si ma plang ca sunt zombie ca ne-am trezit de 15 ore pe noapte, va dau permisiunea in scris sa ma agatati de un picior de lampa. Hmm, daca stau sa ma gandesc, luni am facut greseala sa ma cantaresc, asa ca de dragul tavanului va trebui sa gasiti voi o pedeapsa mai potrivita...
mami de Sophia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
Asa doamna , asa imi place sa deschid pagina si sa imi vad cafeluta aburinda ! Foarte buna
Stefania , sper sa nu mai treci prin spaime din astea
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
slimatei spune:
tot nu v-ati trezit...?
hai treceti la barfa... mai dau niste cafele..ca eu iar n-am dormit..
stiu ca BB prefera o cola
asa ca iote'o si pt. cine mai vrea...seamna a pepsi da' e cola
daca nu vreti nici una nici alta va dau o pizza
eu beau o cafea tareeeeee ca eu...iar am stat ast'noapte cu tzatza la inmuiat.. cred ca fac muratura din ele daca mai pun si un pic de sare..
si fata mea tot n'a luat in greutate mai nimic 100 gr... ce-i asta ..pai la cat am stat cu tzatza in guritza ei ar fi tb sa fi luat sapt. asta 1 kg nu 100gr...
dar asta e eu sunt optimista astept si sapt. viitoare sa vad ce se intampla ..daca nu-i ajunge lapticul..desi eu as fi vrut sa incep diversificarea mult mai incolo cred ca incep de pe acum..
imi pare rau dar n-am ce face... sper doar sa nu declanseze vreo alergie..dar nici laptic praf nu vreau sa-i dau chiar daca va tb sa stau non-stop cu tzatza in guritza..de parca nu as sta deja
sunt optimista domle' tb sa fie bine... merg inainte..intr-un fel sau altul rezolvam noi totul... asa ca nu vreau sa mai stresez... vai cum sunt rupta ma dor toti muschii de la oboseala de parca as fi facut nus'tiu ce si eu n-am facut nimic...
Stefania X2 ... sunt crestina!!!
avem masinutza noua :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
totulii spune:
neata saru'mana de cafea stefania.
vad ca mai sunt fete care au facut o noapte alba sau gri ca si mine, da'ce-au avut dom'le copchii astia, s-au vorbit intre ei?
al meu n-a mai dormit asa de prost de cand avea o luna.toata noaptea si-a framantat manutele si piciorele si nici chip sa doarma, banuiesc ca sunt colicele de vina, m-au terminattttttt, de ce al meu tb sa aiba colice pana la batranete??????
sau oi gresi eu undeva in alimentatia lui.ii dau lapte de-al meu+completare lapte praf dar nu la toate mesele ci doar la cele de peste zi cand istovita de atata matzaiala nu scot lapte suficient.
azi noaptea avea girofarul activat si nici chip de somn dupa ce ieri o zi intreaga a plans si nu i-a convenit nimic decat sa stea in brate si sa doarma, eventual, tot acolo.
eu nu's ce sa-i mai fac ?
acu are chef de vorbe adica e intr-o pasa superrrr buna dar mai tarziu atzante neneeeeee.
pt fetele care au probleme de lactatie adaugati la ceaiul de chimen si anason si marar care este expre pt laptarie si beti si galactocil
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
totulii spune:
mihuta ma bucur ca ti-a placut povestea
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra