Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 11
vali_delide spune:
'Neata! Hop si io in gasca nedormitelor!
Stef, sar'na de cafea, chiar e nevoie, la ce zombie suntem pe aici! Sper sa nu mai treci prin sperietura de ieri.Sa sti ca si pe mine cred ca ma lasa lapticul, am reinceput sa beau ceaiuri, da' ce sa faci cu ele, cand stai cu tzitzi non-stop la inmuiat...si sa vrea, si n-au timp sa produca!
Mihuta, mama, da' tu de ce nu dormeai? Ca inteleg ca Sophia dormea,nu?
Ancad,eu sunt de acord cu intalneala,dar cred ca cel mai repede ne vom vedea la Baby-Expo,pt. ca altfel e destul de greu, cred, sa plecam cu bebeii dupa noi...
Ieri m-am intalnit cu o mami frumoasa,cu doua fetite superbe:
Gianina cu Simo si Ade...vreau sa va zic ca rar am vazut niste ochisori mai albastri simai frumosi decat ai Simonei...pup fetele frumoase!
Mbontos,eu am ceaiuri pt. stimularea lactatiei la pliculete, sunt diverse firme care le produc:Fares, Bebicina s.a
Eu le combin cu ceaiuri anti-colici si chiar i-au facut bine la burtica!
Iuli_ana, bine ai revenit!
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by slimatei
mihuta cu ce sa vin?
cu asta sau cu asta?
lala ce-ti mai fac puiutii?
Al mare sta de Summit acasa intr-o vacanta neasteptata si joaca triburile pe calculator iar al mic s-a mai dat pe brazda cu mancatul si s-a vazut si pe cantar dar din pacate nu i s-a tras de la tatza cat de la biberon. Lactatia mea e pe duca , deabia daca mai am noaptea sa-i dau . Asta e , se face mare si cu formula
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
lixa spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Iuli multumim de compliment .
Ce spuneti fetelor o punem de o intalneala cu tot cu bebelusi?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
Daaaa Eu ma bag la o intalneala
Edit: Vali, ai dreptate, cred ca la Baby Expo e cel mai simplu sa stabilim. Cine si cand vine? Eu cred ca merg sambata, dar nu stiu pe la ce ora, inca n-am apucat sa vorbesc cu al meu de planurile pentru weekendu viitor.
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze botez
totulii spune:
mai fetelor da la mine de ce nu apare mesaj dupa mesaj si sa sara singur pagina dupa pagina cand scrie cineva si trebe mereu sa dau pe pagina precedenta si sa revin pa pagina in curs ca apoi sa vad noile postari.
nu's dac ati inteles ceva????
trebuie vreo setare facuta ceva ?????
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
oana_r spune:
fetelor nu mai fiti suparate,as-i cu bebelushii,au zile cand mananca mai bine,cand nu,ca si noi.
eu m-am intors la servici si parca sunt de pe alta planeta,incerd sa-mi revin.
ania a avut infectie cu e coli si trebuie sa-i repet urocultura,dar nu am cand sa-i recoltez,poate sambata.
in rest,creste, mananca mai bine piureurile si cerealele, laptale nu-i prea place de cand l-am schimbat(de la milumil se constipa si de la lactana ,face si la 5 dimineata)asa ca-i dau la cerere,si cand i- se face foame il mananca fara mofturi.
matei o mai capaceste ca nu este atenta si gangureste la orele de citit.
e ca la nebuni,dar e frumos.
Multa sanatate!
fruntea sus,maine va fi mai bine,asta-mi spun cand simt ca nu mai pot.
Anya-Dumitra si Matei
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania
lixa spune:
quote:
Originally posted by totulii
mai fetelor da la mine de ce nu apare mesaj dupa mesaj si sa sara singur pagina dupa pagina cand scrie cineva si trebe mereu sa dau pe pagina precedenta si sa revin pa pagina in curs ca apoi sa vad noile postari.
nu's dac ati inteles ceva????
trebuie vreo setare facuta ceva ?????
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
Nu stiu daca am inteles bine.. daca te referi la vizulalizarea noilor postari, poti sa dai "refresh" la pagina in loc sa te plimbi intre pagini cum zici tu (e un buton de refresh sau poti apasa F5)
Sper ca am inteles bine
Poze botez
oana_r spune:
pentru fetele din bucuresti: este vreun un magazi mare de animale,vreu sa-i iau lui matei un York Shire Terrier toy si aici nu se gaseste si se poate face comanda pe net,dar a-si vrea sa si vad inainte sa cumpar.
Anya-Dumitra si Matei
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania
lixa spune:
Stefania, iau si eu o cafea azi, nu de alta, dar cred ca ma asteapta o zi luuuunga. Si o sa gust si ceva mai mult din pizza aia, ca tare bine arata.
Catalin a fost racit zilele astea, acu i-a mai trecut, dar a ramas cu o tuse cam nasoala. Daca ne da voie pediatrul (care inca nu raspunde la telefon), maine plecam la munte. Mergem cu colegii mei de serviciu in team-building la Valea cu Struti. Cand m-au intrebat acu cateva saptamani daca merg in team-building, l-am zis ca nu, ca nu pot pleca fara copil.. si atunci, ca sa vin si eu si sa-l iau si pe bebe, vin si cu doica (adica tati). Offf, sper sa putem merge
oana, cred ca ti-e tare greu cu serviciul si cu 2 copii. Cine are grija de ei? Ai bona sau are grija una din bunici?
Poze botez
lixa spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Si ceaiurile astea chiar functioneaza?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
La mine chiar functioneaza, adica simt in cateva ore cum se umplu ceva mai tare sanii. Cred ca productia mea e mai sensibila la stimuli. Nici nu stiu cum e bine, ca si daca ma supar putin sau sunt obosita, se simte imediat. Noroc ca am un bebe rabdator care de obicei nu se enerveaza daca curge mai incet si dureaza masa mai mult.
Poze botez
uberbax spune:
Buna ziua fetelor ne-am trezit si noi...si as vrea sa ies un pic afara cu pitica,voi ce ziceti e prea urat?
Dany26 si eu ii dau Nan Ha dar vad ca ii merge bine cu el si nu mai vomita asa des!
Neloneimi pare rau stiu cu e cu casa ca si noi am patit la fel anul trecut numai ca am reusit sa-l si cumparam ca tot cu chirie am stat si mai aveam un pic si nasteam...nu te mai necaji se va rezolva o sa vezi!
Victopupici si de la noi multumim frumos!
19.12.2007-fetita!!!!!!!!!
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo