Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 9
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by Sheritraquote:
Originally posted by ancadragoman
Fetelor imi pare asa de rau cand aud ca bebelusii vostri nu mananca ,eu nu am treaba cu Maria ,de ex aseara a bagat 240 de ml lapte si a dormit pana la 8.30 dimineata.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
Bey ai grija sa nu faca vergeturi ! Cum or putea frate unii copii sa pape atat? Aa mea nu bea toata ziua atata cantitate uneori, noroc cu diversificarea ca baga piureurile ca altfel....
Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)
Sheri asa a mancat intotdeauna si de la san sugea f mult ,iar de cand cu formula a mancat minim 120 ml.
Cum stai la proiectul bb?
poze si filmulete
povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
ancadragoman spune:
Iuli am vazut fetita frumoasa foc
poze si filmulete
povestea nasterii
mihuta spune:
Ellis, era vorba de treaba cu soldurile.
Eu am trecut iar pe ceaiuri de stimularea lactatiei, ca am senzatia ca din cauza oboselii (treziri de 4-5 ore pe noapte inca) mi-a scazut productia. Incerc sa o pun ziua mai des la san, dar cand nu vrea nu vrea, tipa ca din gura de sarpe.
Poate sunt si eu de vina ca nu papa calumea ziua, ca uneori zici ca ne luptam. Ea prinde sanul cu ambele manute si trage de san cu o manuta si de cealalta parte cu cealalta manuta. Apoi incepe si rasuceste intr-o directie cu o manuta si in directia opusa cu cealalta manuta. Tot timpul asta eu incerc sa-i tin manuta de deasupra, sau sa i-o pun sa traga de tricou. Cateodata mai functioneaza, ca ma mangaie pe fata, ma trage de nas, de buza, imi baga manuta in gura. Dar de cele mai multe ori daca nu ma ciupeste de san, ma trage de par. Si daca ma opun nu mai mananca, ca incepe sa fie mai preocupata sa rada sa chicoteasca, sa se joace cu parul meu, etc. Noaptea macar e pe jumate adormita. Oricum, m-am convins ca se scoala de foame /sete, ca e cu ochii inchisi dar tipa incetisor si ma trage de tricou cat ma asez eu pe pozitie.
mami de Sophia
Roxxy80 spune:
Iuliana, bine ai revenit!!!! .
Mie chiar mi-a fost dor de tine. Nu stiu daca tu iti mai aduci aminte de mine, dar mie chiar imi era dor de postarile tale.
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
mbontos spune:
Mihuta, ai zis ca ai trecut pe ceaiuri pt. stimularea lactatiei. Ce bei? Daca vrei sa ne spui si noua ...
Mihaela & Bogdan Mihai (9.11.2007)
[http://picasaweb.google.ro/bontosbogdan]
oana8188 spune:
quote:
Originally posted by mbontos
Mihuta, ai zis ca ai trecut pe ceaiuri pt. stimularea lactatiei. Ce bei? Daca vrei sa ne spui si noua ...
[http://picasaweb.google.ro/bontosbogdan]
Nu-s Mihuta dar pt ca ai intrebat de ceaiuri pt lactatie iti raspund si eu: eu am baut ceai facut din chimen, fenicul si anason; am luat cutiile de la farmacie, dar sunt mai ales prin farmaciile sau magazinele naturiste; se pun cantitati egale din toate trei; am mai baut si ceai pt stimularea lactatiei de la Humana. Cu ambele mi-a mers tare bine; precizez ca eu am pierdut lapticul pt ca m-am suparat foarte rau 2 zile
Oana de Ana Alexandra
iuli-ana spune:
ROXXY,si mie mi-a fost dor...
Am vazut pozele cu Matei,frumusel foc!!!
Iar tu nici nu zici ca ai nascut...Nu se vede pic de resturi de burtica in poze!!!Felicitari!!!
Eu am ramas cu ceva burta dupa ce a binevoit sa iasa Daria,dar...cu asa minune de copil cine mai are timp sa se uite acum la urmari???
ANCUTZA,multumim de complimente,dar si Mariuca ta e simpatica foc!!!Are ochii mamei ei!!!
STEFANIA,sper sa fii vrednicuta maine si sa faci tu cafeaua,ca mi-e dor de una facuta de tine!
Pup,pe maine!
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
ancadragoman spune:
Iuli multumim de compliment .
Ce spuneti fetelor o punem de o intalneala cu tot cu bebelusi?
poze si filmulete
povestea nasterii
oana8188 spune:
quote:
Originally posted by mbontos
Oana mersi de raspuns. Da' as vrea sa te mai intreb cam cat ceai se bea pe zi?
http://picasaweb.google.ro/bontosbogdan
Cat poti... eu beam cam 2-3 litri pe zi, in loc de apa chiar; cel facut din chimen, fenicul si anason e foarte bun la gust; la fel e si cel de la humana, dar ala e granulat si mai are gramada de alte substante in compozitie, de asta eu beam mai mult din celalalt.
Oana de Ana Alexandra