Gravidute si mamici de Cluj- 70

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LORE sorry am uitat DAR sa asteptam pana ajunge Geany in tara ,nu cred ca o sa aiba timp de noi in prima saptamana
VICTO habar n am cum sta treaba la gradina botanica si pe mine ma intereseaza
RAMO si eu m as duce cu Tiadris la o consultatie si in special ma incanta ideea ca ti a dat lista cu ce sa i dai sa pape
si Monica (NU e pe forum ,dar a mai fost la intalniri )a fost la el si tare multumita e
si zici ca l a facut fericit pe tati cand i a spus ca seamana cu el ?hmmmmmmmm imi imaginez :)
oau ce pretzuriiiii
KITY ce nebunie cu livretul asta ,eu nu m am casatorit in CJ ....esti sigura ca i asa ?

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

quote:
Originally posted by ALEX29

LORE sorry am uitat DAR sa asteptam pana ajunge Geany in tara ,nu cred ca o sa aiba timp de noi in prima saptamana
VICTO habar n am cum sta treaba la gradina botanica si pe mine ma intereseaza
RAMO si eu m as duce cu Tiadris la o consultatie si in special ma incanta ideea ca ti a dat lista cu ce sa i dai sa pape
si Monica (NU e pe forum ,dar a mai fost la intalniri )a fost la el si tare multumita e
si zici ca l a facut fericit pe tati cand i a spus ca seamana cu el ?hmmmmmmmm imi imaginez :)
oau ce pretzuriiiii
KITY ce nebunie cu livretul asta ,eu nu m am casatorit in CJ ....esti sigura ca i asa ?

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Sunt foarte sigura, acum 3 sapt a nascut sotia la un prieten care nici macar nu-i din Cluj si i-a facut livret la primarie, apoi si-a dat seama ca nu-i de aici si l-a anulat si acuma trebuie sa mearga la Covansna de unde e si sa-i dea de acolo
Tot aia de la primarie i-a zis ca s-a bagat o noua lege de la 1 martie in care-i musai sa ai livretul pt a primi alocatia copilului.
Ce prostie....astia nu mai stiu ce sa inventeze sa poarte lumea si sa stea la cozi, cred ca le face placere. Pana acuma de ce n-a fost bine cum era? Ce ciuda mi!

37+ cu Diana

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Ramo mi-a zis si mie Andreea si m-a socat!!!!!
M-a pus michiduta sa calculez in lei la cursul de azi la bt si m-am socat si mai tare la ce sume astronomice mi-a dat. Oare chiar o fi cineva pe care sa dea banii afara din casa?

37+ cu Diana

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Kitzy, si eu m-am casatorit in 2005 si nu am primit nic un livert. nici nu mi lau cerut pe undeva...

quote:
Originally posted by kitzy

V-ati casatorit careva in Cluj in 2005?
Ca acuma pt alocatia la bb am inteles ca-ti trebuie livret de familie, care la noi nu s-a dat in momnetul casatoriei, acuma cica se elibereaza de la primarie, e ceva lege de la 1 martie in care zice ca-ti trebuie asa ceva. In 2007 la tinerii casatoriti cica s-a dat acest livret. Voi aveti?

37+ cu Diana

AMR 3 saptamani!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Kitzy eu m-am casatorit in mai 2005 si am livret de familie.

Alex mi-a plaut tare mult de el,si cred ca da sfaturile de diversificare in functie de copil,cat e de grasut,slabut...Pe stampila lui scrie Medic primar,Pediatrie,Gastroenterologie,Diabet Zaharat,Boli de Nutritie.Deci eu cred ca stie despre ce vorbeste,nu da sfaturi aiurea.
Cica se fac programari la asistenta lui,la numarul de la clinica:532216 si am si un numar de celular,tot al ei cred ca 0747-238345.Sa suni dupa 12,ca cica inainte e la analize.Si cica are si cabinet particular,si tot la ea te programezi.Am dat numerele de telefon,pt ca mi le-a zis portarul si cred ca sunt publice.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Geany cat stai in tzara?

Noi acum ne pregatim sa mergem la Polus.Azi tati chiuleste un pic de la serviciu sa mergem la cumparaturi.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Ramo, Anca ciudat, una are si una nu are? Nici eu n-am si m-am maritat in septembrie. Cred ca au dat cum au avut ei chef. Oricum nu-i bai ca se elibereaza de la primarie cand inregistrezi copilul, dar eram si eu curioasa.

37+ cu Diana

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by redai

Geany cat stai in tzara?

Noi acum ne pregatim sa mergem la Polus.Azi tati chiuleste un pic de la serviciu sa mergem la cumparaturi.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Uauuuu,si eu vreau sa chiuleasca tati!!!L-am sunat ieri pe la 12 si i-am zis nu vi acasa???A zis cum sa vin acasa,ai innebunit????Am zis,pai esti patron,faci ce vrei....offffff ce dor imi e de vremurile trecute,can eram tineri fara nici o grija...cand mergeam cu troleul din capatu manasturului pana la Iuluis la facultate...cand ne bucuram iarna ca am gasit un troleu incalzit si am gasit loc deasupra radiatorului....Am innebunit,asa-i???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

fetelor, ati iesit la plimbare? noi am reusit o ora, inainte sa se strice vremea!! am avut emotii ca o sa ne ploua, insa am scapat cu o "stropeala" mica. din pacate ne-am intilnit cu o multime de cunoscuti, care l-au tot smotocit pe stefan. prin urmare nu a dormit afara, acum e marait, nu mai poate adormi, cred ca vrea si papa....
il mai las 10 min sa se maraie. dupa care ii dau sa manance. sper sa se linisteaca si sa doarma un piculetz..offff

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

lore-ma duc dupa masa sa i-au biletul eu vreu sa decolez dumineca si stau o luna.

alex-draga fac eu cumva si tot vin la papanasi,v-am mai spus asa pofta mi-ati facut,si sa va cunosc si pe voi de abia astept,,cu toate ca pe unele v-as cunoaste de o viata.

tulai doamne prreturi ca si aici deja in euri

rammonela-acum tre sa faci mancarica

kitzy-mai poti?

Mergi la inceput