Gravidute si mamici de Cluj- 70
Raspunsuri - Pagina 18
ALEX29 spune:
LORE sorry am uitat DAR sa asteptam pana ajunge Geany in tara ,nu cred ca o sa aiba timp de noi in prima saptamana![]()
VICTO habar n am cum sta treaba la gradina botanica si pe mine ma intereseaza
RAMO si eu m as duce cu Tiadris la o consultatie si in special ma incanta ideea ca ti a dat lista cu ce sa i dai sa pape
si Monica (NU e pe forum ,dar a mai fost la intalniri )a fost la el si tare multumita e
si zici ca l a facut fericit pe tati cand i a spus ca seamana cu el ?hmmmmmmmm imi imaginez :)
oau ce pretzuriiiii
KITY ce nebunie cu livretul asta ,eu nu m am casatorit in CJ ....esti sigura ca i asa ?
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
kitzy spune:
quote:
Originally posted by ALEX29
LORE sorry am uitat DAR sa asteptam pana ajunge Geany in tara ,nu cred ca o sa aiba timp de noi in prima saptamana
VICTO habar n am cum sta treaba la gradina botanica si pe mine ma intereseaza
RAMO si eu m as duce cu Tiadris la o consultatie si in special ma incanta ideea ca ti a dat lista cu ce sa i dai sa pape
si Monica (NU e pe forum ,dar a mai fost la intalniri )a fost la el si tare multumita e
si zici ca l a facut fericit pe tati cand i a spus ca seamana cu el ?hmmmmmmmm imi imaginez :)
oau ce pretzuriiiii
KITY ce nebunie cu livretul asta ,eu nu m am casatorit in CJ ....esti sigura ca i asa ?
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
Sunt foarte sigura, acum 3 sapt a nascut sotia la un prieten care nici macar nu-i din Cluj si i-a facut livret la primarie, apoi si-a dat seama ca nu-i de aici si l-a anulat si acuma trebuie sa mearga la Covansna de unde e si sa-i dea de acolo

Tot aia de la primarie i-a zis ca s-a bagat o noua lege de la 1 martie in care-i musai sa ai livretul pt a primi alocatia copilului.
Ce prostie....astia nu mai stiu ce sa inventeze sa poarte lumea si sa stea la cozi, cred ca le face placere. Pana acuma de ce n-a fost bine cum era? Ce ciuda mi!
37+ cu
DianaAMR 3 saptamani!!!
kitzy spune:
Ramo mi-a zis si mie Andreea si m-a socat!!!!!
M-a pus michiduta sa calculez in lei la cursul de azi la bt si m-am socat si mai tare la ce sume astronomice mi-a dat. Oare chiar o fi cineva pe care sa dea banii afara din casa?
37+ cu
Diana
AMR 3 saptamani!!!
anca.b spune:
Kitzy, si eu m-am casatorit in 2005 si nu am primit nic un livert. nici nu mi lau cerut pe undeva...
quote:
Originally posted by kitzy
V-ati casatorit careva in Cluj in 2005?
Ca acuma pt alocatia la bb am inteles ca-ti trebuie livret de familie, care la noi nu s-a dat in momnetul casatoriei, acuma cica se elibereaza de la primarie, e ceva lege de la 1 martie in care zice ca-ti trebuie asa ceva. In 2007 la tinerii casatoriti cica s-a dat acest livret. Voi aveti?37+ cu
Diana
AMR 3 saptamani!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
RAMONELLA spune:
Kitzy eu m-am casatorit in mai 2005 si am livret de familie.
Alex mi-a plaut tare mult de el,si cred ca da sfaturile de diversificare in functie de copil,cat e de grasut,slabut...Pe stampila lui scrie Medic primar,Pediatrie,Gastroenterologie,Diabet Zaharat,Boli de Nutritie.Deci eu cred ca stie despre ce vorbeste,nu da sfaturi aiurea.
Cica se fac programari la asistenta lui,la numarul de la clinica:532216 si am si un numar de celular,tot al ei cred ca 0747-238345.Sa suni dupa 12,ca cica inainte e la analize.Si cica are si cabinet particular,si tot la ea te programezi.Am dat numerele de telefon,pt ca mi le-a zis portarul si cred ca sunt publice.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii
redai spune:
Geany cat stai in tzara?
Noi acum ne pregatim sa mergem la Polus.Azi tati chiuleste un pic de la serviciu sa mergem la cumparaturi.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
kitzy spune:
Ramo, Anca ciudat, una are si una nu are? Nici eu n-am si m-am maritat in septembrie. Cred ca au dat cum au avut ei chef. Oricum nu-i bai ca se elibereaza de la primarie cand inregistrezi copilul, dar eram si eu curioasa.
37+ cu
Diana
AMR 3 saptamani!!!
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by redai
Geany cat stai in tzara?
Noi acum ne pregatim sa mergem la Polus.Azi tati chiuleste un pic de la serviciu sa mergem la cumparaturi.David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
Uauuuu,si eu vreau sa chiuleasca tati!!!L-am sunat ieri pe la 12 si i-am zis nu vi acasa???A zis cum sa vin acasa,ai innebunit????Am zis,pai esti patron,faci ce vrei....offffff ce dor imi e de vremurile trecute,can eram tineri fara nici o grija...cand mergeam cu troleul din capatu manasturului pana la Iuluis la facultate...cand ne bucuram iarna ca am gasit un troleu incalzit si am gasit loc deasupra radiatorului....
Am innebunit,asa-i???Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii
anca.b spune:
fetelor, ati iesit la plimbare? noi am reusit o ora, inainte sa se strice vremea!! am avut emotii ca o sa ne ploua, insa am scapat cu o "stropeala" mica. din pacate ne-am intilnit cu o multime de cunoscuti, care l-au tot smotocit pe stefan. prin urmare nu a dormit afara, acum e marait, nu mai poate adormi, cred ca vrea si papa...
.
il mai las 10 min sa se maraie. dupa care ii dau sa manance. sper sa se linisteaca si sa doarma un piculetz..offff
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
geanina-nica spune:
lore-ma duc dupa masa sa i-au biletul eu vreu sa decolez dumineca si stau o luna.
alex-draga fac eu cumva si tot vin la papanasi,v-am mai spus asa pofta mi-ati facut,si sa va cunosc si pe voi de abia astept,,cu toate ca pe unele v-as cunoaste de o viata.
tulai doamne prreturi ca si aici deja in euri
rammonela-acum tre sa faci mancarica ![]()
kitzy-mai poti?