Gravidute si mamici de Cluj- 70

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

lore-vezi cumparatzi ceva frumos

ramonela-asa te inteleg,asa cu uni partroni muncesc mai mult decat muncitorii,
uite eu am stat pana cum sa-l astept ca mi-o zis ca vine cu mine in tara,acum i-mi zice ca nu mai poate,de aceea vreau sa decolez dumineca ca m-am suparatca putem sa fi mers in februarie.si in loc de 2 sapt stau 1 luna, na

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Fetelor, am innebunit lumea cu papanasii
Ieri cand am plecat le-am dus la birou colegelor care au vrut, azi am trecut pe acolo si tocmai delegau un baiat sa mearga la cumparaturi de...papanasi
Mai, eu nu ma mai marit, doamne fereste

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Geany, ce fain ca vii, pacat cu sotul, da poate i se face dor si iti face o surpriza Eu ii inteleg si cu munca, asa eram si eu inainte
Hai propune tu o zi pentru papanasi

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Da cine e Butnaru asta? Scoate bb fara dureri? Naste el in locul mamei? Ce tupeu au.. is curioasa cite paciente vor avea.

Am fost azi la papanasi foarte buni si mi i-a dat si cu cioco si cu dulceata... ca am zis ca nu stiu de care vreau mai mult. Si P doarme de la 1, de obosit ce a fost de la plimbareala prin Iulius.

Paula sa stii, si cine mai sta in Zorilor, ca sint papanasi si la Athena(vis-a vis de Sigma), este terasa... deci cind e de terasa, tragem spre papanasi cind avem chef. LA Grad botanica poti da 1o-20 mii la portarul din spate( de pe PAsteur) si te lasa sa intri.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Geany mai pot

37+ cu Diana

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Kitzy, eu am livretul dar nu mi l-a cerut nimeni pt nimic.
Raportez copil marait,lipsa de pofta de mancare(adica nu bea decat laptic) si lipsa de somn...

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

tu NICO draga ia sa vorbesc eu cu nasu sa ti faca o reducere ,pai la ce vanzare de papanasi le faci nu se mai poate asa
GEANY pacat ca nu mai vine si sotul tau poate data viitoare ...si eu sunt in tratative cu al meu sa ne lase macar o luna la bunicutz(in LA) ...si cred ca l am convins
RAMO mersi mult de tot ,am sunat si i am facut programare miercurea viitoare ,de abea astept

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Va multumesc pentru sfaturile legate de robot!

Mai fetelor, hai sa facem un club al femeilor cu barbati muncitori la greu!!! Si eu fac parte din acelasi club!

M-ati zapacit cu papanasii aia! Ufffff!

Alex –Stati in fundulet???

Ioana (Sara) – imi pare rau pentru ce se intampla in viata ta/ a voastra! Mai bine in unul daca in doi nu e liniste! M-a impresionat povestea ta pana la lacrimi! Trist! Insa sunt convinsa ca va veni si soarele pe strada ta! Noi suntem alaturi de tine! Si mai presus de toate cel mai important este ca ai o fetita sanatoasa si superba langa tine! Hai curaj, mami! Curajul de a merge mai departe! Un asemenea om nu te merita alaturi!

La multi ani pentru Tiadris, Daria si Alvaro! Sa cresteti mari!

Geanina – suuuuuper gluma ta! M-am distrat pe cinste!

Ramonella – mama mia ce preturi la clinica aia! Pentru mine enoooooooooorme!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Noi ne-am casatorit in 2003 si avem livret dar paan acum nu l-am folosit la nimic.
Geany, sa stii ca asa ii, mai bine nu ajuti romani. Fratele meu care e in Spania a patit ceva asemanator. A luat in casa unde statea un roman care nu avea unde sa doarma si ce sa manace si intr-o saptamana a plecat cu toti banii din casa, telefoane si bijuterii. De atunci o zis si el ca nu mai ii este mila de nimeni.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

RAMO sau tu fetelor cine stie unde i piatza Abator ,str Porumbeilor
acolo e cabinetul dr Miu ...habar n am cum sa ajung

LORE spor la cumparaturi
ADRIANA nici nu stiu ce sa ti spun sa i faci micutzei sa no mai doara ,eu inca s norocoasa ,sper sa fie asa in continuare

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput