Gravidute si mamici de Cluj- 70

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

mama ..mama ce sperietura...l-am pus pe edi in scoica si l-am plasat in dormitor pe pat..pana ce am scris mesajul anterior el a cazut din scoica pe pat..era pe burta...doamne daca-l lasam mai pe margine cadea jos...ufff..trebuie sa-l leg de acum in colo.

mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da geany..am papat..acu il astept pe fi-miu sa se trezeasca si mai bag niste cereale cu lapte, de desert.
tampit omu ala...cam greu cu recunostinta la noi..:(

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Alex cum ce intalnire?Vine Geany saptamana viitoare si trebuie sa ne cunoastem.Asha ca eu zic sa facem inca o tura de papanasi.

Geany ce nesimtit....Sper sa va rezolve avocatul problema.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Buna fetelor,
Noi am inceput de ieri sa mancam putin cereale(orez fara gluten),doar o lingurita pt inceput si atat de bucuroasa a fost cand i-am dat ca radea in hohote cand a vazut ce-i dau.
Ioana mama de Sara sa sti ca eu foloseam ser fiziologic la Alexandra sa ii desfund nasucul si de cateva ori isi sufla singura mucul afara,eu cred ca trebuie sa te joci cu ea si sa o prostesti (sa te faci ca ii papi nasucul se rade si ii bagi imediat pompita)eu asa faceam.Sper sa reusesti.
Ganditiva si la noi cand mancati papanasi

Loredana-Bianca Alexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita

Poze noi
http://community.webshots.com/user/balaceanu_l

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Kitzy,ne-am casatorit in 2007,nu in Cluj si am primit livret.

Alex, Alexia a dormit rau si asta-noapte dar parca nu asa rau ca zilele trecute. Dintiisorii i-am simtit si eu la inceput, ca o intepatura dar acum nu mai simt nimic.Probabil ca m-am obisnuit.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare.

Noi am fost de dimineata la doctorul Miu.Printr-o pila.Sa vedem ce e cu gombotelu asta al meu,de e asa micut.Asa si am intrat inauntru.Cand a vazut-o pe Bea a zis ca e foarte draguta si a tot prins-o de obrajori si a tot motrosit-o.A si luat-o in brate.A zis ca e foarte draguta,ca nu toti copiii is frumosi,degeaba se zice asta.Ei,poate asa face cu toti copiii,dar eu m-am simtit tare mandra.Si a zis ca seamana al naibii de tare cu Radu.Va dati seama cum s-a umflat in pene,cocosu.A consultat-o.A zis ca ar trebui sa aiba 5900 fata de cat are caum,5200.A facut el ceva calcul,cu ceva indici.A zis ca sunt copii la care nu le place laptele si nu-l mananca.Si mi-a zis sa incep diversificarea.Mi-a facut o schema cu ce sa-i dau.A zis ca la masa de la 10 sa-i dau fructe cu branzica de vaca,in special banana.Apoi la amiaz supica cu zarzavat si din toate zarzavaturile,nu numai din cateva cum scrie in carti.Si apoi cu carnita de pui.Dupamasa,pireu de brocoli,conopida,spanac,morcov,cartof plus carnita si dupa 6 luni galbenus de ou.Mi-a mai zis sa-i dau un sirop pentru pofta de mancare si vitamine.Si Biotics pentru reglarea florei intestinale.
Si ne vedem peste 1 luna.
Deci ne apucam serios de mancare.
Ma bucur ca am fost la doctoru asta,mi s-a parut super si e un profesionist.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Kitzy in 2006 am facut nunta in CLuj si nu am primit nici un livret.Pana acuma nu am auzit de acest livret.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Deci sa va spun preturile de la clinica nou deschisa a lui Butnaru.

Nastere normala-950 euro
Epidurala-175 euro
Cezariana-1350 euro

Mai puteti sa ziceti ceva???Eu nu...

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Deci sa va spun preturile de la clinica nou deschisa a lui Butnaru.

Nastere normala-950 euro
Epidurala-175 euro
Cezariana-1350 euro

Mai puteti sa ziceti ceva???Eu nu...

Poze
Povestea nasterii

David

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Lore asa ziceam si eu....

Poze
Povestea nasterii

Mergi la inceput