Gravidute si mamici de Cluj- 70

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ioana...hai ca m-ai facut sa rad...

pai dc il cheama cum ma cheama pe mine Victo...pai atunci cum il cheama?????????DM sau MD ;)

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

neatza

Eu sunt capucino,si is un pic suparata pe romanii astea la care ii ajuti si dupa te fugaresc pe la spate.
Uite ce am patzit,noi aici avem firma de zugravit si decorari interioare,avem muncitori RO.si spanioli pana acum nu am avut probleme,
l-am ajutat pe unu care nu avea acte era mort de foame,l-a luat sotul la munca l-a invatat sa zugraveasca,nu avea habar deloc sa faca ceva,aera sa uit era canteretz in tzara de manele,poate stitzi de el canta cu MINODORA,il chiama Virgil.
asa dupa ce a muncit o vreme la noi,s-a dus la alta firma de unde a obtinut acctele,s-a intors iar la noi a mai lucrat un timp bun,dupa care l-am dat afara ca nu ami aveam asa de munca doar chesti de opere de arta cum zic eu la care el nu se pricepea.
IN fine i-am dat si canapelela din salon pe care le-am schimbat eu,si nu i-am luat nici un leu ,ca acum sa ne de-a in judecata ca l-am dat afara fara sa-l anuntam cu 15 zile dinainte,si ca alucrat la noi fara accte.Ne cere 24.000 de euri.i-a auzi la el,nesimtzitul suparari.
No ce zicetzi voi am niste nervi in mine,am zis ca nu mai ajut pe nici un ro.
m-am descarcat un pic .acum asteptam sa vedem ce zice avocatul si la proces.Nu pot sa-l sun ca l-as suna sa-i spun vreo 2 vorbe bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Despre pampers.

va dati seama ca e cu elastic daca are omida pe punga.Adriana numarul 6 are tot timpul elastic."se vede pe unde e banda alba a ambaljului ca astia cu elasticv au norisori desenati pe ei in timp ce aiai vechi aveau floricele....."

Nico trebuie sa venim la nunta.Asteptam invitatia...

Fericita ca Dav a dormit de la 10 aseara pana la 8 jumate dimineata.Mersi de intrebare Elena.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

co-lasa ca o dai maine cafeaua,oricum si daca dai acu una eu o beau

VIcto-ai papat?

andeea-i-mi pare rau ca tuseste printzesa,nu pot sa te ajut ca nu stiu ce produse sunt la noi,aici este un sirop din plante.sa se faca bine.

nico-ce fain vezi incet incet se obisnueste si doarme toata noaptea,ei acuma invata sa treaca dintr-o faza de somn la alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Da, Lore am inteles pana la urma. Ideea este ca eu nu am cautat niciodata sa fie cu elastic si am dat peste ele, nu am fost atenta. Cele nr 6 aveau elastic dar nr 5 nu au dar poate gasesc pe undeva sa aiba, o sa incerc si eu la magazinul de care zice Ioana.

Va multumesc in legatura cu informatiile despre e-mag.Co,www.emag.ro/notebook_laptop/notebook-acer-as5520g-502g16bi-tl-60-2gb-160gb-blu-ray--pLX.ALX0C.006" target="_blank">Acer-ul asta e mai smecher, are si Blu-Ray si tot felul de chestii.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA
IOANA multum pt pont
LORE am retinut deci daca are omida inseamna ca e elastic
GEANY ce nenorocit de om ,tampitu naibii ,uita te si tu ce face dupa ce l ati ajutat atata
NICO zici ca mi a dormit finutzu asa bine ,sa l pap ce cuminte e
iar tie mamico felicitari
ADRIANA sa stii ca i simnt dintisoru lui Tiadris inca e o durere usoara ...cum e puiutzu tau ?
CO ce bine ca puteti sta tot week endul impreuna

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

VELENAMARIA cred sunt cereale Milupa cu porumb
inca numa musca :) oricum nu cred ca va mai dura mult pana ii simnt mai bine dintisoru pe tzitzi
LORE ce intalnire ?
CO buna bucatareasa esti ,spor la treaba ,si mie imi place tare mult sa gatesc dar nu prea am timp suficient acu cu mamarutza asta mica:))
ANDREEA eu i am dat Eurespal ,multe pt ingerash

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

V-ati casatorit careva in Cluj in 2005?
Ca acuma pt alocatia la bb am inteles ca-ti trebuie livret de familie, care la noi nu s-a dat in momnetul casatoriei, acuma cica se elibereaza de la primarie, e ceva lege de la 1 martie in care zice ca-ti trebuie asa ceva. In 2007 la tinerii casatoriti cica s-a dat acest livret. Voi aveti?

37+ cu Diana

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

eu m-am casatorit in 2006 si nu am livret.
nu stie nimeni de grad botanica>?

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

KITZY..eu m-am casatorit in 2005 dar nu la cluj..si am primit livret de familie..acolo se trec copii pe care-i vei avea. trebuie sa va scoateti asa ceva de la primarie ptr a primi banii ptr bebe? ce prostie...mi se pare mie...

mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput