Gravidute si mamici de Cluj- 70

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

MAMI-alexia..dau cu garmastan..dar are gust amar,,l-am gustat..
si edi se stramba dar suge ca tare-i place tzitzi.

mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Despre Pampers: scrie strach pe bulina verde pe care scrie ca e parfumat si am gasit acolo la DM din incinta Real. In alta parte am gasit o singura data la Kaufland, dar n era pe pachet nimic diferit de cele normale.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Adi, Acer am luat si noi pt cumatu-miu , e destul de ok. biend epinde de model...si nu, nu am plait nimic in plus fata de pretul lor.dupa ce faci comada, apare exact pretul, pt ca sunt si produse la care se plateste transportul, din cate imi amintesc...

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Buna dimineata! Am sosit si noi "pe firmament".
Multumim fetelor pentru cafeluta.
Daria tuseste putin de ieri seara.Spuneti-mi va rog ce as putea sa-i dau, preventiv (daca se poate ceva naturist).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ioana, si aia sunt parfumati?pampersii..ce e aia magazin DM?

hahaha..Nico..belea...deci, cd venim la nunta?;)

Ioana de S..cum puiul meu se culca la 9 jumate..pe la 10 jumate si eu cam dau stingerea.

elenuta si eu am vomitat de numa..inclusiv dupa ce am nascut pe bebita..dar la cat e de dragalas..a meritat.am si uitat cat d egreu a fost imediat ce l-am vazut.

adriana, da noi am comandat multe de la emag.si da sunt seriosi si preturile sunt bune. noi avem si laptop si memorie externa si camera video si..nici nu mai stiu..multe de la ei.si nu am platit transportul, pt ca suma era mare.parca peste 500 ron tre sa fie, dar aici nu stiu exact.

in alta ordine de idi..tocmai ne-am intors de la ctrl la sold, bbe bine.revenim la 8 luni.

ma gandesc sa imi fac abon la grad botanica..stie cineva detalii?am auzit ca ar fi 1 mil pe an, pt 2 pers.e rentabil.

bai ma omorati cu papanasii..no, ma duc si eu in weekned cu familionu..adica sot, copil si mama

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!
Stefan s-a trezit azi-noate la 3.30 pt papa...nu i-am dat si nici nu m-am dus la el. s-a dus ovi, ca "nu poate sa-l auda cum se maraie". dupa 15 min a adormit la loc, pana la 5.30. atunci a papat si inapoi la somnic pana la 8.
acum e iar adormit, dupa o tura de 15 min de maraiala. ma apuc de calcat hainuzele lui, dupa care o sa iesim afara, asa pe la pranz

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Elena, eu nu am varsat deloc in sarcina. a fost cat se poate de usor. in afara de ateva arsuri la stomac, car au trecut cu cateva grisine, nu am avut nimic. mie de nastere imi e insa frica. ca nu as mai vrea sa trec printr-un travaliu de 20 de ore, indus, cu dureri cumplite, cu anestezie epidurala in cele din urma (dupa 16 ore de chin), cu hemoragie oculara etc...
desi se spune ca la al doilea e mai usor...om vedea peste un an, doi, daca imi revine curajul...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Paula asa il cheama pe magazin DM, cum te cheama pe tine Victo

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata si de la noi!

37+ cu Diana

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Andreea, sper sa fie Daria bine sa treca rapid tusea. STODAL e ceva sirope sin plante pt bebelusi. Nu a incercat, ca nu am mai apucat ca deja Carina era destul e inaintata cu tusea, dar se pare ca e f bun. va sper sa fiti bine

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput