Timisoara, Impreuna...(95)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
Hello , hello!
'neata la toata lumea si poftiti la
Aida POZE
Matza Emma in actiune
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
Mariaa , Doris clar am lesinat de ras la patanie
Vreau si eu link-ul ala sa vad si eu diferenta dintre Focus si Fusion.
Claudia super pozele , super nemtoacele
Dana bravos draga , pai nu puteai sa dai cautari mai devreme
Aida POZE
Matza Emma in actiune
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate
![](images/user_woman.png)
Mariaa spune:
saru'mana de Aida,...intravenos va rog...
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Neatza...
Cafeaua de sambata...
Aida, nu ai somn?
Zici ca te-ai distrat de noi?
Care ma ajutati, de unde sa cumparam azi rovinieta?
La posta sambata e inchis.
Ca vrem sa mergem la pranz pana la Sag, la manastire.www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Saru mana de Aida...
E clar, cafea intravenos pentru Maria, va rog...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Mariaa spune:
... deci cum spuneam...intravenos, va rog
va reamintesc ca mai avem 5 capitole pana la prima 100 de sobekte.
lucrez si eu la o surpriza pentru voi...cum spuneam intravenos, va rog pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
Doris-Alina spune:
Bey, sa nu-ti treaca prin cap sa faci aceeasi surpriza ca a mea, ca-mi iau lopatzelele si ma tirez...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
Mariaa spune:
haa?? nush ce su'priza ai tu in lucru
vezi ca din alea gasesti la Petrom, langa Terra este o benzinarie unde am gasit eu tot asa in wk.pentru Emma
gonghy spune:
'Neatza fetilii!
Io mis varza,caput,mai unpic si pic ca musca spreyata....toata noaptea nu o dormit fata asta de la muconi dar si de la tuse,o tusit pana spre dimineata si atata s-o putut foiiiii..... sunt finish.
Am ochii cat cepele,mi-am pus acum pe foc sa fierb taitzei cu lapte ca mi se facu' o pofta ca la astia micii....azi mergem la Alexia ca ii tine ziua sor'mea,da si aia mica e la fel ca bubulina,poate se corcesc creaturile astea de virusi si se naste altu' si mai al dracului
Mis nervosa de dimi ca atata l-o frecat pe Clau hai la lucru de servici pana maine,nu mai veni,ba totusi vino.....ca o plecat intr-un car de nervi si el.Noroc ca de luni intra in concediu si spunea ca vrea sa ne scoata undeva la munte,pe mine si pe bubulina.
Oare e Clau meu sau nu????????
Revin dupa ce pap ca acu' mis ametita de cap si de stomac.
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
claudia74 spune:
Aido care nemtoace,ca numai io is de acoo cu dubla cetatenie ,pai nu sunt pozele in Timisoara facute de unde atatea nemtoace,hai sa iti zic daca te referi la poza trio de la Mall,una varuta gugulanca de la C-sebes,iar cealalta cumnata cu acte in regula de America
,ioc nemtoace asa mandre,never..Felicitari ptr blog
.
Doris ai sofer de sofer daca o calca deja cu foc .
Laura imi pare rau de tine, de medicamente nu stiu ce sa iti zic sa iei adica nu are rost ca stii tu mai bine ,sa va traiasca Alexia,distractie placuta azi.
Lore ce program ai de we .
Dana imi pare rau ca ati ratat iesirea,lasa ca n-or intrat zilele'n sac,vorba bunicii mele ,poate azi daca se simte mamanu mai bine si zici ca Spiridusa chefuia ca Buni va fi intepata
.
Mariaa cu ce delictaese inaugurezi bucataria,vreo gaina,cocos,curcan..
Katik sunteti bine,iesiti si voi azi la plimbare putin,nu stiu ce vreme e la voi dar la noi e foarte rece,ploua,e ceata,SF .
Merg sa pregatesc frustuck la copii,avem iarasi musafiri o fetita,Helmut e la meci in Frankfurt azi si io is singura cu puradeii astia.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia