Mamici de martie-Aprilie 2008!! (141)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am uitat sa va spun ca sunt tare bucuroasa pt ca lui David i s-a tras aproape de tot hematomul de la caput!! Yupyyyyyy!!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

multumesc mult Olga, bine v-am gasit!

Pe linia de sosire...

Mergi la inceput

Mihatp, iti urez si eu bine ai venit si nastere usoara, ca mai ai un pic!
Gecko, avem familie numeroasa, de-aia am luat un tort atat de mare!! Cat despre Pampers, eu am trecut la nr 2 de vreo sapt., pt ca ii mai iesea kk din nr.1. Si sa stiti ca nr. 1 am folosit 3 pachete mari in 3 saptamani. Deci nu va luati mai multi, ca ramaneti cu ei! Chiar si acum a facut David un kk mareeee si a iesit si pe desupra Pampersului, prin spate si a murdarit si costumasul... Offf si iese asa de greu kk asta galben, trebuie neaparat sa pun clor, ca Vanish-ul e apa de ploaie!!

Naty si noi am iesit afara in fiecare zi. Doar luni n-am iesit ca mi-a fost frica... Azi iesim iar, ca mergem la dr.

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

imi vine sa va multumesc la fiecare in parte...

multumesc de incurajari, ca vedeti semne de nastere in ceea ce ma priveste. citisem de diaree ca indiciu al nasterii, dar in capul meu se formase ideea ca imediat dupa asta ma pot astepta la eveniment, probabil ca nu e chiar asa. la tura trecuta m-am si pus pe asteptat de contractii...naiva de mine!

Gecko, sa inteleg ca de baza esti din Baia Mare?
daca-i stii pe cei de la clinica...eu am optat pentru dr.Roman
m-am hotarat sa merg acolo dupa ce prin luna a III-a am ajuns la urgenta la spital, cu o criza de fiara cred, si dupa de am stat aproape 3 ore pe acolo nimeni nu m-a intrebat ce ma doare, si am plecat inapoi la serviciu fara sa ma vada nimeni, dar macar de nervi imi trecuse durerea!

Pe linia de sosire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Vad ca majoritatea de pe aici is mamici, gravidutzele mai putin sunt bagate in seama

37+ cu Diana

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Eu ma tem sa ies pe vreme proasta...dar noi suntem mici...
Vai, Ioana, e splendid David, sa stii ca am pus ochii foarte serios si pe el! Si iti seamana enorm! Si lasa, mamico, fa-i torturi aniversare cu orice ocazie, viata e facuta si din aniversari si e bine sa fie asa.
Nu stiu ce are copila...dupa ce a mancat acceptabil peste noapte si f bine la ora 7, acum dupa jumatate de biberon s-a zvarcolit dand cu putere cu manuta peste biberon, n-a mai vrut cu nici un chip si acum plange in reprize scurte, dintr-un motiv care imi scapa, ca ea nu plange fara motiv clar. Or fi tot colicii? Dar pana acum asta nu a impiedicat-o cu nimic sa manance bine...nu e in apele ei, e clar!
Din capitolul trecut-Sovi: fara sa vreau sa devin paranoica, dar am remarcat ce i-ai spus lui Ariel, ironic, ca esti considerata originala daca nu te tratezi de ureaplasma, nu faci triplu test si nu asculti ce zic doctorii. Sageata imi e sigur adresata mie, ca eu te-am facut originala. Draga mea, sa dea Dumnezeu sa ramai asa originala si sa nu ai nevoie de sfaturile oamenilor-negri (=doctorii); e totusi foarte usor sa nu asculti nici un astfel de sfat cand nu ai NICI o problema de sanatate. Pune-ti problema si asa; caci Ariel, si ea mare fan homeopatie si dusman al medicamentelor, avand spre deosebire de tine ceva probleme la viata ei, a ascultat si de doctori si de tratamente cand a fost nevoie. Doamne fereste, nu vreau polemica, dar...e foarte frustrant, dupa atatia ani de truda (invatat si profesat) sa auzi ca, practic, iti racesti gura de pomana cand dai sfaturi.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Kitzy, mai ai putintica rabdare si sa vezi cu ce placere vii si tu in clubul mamicilor si ne povestesti entuziasmata de fiecare zambet si fiecare kk al Dianei

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

baza mea e in multe locuri (unii ar zice ca am fost facuta in caruta la cat de perindata sunt)...dar si in baia mare...de fapt de acolo imi este cea mai buna baza...sotul. la dr. roman mi-am facut eco pe la 13 saptamani. am auzit lucruri bune de el...si in plus are ochi frumosi.

si apropo de barbati frumosi...sotul manca-l-ar mama, mi-a inchiriat film cu Hugh Grant si m-am delectat aseara. habar nu am ce film era...nici nu conteaza...important era parul lui ravasit...vocea lui joasa cu accentul ala britanic...si ochii aia de catel plouat.....

Mergi la inceput

Multumesc, Naty! Nici nu-ti imaginezi cum creste pipota in mine cand aud ca David imi seamana!! Nu mi-a zis prea multa lume asta...

Kitzy, lasa ca nasti tu, sa vezi ca numai despre bb o sa vorbesti...si o sa ai atatea intrebari si atatea griji... O sa simti pe pielea ta ce minunat e sa fii mama!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Naty sper sa fie asa cum zici tu, deocamdata ma ia cu emotii, mai am putin de tot, sper sa apuc data de 20, daca nu....asta e, scap mai repede

37+ cu Diana

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput