Mamici de martie-Aprilie 2008!! (141)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

asa e gecko, cea mai buna (re)asigurare ca totul e bine au fost ochii doctorului...ar zice lumea ca nu-s cu toate acasa, dar nu te poti ingrijora cand ochii aia iti spun ca toate sunt bine.
si cred ca a functionat si la sotul meu
oricum daca e adevarat ce zic...generatiile anterioare, sa nu te minunezi de ceva in timpul sarcinii, sper ca macar ochii astia sa se lege de Luca ca ar pleca cu un avantaj in viata.

Pe linia de sosire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Buna!
ioana, ce tort frumos a aavut David!!..ma bucur ca se trage hematomul ala!!
miha, bine ai venit, si nastere usoara!!..ma mir fff tare ca acea clinica se deconteaza cu OPSNAJ-ul, si eu tot la ei sunt...15 mil mai dai doar?..e super, fata de 42 mil cat am dat eu aici...fara decont!..
kitzi, cum nu-s bagate-n seama gravidutzele?...noi, cu bebeii, poate ca raspundem mai greu, pt ca timpul este mai limitat..dar in curand toate randunelele vor fi mamici, si vom vorbi toate despre puii nostri!...nu te supara pe noi!..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Gecko, acum o saptamana am renuntat la Newborn. Si am folosit trei pachete mari si unul mic ( Ioana avand la nastere 3400g si 49cm, am iesit din spital cu 3240g, si am schimbat la marime 2 cand a avut 4250g si 53.5cm, asta ca se orientezi si in functie de dimensiuni de bebe ).

Ioana, pupam grasun de David. Ce mami aranjata ai tu!!! Si ce tort!!!

Natyyyy, lasa nacajalaaaaaaa!!!! Uite, un de la mine si de la Ioana, sa treaca!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

LUCA???? pai si eu care am compilat din mesajele tale ca ai fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ioana cred ca dupa ce nasc, n-o sa stiu ce pe lume o fiu, nu stiu cat o sa pot intra pe aici, poate dupa ce-mi fac o rutina si o organizare.
luny nu m-am suparat pe voi
Eu ma duc pana la lucru la mine sa mai scot o vb cu colegele de acolo ca nu le-am vazut demult.
Mai naspa e cu vremea asta, dar nu mai am rabdare sa stau in casa.

37+ cu Diana

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

olgutzica si numeioana...dragute sunteti voi cu numarul de pachete folosite...dar intrebare...cat are pachetul mare? ca la mine are 108 buc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

buna ziua si de la noi.

Clau nu te mai stresa atat ca bei o cafeluta cu cofeina.eu am intrebat la cursul First bebe pe dr. neonatolog si a zis ca una mica de tot nu-i problema....si cu conditia sa se bea dupa alaptata ca sa aiba timp sa se duca efectul pana la urmatorul.Dupa parerea mea este mai toxica cafeaua decofeinizata......din informatiile mele cafeaua este trecuta prin niste procedee chimice pentru o scoate cofeina...asa ca intre 2 rele o alegem pe cea mai putin rea.Acum, tu faci cum crezi!!!!!

Kitzy si eu ma plangeam zilele trecute (dar mai pe ocolite)ca sunt mai multe mamici decat burtici, si implicit disctutiile despre bebelusi.O perioada nu am mai intrat ca ma suparasem intr-un fel....pusesem si eu o intrebare legata de cat mai multe semne prevestitoare nasterii si singura care mi-a raspuns a fost Clau.
Nu vreau sa supar sau sa jicnesc pe nimeni.....doar mi-am spus si eu off-ul.Acum mi-a trecut ...ce sa daca sunt
Acum ma duc sa stau in patut ca am foat agitata de azi de dimineata...a venit preotul sa faca sfestanie la casa(multumesc lui Dumnezeu ca am reusit)si acum sunt rupta de spate.
Intru mai tarziu.pupici la toate.

IRINA
+38
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

poate ca la inceput mi-ar fi placut sa fie fetita...dar e baiat. cred ca la cata adrenalina curge prin sangele parintilor o sa avem de furca cu el!

luny- cred ca suntem "colege" de sistem ca imi amintesc ca l-ai pomenit pe Dumitrascu.
nu am avut probleme cu decontul nici la analize.doar triplu testul l-am platit eu, si intalnirile cu medicul...dar nici nu am intrebat daca deconteaza monitorizarea. de nastere am intrebat la clinica si se pare ca nu sunt prima mamica pe opsnaj.

intr-adevar, pretul e super, m-am speriat de ce am citit prin bucuresti...dar banii sunt pentru a-ti asigura confortul, si mai ales cand e vorba de sanatate! nu mai conteaza.
atat ca este chiar foarte departe bucurestiul de baia mare ca sa puteti profita de diferenta de pret.

40s+1
Scor: Miha 0 - Luca 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Gecko, la noi are 44 de bucati un pachet.

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

am o intrebare... pentru cele care aveti animalut de casa...cand l-ati lasat prima data pe bebe in contact cu acesta? sau cum va ganditi ca veti face.
avem o catelusa de 11 luni, taaaaaaaaaaare dragastoasa, rasfatata rau, si nu stiu cum o sa procedez cu ei amandoi, cand va aparea bebe.
plus ca e mare, atat ca are blana scurta si nu tare gasim par dupa ea. stam la casa dar afara nu mai vrea sa stea acum, e dependenta de om.
of of

40s+1
Scor: Miha 0 - Luca 1

Mergi la inceput