Mamici de martie-Aprilie 2008!! (141)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Apropos de epilat. Eu o sa ma epilez pe 8 ca pe 9 merg la dr.
Pana pe 17 cand nasc, nu o sa creasca asa tare? Nu? Ca nu vreau sa dau cu lama. offf, ce probleme

Alina 36+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 15 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Buna dimineata...mi-ati luat-o inainte cu cafelutele...inca una virtuala nu strica la nimeni, macar de dragul vremurilor cand nu monitorizam cantitatea

eu m-am trezit cu nevoie de doftoriceala...saptamana asta am trecut ptin 2 crize de diaree, una ieri, si mi-am zapacit definitiv hemoroizii- acum sangereaza. m-am hazardat si am pus un hemorzon. am avut "voie" sa-l mai folosesc pe la 4 luni cand iar a fost grav, dar acum inainte de nastere chiar ma sperie sa-i am in "criza". macar sa nu mai sangereze!

Pe linia de sosire...

Mergi la inceput

Gecko, se pare ca, spre deosebire de alte lucruri specifice tarii, nasterea la clinica a scazut din pret pentru parinti. asta vine din faptul ca acum o parte din cost este suportat de casa de asigurari. asa ca cea "naturala" este 1000 (10 mil) pentru buzunarul familiei (15 in total), iar cezariana cu 5 mai mult. eu sunt asigurata la opsnaj, deci le recunosc chiar pe amandoua.
dar sunt acoperite toate cheltuielile, trebuie sa iau cu mine periuta si pasta de dinti, si hainele de iesit din spital. bineinteles ca n-o sa ma opresc la atat ca mai bine le tin in geanta decat sa nu le am.
pentru tatic, ca sa stea cu tine si peste noapte este 50ron/noapte, deci mai ieftin decat la motel.
nu este exagerat, la spital s-ar duce mult mai multi bani pe bucatele incoace si incolo, pe cate schimburi prinzi, plus nasterea in sine. si nu se compara.
nu a fost usor sa iau hotararea sa merg acolo caci povestile sunt multe...cred ca pe masura invidiei colegilor de breasla!

Pe linia de sosire...

Mergi la inceput

Ariel...cum esti cu contractiile?

VA MULTUMESC LA TOATE PENTRU PRIMIRE PE CRENGUTA! sunteti un suport moral de neinlocuit! cu toata bunavointa sotului, tot nu poate acoperi intreaga plaja de emotii, intrebari si nevoie de sustinere.

Pe linia de sosire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neatzaaa!!!

Vad ca nu a mai nascut nimenea...tati Geo ne-a uitat cu filmuleeeetzu'...dar il iertam, ca e si el emotionat si tre' sa aiba grija de feeeete...

Sovi, concediul de maternitate e tot un concediu medical, pe care ti-l da medicul de famelie. D-aia am zis medical.

Ioana, bafta multa la medic azi, sa veniti cu vesti bune!!!

Clau, ti-am mai zis io ca noi facem toate alea in acelasi timp . Am nascut in aceeasi zi, am trecut la urmatoarea marime de pampersi in aceeasi zi si iete ca ne-am luat si medicalul tot ieri . Curat murdar, Coane Fanica ! Felicitari pentru noaptea linistita, asa sa va ramana si noptile si zilele!

Naty, la tine cum a fost?

Vreau afaraaaaa!!! La soareeee! Si e frig de mori, ieri imi inghetasera mainile pe carucior ...

O zi frumoasa tuturor!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

avem poze

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Miha, bine ai venit!!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata!
A fost ceva mai blanda noaptea, culmea e ca intre 2 biberoane a fost cuminte fata dar mie imi sarise somnul!
Olgutz, tu ai iesit afara zilele astea???
Mihatp, bun venit, bine ca nu mai esti moderata. Din ce povestesti despre clinica privata...nu stiu, eu cred ca un pic de popularizare va determina incet-incet multe bucurestence sa migreze in provincie pt nasteri. O spun pt ca la Baia Mare nu e singurul exemplu. Cat despre diaree, stiai ca e un semn destul de precis ca vine nasterea?...
Clau, ma bucur ca esti si tu mai bine
Cui multumim pt crenguta noua, e anonim?
Ma duc ca ma cheama Iulia si revin

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Naty, da, am iesit! Din ziua in care am primit scoica si deci am avut in ce depune copilul ( asta insemnand de la 10 zile ale Ioanei ), am iesit zilnic. Chiar si pe vant, cu toate ca am auzit ca nu e bine ( de ce? ). Nu a patit nimic pana acum peshticul, cred ca sunt mai rezistenti copii decat ne inchipuim noi .

Violeta, ai un copil incredibil de frumos!!! Are niste trasaturi de zici ca-s desenate!!!

Fug sa vad pozici de David-de-Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

mihatp...are dreptate naty. diareea e semn ca printesa e pe aproape. iar in ce priveste maternitatea...stiu prea bine povestile...dar eu zic ca acelasi lucru se intampla la 1000/10000 de cazuri si in spitale de stat. dar lumea are tendinta de a critica f aspru un serviciu privat chit ca nimic din ce s-ar face pe lumea asta nu ar putea schimba sau prevede diagnosticul. dar tot despre ei stiu ca au chemat SMURD Tg Mures cand au avut nevoie sa trimita un bb la cardio acolo...si au solicitat echipaj de urgenta intr-o duminica dupamasa pentru o gravida cu pre-eclampsie pentru a fi transferata la cluj...nu si-au lasat de izbeliste cazurile. iar pretul...e super.

ioana cand ai zis de tort si lumanare am crezut ca povestesti de o feliuta acolo...ceva simbolic...nu de tort de majorat. mananci din el cel putin pana face piticul un an.

olgutzica cam cate pampersuri ai folosit pana ai trecut la urmatoarea marime? 100-200-300...da un numar. ca nu stiu de ce ma vad deja cu pampersii lui Patrick la taraba in piata. ca eu m-am bazat pe cel putin o luna jumate de folosit cand i-am luat...dar incep sa ma indoiesc de acuratetea calculelor.

Mergi la inceput