Mamici de martie-Aprilie 2008!! (141)
Raspunsuri - Pagina 18
mimonix spune:

Ce crenguta mishto! E scandal, eu vreau bataieeee!
Eu propun sa se certe garvide cu mamici, medici cu naturisti si sa mai gasim si alte categorii, de exemplu chiulangii cu tocilari!
Ca si eu sunt frustrata, nu-mi raspunde nimeni la intrebari (intrebasem si eu de zimbete la copii sau de botez acu' o mie de capitole)ca sa nu mai zic de montajul meu, ca nu l-a vizionat toata lumea
M-am gindit sa scriu si eu acum repede, ca vad ca toata lumea e amabila si rapunde la toata lumea (traiasca Kya pentru asta), dar azi n-am nicio poza si nicio intrebare.
Ce sa ma fac?
Eu zic asa:
In primul rind sa traiasca Teodora Stelutei si sa fie sanatoasa!
In al doilea rind, deie Domnul sa nu mai asculte nimeni in veci sfaturile doctorilor adicatelea sa fie toata lumea sanatoasa si aceasta meserie sa dispara!
In al doilea rind, sa traiasca toti bebeii sanatosi (si vizionati si nevizionati in poze si filme) si sa trecem o data la clubul scutecelor cu toate, sanatoase si fara frustrari!
Si zau, mai vorbiti si cu mine din cind in cind asa chiulangioaica cum sunt eu, ca de citit citesc tot...
Mie imi plac cel mai mult postarile lui Naty, Sovi, Kia si Olguta da?
Deci sa nu dea Domnu' sa intru si sa nu va gasesc !
Va pup si data viitoare astept FILMULET cu bataia ,da?
Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (1 luna si 2 zile)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
mihatp spune:
hai ca poate va aude barza pe voi ca pe ce spun eu nu pune baza! am terminat cu cele de scos bebe din spital, acu sa trec la mine...ia uite ce ordine, mi-am intrat in rolul de mama...intai bebe si apoi mama...
poate asta a asteptat, sa-mi fac eu bagajul...ar fi ceva!
oricum o iert ca a depasit termenul numai cu o zi...vedem ce de treaba voi fi daca ma prinde urmatoarea programare la medic, ce e pe 10!
40s+1
Scor: Miha 0 - Luca 1
bubu05 spune:
M-am ascuns sa scriu un mesaj lung si frumos, dar calculatorul meu are draci, nu mai pot de nervi...nu merge si pace...am pierdut mesajul...scriu iar...
Oana
36+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
numeioana spune:
Simo, am, uitat sa-ti spun ca imi place camera baietilor tai! Patul ala e bestial! Imi starneste atatea amintiri!!! Am avut si noi pat supraetajat, fratele meu dormea sus si eu jos...si a rezistat 12 ani!!![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
CristinaGoji spune:
Cu palpatul vrei sa chemi barza, Gecko? baga indicere, mama, inducere, cu palpatul mare treaba nu faci. Acuma cu incurajarile mele...mai glumesc si eu, am cautat motiv sa ma bag dupa canapea
, dar realitatea e ca e super lejer pana la 5 cm, numa play-list-ul sa-l ai cu tine sa nu cumva sa te plictisesti
Mami
38+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
mimonix spune:
Am incurcat rindurile, vazurati?
D-aia nu scriu f des, ca sa nu va zapacesc...ca io sunt bilbaita!
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
Simo27 spune:
quote:
Originally posted by mimonix
Ce crenguta mishto! E scandal, eu vreau bataieeee!
Eu propun sa se certe garvide cu mamici, medici cu naturisti si sa mai gasim si alte categorii, de exemplu chiulangii cu tocilari!
Ca si eu sunt frustrata, nu-mi raspunde nimeni la intrebari (intrebasem si eu de zimbete la copii sau de botez acu' o mie de capitole)ca sa nu mai zic de montajul meu, ca nu l-a vizionat toata lumea
M-am gindit sa scriu si eu acum repede, ca vad ca toata lumea e amabila si rapunde la toata lumea (traiasca Kya pentru asta), dar azi n-am nicio poza si nicio intrebare.Ce sa ma fac?
Eu zic asa:
In primul rind sa traiasca Teodora Stelutei si sa fie sanatoasa!
In al doilea rind, deie Domnul sa nu mai asculte nimeni in veci sfaturile doctorilor adicatelea sa fie toata lumea sanatoasa si aceasta meserie sa dispara!
In al doilea rind, sa traiasca toti bebeii sanatosi (si vizionati si nevizionati in poze si filme) si sa trecem o data la clubul scutecelor cu toate, sanatoase si fara frustrari!
Si zau, mai vorbiti si cu mine din cind in cind asa chiulangioaica cum sunt eu, ca de citit citesc tot...
Mie imi plac cel mai mult postarile lui Naty, Sovi, Kia si Olguta da?
Deci sa nu dea Domnu' sa intru si sa nu va gasesc !
Va pup si data viitoare astept FILMULET cu bataia ,da?

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
ccris_ccris spune:
Multam, fetele, eu am dat adresa din Chiajna sipoate de-asta sa dureze mai mult? N-am nici un nr. de tel. de la ei, c-as fi sunat sa vad care-i treaba.
Am totul pregatit, am spalat si lenjeria, mai am s-o calc, dar n-am salteluta, na!
Cu alaptatul si mie mi-e teama, mai ales c-am vazut in clipul postat de Olgutzica ce sfarcuri au mamicile alea, iar ale mele... Pieptu-i mare, dar sfarcuri... nu prea.
Nu stiu ce-i cu randunelu meu ca mi se tot vaita deveo luna de ameteli, sa fie presiuneascazuta, astenia, ca probleme cu Ca si Mg nu are... Naty, tu ce zici?
Cristina
36+
Andreea
AMR doar 4 saptamani?!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
Simo27 spune:
Ioana,mersi mult de aprecieri.
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
clauclau spune:
Monix, bine ca ai aparut, eu chiar voiam sa te intreb cum e cu rezervarea la Riviera! Trebuie facuta cu mult timp inainte? Si daca nu sunt prea indiscreta, poti sa-mi spui la cat ajunge meniul? Daca nu aici, atunci pe PM. Please!!! Si eu sunt in cautari, Mamip mi-a dat mai multe ponturi, dar nu m-am hotarat inca si cred ca nu mai am prea mult timp tinand cont ca vreau sa fac botezul in mai!
Eu am vazut montajul tau de atunci si mi-a placut tare mult. 
Simo, Gecko, Ioana, 

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!