Mamici de martie-Aprilie 2008!! (141)
Raspunsuri - Pagina 19
ccris_ccris spune:
Mimonix,
, lasa ca si eu am scris "dintr-o suflare" ![]()
Cristina
36+
Andreea
AMR doar 4 saptamani?!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
bubu05 spune:
Cris, asa am zis si eu, ca au scris fetele o groaza, ca a mai nascut cineva sau o galerie, ceva...cand colo, furtuna pe crenguta...tz,tz,tz...pai hai la pupat si impacat, nu-mi place, zau!
Noi am fost in Real la cumparaturi, am luat si eu pt. bagajel ce mai lipsea, diseara imi aranjez frumos in rucsac toate cele. La Vlad, tin minte, l-am facut de la 7 luni!!
Am admirat copilasi frumosi de Ioana, Clau si Pucca!
Am vazut filmulet cu Movalinda mica!
Am vazut carut papat de catel de Simo! Super tare!
Pucca, poti sa papi ce vrei, cum au zis si fetele, de la spanac poate face kk verde bebelina, sa nu te sperii. Iar de trezit, si eu zic sa n-o trezesti noaptea, se scoala ea singurica cand ii e foame!
Sovi, dureri am mai avut la fofo, dar ieri au fost cremenale si se mentin...am luat si no-spa...si degeaba...
Mamip, hai la ciripeala!
Miha, bine ai venit pe crenguta!
Ariel, tinem pumnii, poate vine Teo mai repejor!
Mimo, cu zambetelul, nu te speria daca inca nu zambeste, Vladut al meu a zambit la mine spre 2 luni, in rest, doar in somn!
Trimit repede, ca parca vad ca fuge iar...
Oana
36+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
mimonix spune:
AAaaa
Sunt si uituca pe deasupra.
Miha,ciinele nostru aseara statea linga bebe care era in brate la taticul lui si "urla/plingea" linga el (gelozie).Cind am intrat eu sa vad ce se intimpla, m-a latrat sa nu ma apropii de bebe.Ridea taticul lu' bebe de se prapadea, ca cica e pui mic in haita si ciinele il apara fara sa stie ca eu sunt mama lui! Asa ca i-am aplicat ciinelui o corectie mica (sa stie data viitoare cine-i mama haitei) si mi-am recuperat puiul fara comentarii![]()
Azi am gasit ciinele cu 2 suzete in gura deodata.Asta in semn ca i-a placut suzeta de aseara.In total paguba 3 suzete in 24 de ore.Si asta ca pedeapsa pentru cine uita usa deschisa la bucatarie!
Rasa dumnealui:airdale terier.Greutate:24 kg. Caracter:urit!
Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (1 luna si 2 zile)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
gecko spune:
mimomix...bagasi "in al doilea rand" de doua ori si nu e bine. si primul "in al doilea rand" eu nu sunt de acord...ca raman somera
. adica sunt de acord ca sa fie lumea sanatoasa
...dar sa vina la mine la control ca sa le confirm acest lucru
.
intrebare...intrebatoare...ca tot vad copiii cu manusi pe manutze...e pe motiv de frig sau de zgariat...si daca de zgariat...atunci de ce nu taiati unghiile???? e greu?
si cristina...nu ma bolunzi cu inducerea naturala...ca fac sex in continuu de la inceputul sarcinii....am alergat 9 luni in continuu...am mutat cutii...bagaje...mobila....si nu am avut o contractie dureroasa toata sarcina...nu am avut o scurgere...o picatura de sange...nimic

.
CristinaGoji spune:
Mimonix - eu nu stiu cu zambetul, ca acum imi amintesc doar ca urlaaaaa, de zambit maib greu. 
Mami
38+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
ccris_ccris spune:
Da' oare crengutza noua are cine ne face? Poate va fi mai linistita urmatoarea
.
Eu il astept pe randunel sa vina de la serviciu, sa ii dau sa pape ca e hamesit si a zis ca vrea sa stea nitel in pat, ca e ametit (o fi de foame) si apoi plecam la Carrefour. Sa va iau ceva?
Cristina
36+
Andreea
AMR doar 4 saptamani?!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
natynic spune:
Mimonix, eu ti-am raspuns imediat cu botezul iar despre montaj am fost cred prima care l-a laudat si comentat...
Cris, ai PM cu raspunsul meu.
Ariel, multumesc.
Ursule, esti frumoasa si burtoasa!
Pucca, pup fetita frumoasa.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
CristinaGoji spune:
Gecko - amu si tu, tot ce-i mult strica, ti s-o fi intarit/muscularizat prea tare colul de la atata inducere 
Mami
38+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
mimonix spune:
Gecko,
daca ma mai faci o data MIMOMIX sa stii ca ma supar.Ma cheama Mimonix si sa nu uiti asta, da?Ai grija ca ne certam
Si cu al doilea rind vazushi ca mi-am cerut scuze, ce te tot iei de mine.Ai ceva cu mine, spune frate pe fata!![]()
Si cu shomajul...him! Nu venim la tine ca esti cam departe, noi mergem la Naty! Daca mai vorbeste cu noi, desigur!![]()
Clau, la Riviera trebuie sa treci proba be rezistenta la stres mai intii.Adica sa o gasesti pe "DOAMNA CU CAIETUL" , ca altfel nu stie nimeni sa spuna cind e liber.Apoi sa gasesti liber, avansul e 30% din cheltuiala estimata si meniul e standard pt botez, cred ca e si e site.Daca nu, ti-l da "doamna cu caietul".E cam fitos meniul, eu nu sunt fan preparate gen :pate de fois gras pe mar si pui cu gem deasupra...ma rog, la mine mincarea e mincare si desertul separat!
Dar asta e si cui nu-i place mai maninca la rotiseria de vis-a-vis!
Am ales restaurantul asta pentru ca e aproape, are iesire in parc si separeu pt bebe.Deci suficiente motive sa ignor gemul de pe friptura.
Nu te lasa sa vii cu nimic de acasa, dar nici nu ma omoram sa aduc vinul vrac in damigeana!Cam asta cu Riviera.Ar fi liber duminica in general, ca simbata sunt nunti...Daca mai ai tu vreo intrebare, sunt pe aici ca Vladutz "le doarme"
Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (1 luna si 2 zile)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo