Mamici de martie-Aprilie 2008!! (141)
Raspunsuri - Pagina 17
clauclau spune:
Cristina, si eu eram tare stresata cu alaptarea dar vad ca imi iese bine!
Cred ca e mult mai bine la al doilea bebe in privinta asta, eu zic sa stai linistita ca n-ai cum sa nu alaptezi frumos si corespunzator! 

He, he, i-am zis lui Razva ca mi-am facut norma la copii, dar el zice ca nu e de acord. Dar nici gand de al treilea bebe, nuuuuu!!!! ![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
CristinaGoji spune:
Ce super ar fi sa ma lase si pe mine acasa dupa 6 ore post-partum! Acuma la primul bebe chiar mai bine sa sta mai stai putin la spital, dar in cazul meu...of, ca iar ma deprim cand ma gandesc ca-l las acasa pe Vladut 
Mami
38+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
ccris_ccris spune:
Si eu care vroiam sa va laud ca ati ciripit mult, cand colo v-ati galcevit mult
. Ce-oti fi avand de impartit?! Si, vorba nu stiu cui, cand ziceam ca noi avem o crengutza armonioasa! Ia pupati-va si impacati-va, Sovi, Kya, Naty, treceti la ciripit, ce, e dupa voi?

Ce ti-e si cu hormonii astia si de gravideala si de mamiceala.
Eu am dormit pana la ora 13, apoi m-am apucat de-am facut o budinca de macaroane cu branza ca mi se facuse pofta, si apoi am stat sa citesc din urma 
Si acum, dupa ce v-am certat,
, o mica scrisorica:
Ioana, vazut poze mumoase de bebe David, ce scump e si ce tooort, yumii
.
Cristina,
, catel muscat de bebe!
Naty, tare haios clipul trimis de randunelu tau si tare dulcica Iulia in filmulet, ii place cand o mangaie mami!
Miha si eu am o rotweilerita, dar sta in curte, in tarcul ei si nu as avea incredere s-o las in preajma lu' bebe, sau pe bebe in preajma ei, fiindca e tare imprevizibila, acu vrea alintata, acu maraie si se repede, chiar si la noi, asa ca sa stea in tarcul e acolo, de paza, ca e nebuna rau! Are 5 ani.
Luny, ce dulce e Mateias, dar pisa ce cauta acolo? Mie mi-ar fi teama sa nu-l zgarie.
Oau, Ursulico, ce burtica mumoasa,fara vergeturi, bravo! A mea e brazdata toata. Multumim pentru dedicatie, abia astept s-o vad si pe-a mea jucandu-se asa cu taica-su!
Simo, 
, tare faza cu carutul!
Randunici, voi ati comandat de pe Babycomfort? In cat timp v-au adus produsele? Ca eu am comandat o salteluta saptamana trecuta si n-am nici o veste.
Cristina
36+
Andreea
AMR doar 4 saptamani?!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
clauclau spune:
Gecko, il schimbi mai des pe bebe sa nu ramana pampersi multi!
Eu am folosit tot 3 pachete pana am ajuns la nr. 2, ca si Olgutza caci am facut trecerea in aceeasi zi! ![]()
Ce fain ca poti pleca asa repede acasa. Bine, asta numai in caz de nastere naturala caci la ceza, banuiesc ca no way!
Miha, bine ca ai facut bagajelul! Acum sa vina barza...
Ariel, 
. Alexutza ta numai perlute scoate! 

POZE
POVESTEA NASTERII
Simo27 spune:
Clau,ce linistita doarme Rebecca
-si eu iti zic sa mai faci inca un bebe ,ca uite ce frumosi ii faci
Gecko,e iarba de mult la brasov...de prin februarie
,a mai fost putina zapada,dar sa speram ca nu mai vine
-eu nu as pleca asa de devreme dupa ce as naste cu copilul din spital...cam aiurea!tu ce fel de asigurare ai?o sa dormi linistita sau nu?!![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
clauclau spune:
Cris, eu am comandat de la ei si mi-au adus comanda de pe o zi pe alta. Ba mai mult, comanda am facut-o vineri dupa-amiaza si sambata dimineata la ora 10 erau la mine cu produsele.
POZE
POVESTEA NASTERII
gecko spune:
cristina ce facusi mama...eu bag incurajari si tu....
. lasa ca mamip va lua cea mai buna decizie.
clau super tare razvanelul
. si pana la urma...copii frumosi faci...de ce sa nu te bagi
...vorbeste primigravida
careia si o saptamana i se pare o vesnicie
si care jura ca la prima noapte nedormita din cauza lui il pune in fata casei la semafor
. azi m-a palpat sotul de vreo 5 ori...ca poate...poate...se fixeaza capul ala...vise...

Simo27 spune:
Cris,eu am comandat de la Babycomfort si mi-au venit produsele cam in 4 zile...veneau mai repede daca eram din bucuresti...discriminare!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
numeioana spune:
Ariel...deci n-ai nascut!! Pai atunci mai stai cu noi putin si sa vina barza aia si la tine! Si la Gecko! Si la Miha!!![]()
Vazut si admirat poze de Clau, Pucca, Luny si...am vazut si carutul lui David. Mai, dar labus asta n-are gusturi rele! E normal ca a vrut si el un carut mai frumos si mai nou pentru Barosanu'![]()
Puiul meu doarme si va trebui sa-l trezesc sa-i dau sa pape, ca la 17.30 trebuie sa fim la cabinet...
Cristina, lasa ca de data asta va fi bine cu alaptatul!! Clau, si mie mi-era frica de alaptat si uite ca mi-a iesit si mie
!
Fetelor, eu am mancat de toate de cand am venit cu bebe acasa. Fasole si varza nu...in rest orice! Am halit si fructe, si prajituri si ciocolata si de toate...chiar si ceapa verde si usturoi...si am papat si spanac, urzici, rosii, ardei... N-am observat ceva ciudat la David. IN prima saptamana mi-era frica sa mananc si paine
... dar mi-am amintit ca la Elias a venit un consilier in probleme de alaptat si ne-a zis ca putem manca orice, in cantitati rezonabile...si sa urmarim cum se comporta bebe. Asa am facut si vad ca pana acum e ok.
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
gecko spune:
simo27/28 am asigurare de stat...ca sunt de abia aterizata...si de fapt nu platesc nici un sfantz. vad cum e treaba...si daca ma lasa durere de
...si ma descurc cu aplicarea teoriei in practica (gen alaptat, schimbat etc) atunci vin acasa ca sa il terorizez pe sot
.