Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
gattasalvaje spune:
Louiza si Ginger , welcome back zuzelor !
Louiza , ma bucur ca s-au rezolvat problemele cu mama ta ( parca erati certate ) si ca ai cu cine s-o lasi pe Yasmin.
Ginger , La multi ani ! , sa fii sanatoasa si sa te bucuri de puiutii tai !
Cred ca e groaznic de greu cu doi...dar si fericirea e la patrat !
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by danonique
Voi cand si cum le taiati unghiutele puiutilor ca eu i le pot taia numai cand doarme si nu pot sub nici o forma sa i le tai cu forfecuta speciala pt bebe ci cu una normala pe care o sterg cu putin alcool sanitar.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
Dana , eu ii tai unghiutele odata la 2 zile , dupa baitza cand sunt moi. Folosesc forfecuta speciala cu varfurile rotunde si ma descurc destul de bine.
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
irinouka spune:
stancutz, raresila casca! da' exact ca un om mare. si, de multe ori, dupa un cascat cu pofta scoate si un sunet lenes, satisfacut: "ammmmmmmmmmmm!"
ce bine ca reintri in normal cu alaptatul!!! pup fata si sper sa va mearga din bine in mai bine.
ange, chiar ca asta cu suzi e o victorie. ca sa nu isi mai suga pumnul, eu il tin pe bebe cu manusi, cand si cand. nu vreau insa toata ziua buna ziua cu manusi, ca are si el niste degetele pe care e bine sa le foloseasca si cu care sa se joace si sa invete sa apuce chestii. asa, numai cu manusi, doar de dragul de a nu-si suge pumnul, mi se pare ca ma pun cumva in calea dezvoltarii lui, nu stiu cu sa o zic ca sa nu sune tampit.
danonique, acum v-am vazut in album, esti tare frumoasa! cat despre taitul unghiilor, eu ma ocupam de asta cand dormea, cu o foarfeca f buna de-a mea. mai nou, am incercat sa i le tai si cand e treaz si a mers. cel mai bine e cand mai e cineva in preajma care sa ii capteze atentia lui bebe in timp ce eu ii tin manutele si ii tai unghiile.
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
danonique spune:
La multi ani Ginger.Chiar ma intrebam ce mai faceti.Ma bucur ca sunteti bine.Despre regurgitat noua ne-a dat raniplex dar cred ca medicul stie cel mai bine daca are sau nu copilul nevoie de tratament.Pupici.
poze albert
ceska777 spune:
FETELOR! SUNT IN EXTAZ!
Benji trezit la 08:00 dupa ce la 04:00 a baut sticluta cu "gris" pt burtica. Are gust de banane sper sa ii treaca cheful de "gris" cu lapte cand revenim la un kk normal!
DAR..... pus in leagan dupa micul dejun baiatul chiuia! Asa s-a trezit tati ca a crezut ca tipa copilul-el care, tati adica, are un somn adanc rau! Benji e deci bine dispus..... Pus in maxi cosi (scoica) in pijama iar chiote si jucat cu jucariile dat din picioare imbratisat cu drag o carpa-ursulet. Facut poze cu carul si filmulet, acusa le descarc. Schimbat -pampers doar ud- si imbracat cu haine de zi, pus pe burtica ridica capul f frumos ( nu am avut camera langa) si l-a tinut 2 minute sus de tot. Acum e sub trapez si apuca inelele zici ca vrea sa se ridice cu ajutorul lor in fund.... si la toate astea gangureste zici ca e o moara stricata..... INNEBUNESC DE DRAGUL LUI! Toata astea asa intr-o dimineata-executate de nota 10: pana acuma le facea asa mai disparat si nu chiar asa perfect. Incepeam sa mi se faca inima mica cand aflam cate fac bebeii vostri. Acuma e si Benji de categoria lor. Noi vorbim de mult si imi pare rau ca eu nu pot vedea f bine filmuletele cu Serban poetul- sunt mereu asa sacadate merg cateva secunda pauza nu stiu ce sa fac sa le vadcontinuu de la cap la coada? Tre instalat ceva? O sa pun azi si filmuletele noastre si pozele...... PUIUL MEU DE NOTA ZECE!
Acu dupa 12 minute pe ceas sub trapez s-a plictisit....si maraie ceva de genul: "mai, m-am plicitist! m-ai uitat aici?"
Si tati lui face excese cand il are in brate si ii intinde mainile il ajuta sa se ridice in fund ceea ce mi se pare devreme....
Si tati era doar prost dispus legat de Benji cu problema lui si cu incurcaturi la serviciu....E vina lui ca noaptea mai sta si pe net la jocuri si dimineata e cheaun de somn de nu il trezesc nici 10 cafele.....
REVENIM.....
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)
http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
Poze NOI incepand de aaici...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
irinouka spune:
ginger, LA MULTI ANI! si bine-ai revenit. sa-ti traiasca multi ani fericiti-frumosi-voiosi gemenii cei smecheri. care te solicita la maxim, vad. complicata treaba cu concediul dar nu e ca si cum ai de ales. ingrijirea a doi bebelusi nu-i de colo.
miri, sorry de incidentul domnului sotz. uf, belele! cafegista. ce e cu laptele, adica stiu ce e, dar cum te-ai alarmat, de ce? da sacha semne de foame sau ca ar fi nesatul?
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
danonique spune:
Gatta si Irinouka va multumesc pentru raspunsuri.Eu dupa baita nu am nici o sansa sa ii tai unghiile ca nu are rabdare nici la imbracat.
poze albert
miri_mik spune:
ginger si cati, la multi ani! multi si fericiti si sa fiti iubite de puii vostri.
ginger, noi luam gaviscon.
apropos de gaviscon, am intrebat la farmacia mea. 20 de sticlute pot comanda. dar ei nu dau comanda decat daca au banii inainte. daca va mai intereseaza, am sa incerc eu. insa va spun de acum ca taxele de posta sunt mari. poate cu eurolines. ca altfel... dar ma anuntati. dureaza o saptamana sa le primeasca la farmacie. dupa ce am facut comanda.
iri, muuuah! laptele... supt din doua in doua ore, urlete la san (nu de reflux) de frustrare, muscat sfarcul. l-am tinut mai mult decat de obicei. incercam sa-l conving ca trebuie sa munceasca... n-am avut pe cine. a baut doi sani (doi, a se retine) si din bibe si-a dormit pana la 4 dimi, dar s-a culcat abia la 10juma.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Ginger00 spune:
Multumim de urari ,dau o bere ...hmmm, ce-as bea o bere cu mici
da' aici nu sunt...asa ca azi fac pizza
daca ma lasa juniorii ca azi au intrat in priza care mai de care
Cat despre taiatul unghiilor, eu o fac cu forfecuta de la Chicco ca e tare buna, la unul cand doarme la celalalt cand il schimb pe infasatorul din baie ca lui acolo-i place sa stea .
Danonique - eu lui Mihai ii dau Ranidin care e un protector gastric ca el a avut probleme la intestin dar pediatra mi-a zis sa nu-i dau si la Grig care e cel cu regurgitatul .Acum astept data de 14 sa merg la pital cu ei la controlul de 4 luni sa vedem ce zic ei...
Mamica de gemenasi smecherasi
anca.b spune:
Danonique, si eu cu forfecuta normala ii tai unghiile. dar cand e treaz, pt ca are somnul f usor si se trezeste de cate ori pun mana pe el. asa ca nu il deranjez si i le tai cand e mai linistit. am incercat si cu forfecuta pt bebe, insa mi se pare prea groasa pr cat de subtiri sunt unghiile lui Stefan, asa ca nu am reusit nimic. o sa mai incerc pt ca ultima data s-a zbatut tare si l-am intepat un pic. nu a plans el, insa i s-a umflat degetelul. ufff!!! a trecut cu crema de galbenele!
quote:
Originally posted by danonique
Voi cand si cum le taiati unghiutele puiutilor ca eu i le pot taia numai cand doarme si nu pot sub nici o forma sa i le tai cu forfecuta speciala pt bebe ci cu una normala pe care o sterg cu putin alcool sanitar.
poze albert
Anca si
![](copilas.gif)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan