Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 22
![](images/user_woman.png)
creata2008 spune:
Ce somn, fetelor?! A plecat Dani si e cam naspa... deja. Dar ma mobilizez, gandesc pozitiv si merg inainte. Deja am convocat-o pe mami la mine maine, ca eu sa ma pot apuca de facut curat in birou. Vreau sa ii fac o surpriza lui Dani cand se intoarce.
Irinouka, pe 11 va veni Angi la studio, ca sa ii faca poze lui Viktoras. Avand in vedere ca mie imi este destul de simplu sa ajung la studio, iar ea nu stiu cat de bine se descurca in Bucuresti, am zis sa ajungem si noi acolo si sa plecam impreuna spre jonctiunea din Tineretului.
Fetelor, daca mai vrea vreo zuza sa ne vedem la studio, va asteptam cu mare drag. Daca nu, sa-mi spuneti si mie exact care e terasa unde ne vedem. La "Cafeneaua Actorilor"?
Sa va invit la o cafea...? Hai, ca nu e decat 1:50! Sau sa ma duc la somn? Sau sa mai bag un joc pe conquiztador?
Anyway... sunt cam obosita... asa ca ma duc in pat.
Somn usor si cafea placuta maine dimineata!
Puuuuuup fetele si clopoteii!
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca Maria Ilona
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anca.b spune:
buna dimineata! sunt si eu aici!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
stoisor spune:
ininte de culcare am citit si eu povestea biancai brad ......am vazut si emisiunile de pe euforia parca si atunci eram insarcinata .....am plans atunci si am suferit foarte mult dar acum a fost si mai groaznic...adevarul este ca se intampla o gramada pe lumea asta si parca mai bine sa nu sti, sa nu auzi ,pentru ca nu imi pot imagina ce a putut fi in sufletul ei....nu pot ....nu puteam nici atunci si nici acum cand o am pe Sara in brate,cred ca numai D-zeu a putut sa o intareasca sa treaca peste si baietelul ei Luca ,este ceva groaznic ,fara cuvinte...Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU MAMI SI SARA
miri_mik spune:
neatsa!
ma duc sa dau un test de limba. astia de la anvers si-au batut joc de mine fratilor:( amcitit ce scrie pe diploma... si din cauza lor azi ma duc sa dau un test de limba, ùµùµµµùmµ.
cafea cu spor!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
anca.b spune:
of doamne! acum am citit povestea biancai brad. cand am fost gravida nu am avut curaj sa o citesc, mai ales ca eram si singura acasa. nu am mai avut putere sa citesc toate poginile...si il aveam si pe Stefan in brate. abia am citit-o, printre lacrimi...si puiul meu a adormit la mine pe umar...pentru prima data...iar plang......
anca.b spune:
Miri, bafta!
stoisor spune:
ce printisor a fost Stefan al tau la botez....mai dar de ce i-ai luat cravata ???
Sara zghiara ...cred ca dupa pipaSara Ioana 15.02.2008
POZE CU MAMI SI SARA