Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
irinouka spune:
acu' chiar ca ma duc la somn. pup zuzele si clontzopeii!
paaaaaaaaaaaa!!!!!!!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by stoisor
mai am o intrebare pentru voi.....la noi in casa din cauza izolatiei termice ,la etaj unde sunt dormitoarele ,temp nu coboara sub 25 grade ,fara centrala si am impresia ca Sara este tot timpul insetata....cata apa au voie bebei de 6 saptamani stie cineva??tot scoate limbuta afara si i dau ba ceiuc ba cate o lingurita de apa stiu ca daca ar fi alaptata initial si-ar stinge setea apoi s-ar hrani dar fiind vorba de formula nu imi pot da seama de cata apa ar avea nevoie
stie cineva???
Eu ai dau ceai intre mese, cand mi se pare mie ca ai e sete, cateodata bea mai mult, alta data mai putin sau deloc. Urmeaza-ti instinctul, ca nu da gres.
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008
![](copilas.gif)
miki_baby spune:
Noapte buna, Irinouk!
IRLANDEZA, voi ce mai faceti? Cum e frumusica? Cred ca abia asteptati sa plecati in tara!!
Va
Miki de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
gabrittza spune:
cine imi tine companie in seara asta pe forum?
daria nu doarme!!!
a papat la san in seara asta dupa indelungi incercari.a supt 15 min la un san ,10 la al doilea si a mai papat din biberon 30 ml.s-o fi saturat?de plans palnge dar or fi colici?
gabrittza si Daria Maria
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2
miri_mik spune:
gagici! va pumpizez. in sfarsit sunt toti prin paturi. haleluiah! muuuuuuuuuuuuahahahaha!
alina: nu ma iau dupa cate in pompa, dar daca nuiese, nu insist. regula de aur invatata la bruno. p-orma la regurgitari... nu dau 20 de mlde gaviscon pen'ca ar econtraindicatii gen blocaj renal si hipertensiune. deci dau ce e, da-l dau tot!
gata, somnorel la toata lumea!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by miki_baby
Fetelor, vad ca Saara n-a avut nicio reactie la vaccin. Mai poate sa faca febra maine de exemplu?
Mikide
Saara Maria 7.01.2008
Miki
Alexia nu a avut nici un fel de reactie negativa. Au durut-o piciorusele in urmatoarea zi, cand le misca prea tare, si atat.
Poze de tot felul
![](copilas.gif)
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by miki_baby
Noapte buna, Irinouk!
IRLANDEZA, voi ce mai faceti? Cum e frumusica? Cred ca abia asteptati sa plecati in tara!!
Va
Mikide
Saara Maria 7.01.2008
Miki
Da, in 2 sapt. "zburam". Sper sa reziste Tzuca mea la asa drum lung. Imi fac probleme doar cu lapticul, ca daca nu ma lasa sa trec cu sticlutele cu lapte, nu stiu ce fac. As mai putea cere apa fiarta in avion sa-mi umplu sticlutele sa le am din Budapesta in B. M., dar sa ma lase cu cutia de lapte praf.
Poze de tot felul
![](copilas.gif)
irlandeza spune:
Nopate buna !
Poze de tot felul
Patrick's Day - 17.03.2008 PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
honey79 spune:
Ufff, zuzici...v-am citit toata ziua, dar n-am apucat sa postez pana acum,cand l-am basculat pe Andrew in leagan.Sper sa doarma acolo, macar 1 ora,caci n-a dormit de azi dimineata de la ora 10:30.
Miri wow...prin ce ti-a fost dat sa treci. Bine ca sunteti bine, ca Sacha n-a patit nimic.Pupici amandurora.
Tina, scumpa, sper sa treaca mastita cat mai repede.Mulge si arunca ce iese din sanul cu probleme si astfel la sfarsitul tratamentului vei avea laptic. Pupici.
Alina vai... imi vine s-o mananc pe Anuta-limbuta.Doamne, cat de scumpa e!!!! Pupam apasat.
Am vazut pozici de Gabritza,Lala20,LalaD,Shose,AurelCris ...sper ca n-am uitat pe nimeni,desi... parca am sentimentul ca da. Anyway... frumosi clopotei... adorabili!!!
Eu una, parca as vrea ca timpul sa se opreasca in loc. Sa fie Andrew bebel tot timpul.Ma gandesc deja cum pe fetisoara lui frumoasa va creste barba si mustata, pe mainile si piciorusele lui par... si bebe e asa de yummy acum...!!!!Ufff, is zuza rau.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
honey79 spune:
Irlandeza... eu te sfatuiesc sa suni la compania de zbor pe care ai ales-o si sa intrebi. Cu noile reguli, unde nu te lasa nici cu o sticla de apa de 0,5l in avion..nu stiu ce sa zic.
Posibil pentru bebei sa fie reguli aparte...dar,mai bine suni,ca sa fii safe.
Eventual, pune in sticlute masura de formula(daca nu mai alaptezi inca) si ceri apa calda in avion..caci au..doar ofera ceaiuri,nu????
Ahh..si cand mergi sa faci check-inul..cere loc in fata,in primul rand.Desi, normal ar trebui sa-ti dea fara sa ceri tu.
Pupici si zbor placut.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali