Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Foarrte utila lista cu ce nu avem voie sa facem. Aveti idee daca cremele care le folosim fregvent ptr hidratarea pielii sunt ok. Ar trebui sa ma feresc de ceva anume din ce ar putea sa contina?

Voi sport faceti? Eu inaite faceam bicicleta dimineata, dar acum nu mai fac (nu stiu daca e recomandat) si am uitat sa il intreb pe dr.

Taticii cum se compotrta?? ca la mine e stresant rau, msa suna mereu sa vada daca am mancat si ce am mancat, cu toate ca nu mai fumez si i-am zis intreaba mereu cat am fumat, ma cearta daca nu imi pun sosete. A devenit cicalitor rau si daca o tine asa ies la pensie.
Este foarte dragut dim partea lui, dar exagereaza.

Aseara ma intrba ce manca bb in primele luni, de unde luam hainute, ii facem baie in cada [:d]

Maine am sa ii dau vestea cea mare si socrelei mele. Am invitat-o la masa.

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 5+

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

mnarcisa Ce dragut din partea sotului tau! Mai bine grijuliu decat nepasator.

Sotul meu ma intreaba in fiecare seara daca il mai iubesc si daca o sa mai am timp pentru el dupa ce va veni bebicul. Este innebunit dupa bebe, dar este si foarte gelos si posesiv. Se poarta cateodata ca un copil caruia ii iei jucaria.Sper sa-i treaca dupa ce va veni bebe.

ginye 8+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

ginye55- ai dreptate, sunt foarte multi barbati care devin gelosi sau macar putin gelosi pe bb si nu inteleg sa dragostea nu se imparte si se inmulteste. Cel mai bine esta ca atunci cand apare cel micut sa se implice sie el.

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 5+

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

mnarcisa sunt convinsa ca se va implica. Numai ca acum cred ca nu constientizeaza inca bebicul. Am zis ca data viitoare cand ma duc la echo o sa-l iau si pe el. Poate asa va vedea altfel venirea bebicului.

ginye 8+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

intr-adevar trebuie limitat aportul de sare, dar nu trebuie exclusa total din alimentatie pentru ca sarea contine iod, esential pentru functionarea normala a glandei tiroide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

quote:
Originally posted by ginye55

mnarcisa Ce dragut din partea sotului tau! Mai bine grijuliu decat nepasator.

Sotul meu ma intreaba in fiecare seara daca il mai iubesc si daca o sa mai am timp pentru el dupa ce va veni bebicul. Este innebunit dupa bebe, dar este si foarte gelos si posesiv. Se poarta cateodata ca un copil caruia ii iei jucaria.Sper sa-i treaca dupa ce va veni bebe.

ginye 8+

Credeam ca sunt singura cu problema cu el...oricum nici nu prea pare sa constientizeze ca sunt gravida pentru ca nu am avut comportament de gravida, nu se vede nimic...nu ma port ca atare...probabil pe deplin constient o sa fie cand s-o vedea ditamai burta. Da, si mie mi-e teama sa nu fie posesiv si egoist, pentru ca el oricum a fost tot timpul vioara intai peste tot, inclusiv la mine care i-am cam suflat in coarne, si probabil ca nu o sa ii pice deloc bine schimbarea majora ce va fi. De altfel, mi-a si spus, ca spera sa il iubesc la fel de mult si sa ii dau la fel de multa atentie ca pana acum si dupa ce o veni minunea. Si stiu ca nu prea are cum sa mai fie asa, din moment ce o sa se schimbe toate prioritatile, sper doar ca atunci cand o sa vada si o sa ia prima oara in brate minunea, o sa se transforme si ideile astea in ceea ce trebuie.

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Leeloo
6 +

http://community.webshots.com/album/562902143JedOlt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Credeam ca sunt singura cu problema cu el...oricum nici nu prea pare sa constientizeze ca sunt gravida pentru ca nu am avut comportament de gravida, nu se vede nimic...nu ma port ca atare...probabil pe deplin constient o sa fie cand s-o vedea ditamai burta. Da, si mie mi-e teama sa nu fie posesiv si egoist, pentru ca el oricum a fost tot timpul vioara intai peste tot, inclusiv la mine care i-am cam suflat in coarne, si probabil ca nu o sa ii pice deloc bine schimbarea majora ce va fi. De altfel, mi-a si spus, ca spera sa il iubesc la fel de mult si sa ii dau la fel de multa atentie ca pana acum si dupa ce o veni minunea. Si stiu ca nu prea are cum sa mai fie asa, din moment ce o sa se schimbe toate prioritatile, sper doar ca atunci cand o sa vada si o sa ia prima oara in brate minunea, o sa se transforme si ideile astea in ceea ce trebuie.

Pe urma am vazut unde am scris...

Leeloo
6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

si noi prezenti la datorie...,cu starile de greata aferente...
ieri am avut o zi fara greturi si tare bine a fost...,azi m-au luat iar...,deci n-am scapat de tot...

Maria,
eu zic sa te vopsesti cu henna...,pe vopsea nu prinde...,dar daca tu ti-ai dat cu sampon,ma gandesc ca ar prinde...,oricum mai rau decat ti-a facut samponul nu cred sa fie...,bafta
Mav,
stii cum l-am ales eu pe Cristureanu?
am ascultat doua amice care au nascut cu el...si erau tareee multumite...si apoi am dat un search pe google si asta a fost...
tu ai nascut cu Lutescu?

Mamica stralucitoare
10+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by leeloo5979

Pe urma am vazut unde am scris...

Leeloo
6 +

Or sa se schimbe cand vor tine minunea in brate! Doar sunt barbatii pe care ii iubim si stim ca sunt capabili si de astfel de sentimente, chiar daca o parte din sufletul si comportamentul lor vor fi de copil toata viata.

ginye 8+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

problema cu iubitu' la fel de mult s-a pus si la noi si sotul meu e obisnuit sa fie el "bebele" acum. dar mi-a promis solemn sa ma ajute la tot. e atat de incantat si nerabdator sa fie tatic, incat in fiecare zi imi spune ca 7-8 luni cat mai e, sunt prea mult pt el!!!
cand vorbeste cu mine se adreseaza la plural si tot timpul imi spune "va iubesc bebici" si imi pupa burtica.
de atent, e atent, dar nu excesiv (desi poate uneori mi-as dori), ma menajeaza si ma ajuta la orice... dar nu ma simt "ca si pe puf" cum se spune ca ar trebui sa stam noi , desi poate exagerez eu.
oricum.... sa-i intelegem ca totul e nou si pt ei, si cred ca au o groaza de emotii acum cand simt ca "se ingroasa gluma" poate trec si ei printr-o criza, la fel ca si baieteii cand li se spune ca "sunt mari de acum" si ei sunt mandrii de asta, dar in sufletelul lor se simt tot mici.
fetele! oricum, noi suntem baza! o sa avem doi bb (altele mai multi) in loc de unu

Maria, mamica 6+

bebitzul nostru

Mergi la inceput