Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 20
ginye55 spune:
Al meu niciodata nu m-a atins pana acum pe burtica. Mi-a zis ca abia asteapta sa vina bebe, dar isi doreste ca utmatoarele 7 luni sa treaca mai greu sa petreaca cat mai mult timp doar cu mine.
ginye
8+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
anes spune:
vrajitoarea, insanatosire amandurora, iar despre BB, el isi vede de treaba lui, stai fara grija.
mav, multumesc pentru precizare! Ma gandeam eu ca sunt bune analizele!
Fetelor, referitor la soti, ganditi-va ca le este amenintata exclusivitatea. Barbatii sunt altfel construiti d.p.d.v comportamental, al personalitatii. Ei percep in mod diferit relatia lor cu copilul, fata de relatia mamei cu copilul. Schimbarea este uriasa la aparitia copilului, iar mama face fata mai usor decat tatal. Sa le acordam circumstante atenuante si sa ii implicam in tot ccea ce inseamna relatia lor cu copilul.
8+
Qamar spune:
Corina, succes la echo azi!
daca vrei, iti dau eu cartea sotilor Capraru, desi e intr-adevar veche, unele chestii de acolo sunt inca destul de ok
Spock mie nu mi-a lasat o impresie prea buna....
-mai multe si mai bune am invatat de aici, de la unele mamicutze cu experienta
, se stiu ele, aveti si pe la voi prin grup una
--
Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi
dandusa spune:
quote:
Originally posted by leeloo5979
Credeam ca sunt singura cu problema cu el...oricum nici nu prea pare sa constientizeze ca sunt gravida pentru ca nu am avut comportament de gravida, nu se vede nimic...nu ma port ca atare...probabil pe deplin constient o sa fie cand s-o vedea ditamai burta. Da, si mie mi-e teama sa nu fie posesiv si egoist, pentru ca el oricum a fost tot timpul vioara intai peste tot, inclusiv la mine care i-am cam suflat in coarne, si probabil ca nu o sa ii pice deloc bine schimbarea majora ce va fi. De altfel, mi-a si spus, ca spera sa il iubesc la fel de mult si sa ii dau la fel de multa atentie ca pana acum si dupa ce o veni minunea. Si stiu ca nu prea are cum sa mai fie asa, din moment ce o sa se schimbe toate prioritatile, sper doar ca atunci cand o sa vada si o sa ia prima oara in brate minunea, o sa se transforme si ideile astea in ceea ce trebuie.
Pe urma am vazut unde am scris...
Leeloo
6 +
http://community.webshots.com/album/562902143JedOlt
barbatii nostrii sant de fapt copii nostrii mai mari...

eu zic sa avem rabdare...,sa intelegem ca si pentru ei este o schimbare...,inca de pe acum...,cand va veni copilul nu mai zic...,vor fi f schimbati...,ca si noi de altfel...
la noi a fost asa...:
pe perioada sarcinii eram ca toate gravidutele de altfel...,f sensibila...,emotiva...,aveam nevoie de muuulta dragoste,vorbe frumoase...,rasfat...,intelegere...,mi se parea ca eu sant centrul universului si ca el trebuie sa danseze cum vreau eu...
el era bulversat...,putin speriat de nou...,obosit cu job-ul si nu-i prea ramanaea timp de multe dragalasenii...,concluzia...,iesea scandal...,eu ma enervam ca-l supara pe bb,ii reprosam ca nu tine cont ca ma face sa plang...,el imi reprosa ca sant prea emotiva...
de fapt exact ce simteam eu...,isi dorea si el...
apoi treptat lasam unul de la altul si creeam confortul necesar celui care era intr-o pasa proasta...,pana la urma a iesit f bine...
nasterea l-a facut sa inteleaga prin ce trecem noi,femeile...,cat de greu a fost sa nasc...,chinul din urmatoarele 3 saptamani...,toate astea l-au facut sa ma aprecieze muult mai mult...,l-au facut un sot f sensibil si un tata exemplar...
in casa facea tot...,de la curatenie,piata,mancare...,pe mine ma lasa sa alaptez si sa dorm...,atat cat ii permitea timpul liber...
eu zic sa le da-ti timp,sa incercati sa-i intelegeti,sa vorbiti cu ei,sa le spuneti exact ce va doriti,ce aveti nevoie...,daca comunicati nu cred ca vor exista probleme de genul..."el se simte dat la o parte"...,asta mi se pare absurd...
eu ce sa zic acum...,cand sotul meu vine de la job si-i sare Crinuta in brate...,se iau la joaca,se iubesc si pe mine uita sa ma sarute cum o facea odata...?!,nu-i bai...,stiu ca ma iubeste la fel de mult...
ar fi chiar aiurea sa intre in casa si sa-mi sara mie de gat...
sau el ce sa mai zica acum,cand eu dorm cu Crinuta si el separat,pt ca impreuna nu se mai poate?!,categoric il iubesc la fel de mult...,doar ca acum nu mai santem doar noi doi,porumbeii...,nu mai putem sa facem ce faceam inainte...,prioritatile sant altele...,datele problemei s-au schimbat...,dragostea noastra nu s-a impartit...,s-a inmultit...,s-a inzecit

asa ca dragelor,rabdare si multa intelegere...,va fi bine veti vedea...

Mamica stralucitoare
10+
+ Crinuta 1 Nov 2006
mamiseli_11 spune:
quote:
Originally posted by alinushcaquote:
Originally posted by mamiseli_11
Buna fetelor!
am fost la doctor ieri si am vazut si eu bebitzu, mai bine zis sacul embrionar care are 11.2 mm si corespunde pt 4 saptamani si o zi. Problema e ca eu credeam ca e mai mare. Ori am uitat cand a fost conceput, ori nu a crescut bine. Voi ce ziceti? Mi-a dat doctorita utrogestan ca i-am spus ca ma doare burta si azi ma duc sa iau reteta. Ar mai fi o problemuta, cam sangerez un pic, cam 2-3 picaturi de azi dimineata si va dati seama in ce panica am intrat. sper sa fie bine si sa fie doar de la emotii. Daca ati patit si voi ceva asemanator, spuneti-mi si mie sa ma mai linistesc. Va pup.
Mamiseli_115+
Trebuie ca ai inteles tu ceva gresit. Nu are cum sa aiba 11,2 mm la 4 saptamani si 1 zi. La varsta aia abia daca are 1 milimetru - doi. Deci ori ai retinut gresit varsta dori dimensiunea. Despre diferenta intre ce credeai tu ca tre sa fie si ce este, nu te ingrijora. Ovulatia poate fi usor influentzata de stres, de regimul alimentar. Si eu am ovulat o saptamana mai tarziu fatza de cand "trebuia".http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=111+
Problema e ca am lasat poza cu sacul embrionar la medicul de familie sa o ataseze la caietul de gravida. Dar parca asa era 11.2 mm. Asta inseamna cam 1 cm. Nu e posibil sa fie sacul de un cm? Nu mai inteleg nimic
Mamiseli_11
5+
Maria_K spune:
eu cand am fost la eco, s-a vazut sacul embrionar si pe poza de la eco scria "sac embrionar corespunzator unei sarcini de 5 sapt si 1 zi" si avea dimensiunile de 0,76/0,79/0,61 cm deci in mm era zic eu 7,6mm/7,9mm/6,1mm
Maria, mamica
6+
bebitzul nostru
maryb spune:
mamiseli la mine la 7s+3z saculetul avea 2.5 cm si corespundea la 7s+2z. Deci la 4s+1z in nici un caz nu avea cum sa aiba 1 cm. Eu stiu ca saculetul se vede la eco de pe la 5s...la tine l-a vazut la 4s+1z ??? dar ce ecograf are dr tau ? chiar asa performant este ?
maryb
9+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mamiseli_11 spune:
quote:
Originally posted by maryb
mamiseli la mine la 7s+3z saculetul avea 2.5 cm si corespundea la 7s+2z. Deci la 4s+1z in nici un caz nu avea cum sa aiba 1 cm. Eu stiu ca saculetul se vede la eco de pe la 5s...la tine l-a vazut la 4s+1z ??? dar ce ecograf are dr tau ? chiar asa performant este ?
maryb9+
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
pozele mele
V-am spus ca nu mai inteleg nimic. nu cred ca e asa performant aparatul. Asta e. Pe 2-3 mai e urmatoarea consultatie si vad atunci. Ar trebui sa fie atunci cam 7 saptamani, va trebui sa se vada clar care e treaba.
In alta ordine de idei, eu ma simt bine, nu ma mai doare burta de cand iau utrogestan si nici scurgeri maronii nu mai am, asa ca sper la tot ce e mai bine.
Maria eu m-am ridicat in mana stanga. Ce e?
Mamiseli_11
5+
ginye55 spune:
Mamiseli la mine la 5 sapt si 1 zi saculetul avea 8 mm.
ginye
8+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
VonHelen spune:
la mine sacul gestational avea 11,3 mm si este corespunzator varstei de 4 saptamani si o zi; m-am uitat si pe site-uri din afara si scrie ca pana in 12 mm este normal.