Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 17
IuliaCospy spune:
Neatza fetelor,
Eu am lipsit de pe listuta vreo doua zile ca am avut o atmosfera cam agitata la serviciu.
De alaltaieri a inceput sa-mi fie si mie grata si o duc asa toata ziua, de e mai mare dragul. Ieri la pranz (de fapt seara)n-am reusit sa mananc descat supa ca felul doi...
Astazi plec din Bucuresti la un team building si am emotii, ca sotul nu poate veni (adica tre sa mergem fara parteneri ca majoritatea colegilor n-au si sa nu se simta prost) #351;i va trebui sa conduc singura pana la Sinaia. Sper sa fie totul ok.
Saptamna viitoare, miercuri, merg si eu la eco si abia astept sa-mi vad puiul. Sper sa fie totul ok.
Fetelor încercati sa va mentin moralul si sa fiti optimiste ca totul e ok. BB are nevoie mai mult ca oricand de voi frumoase si linistite si nimeni, nici macar sotii, nu pot intelege pe depin prin ce treceti, asa ca nu va mai consumati pentru toate cele.
Pupici la burtici si bun venit noilor mamici.
Iulia,
6+
mav spune:
Neatza!
anes, analizele sunt ok!
loren@ si vrajitoarea, pt tuse am auzit ca ceaiul de ceapa e f bun. Nu l-am incercat pana acum, dar ca sa nu va provoace greata sau alte neplaceri... mai bine va pregatiti si papati o supa de pui, cu mai multa ceapa!
Ma gandesc ca nu degeaba vedem in filmele americanilor ca ei mananca supa de pui cand sunt raciti!
MariaK, nici eu n-as risca sa ma vopsesc in primul trimestru in special si in sarcina in general...
dandusa si brie, sper sa va ganditi sa-mi dati un semn cand mai veniti la Cta, da? Poate ne vedem... si poate ma convingeti sa ma mut si eu la dr vostru.![]()
Edit, ca am apasat pe enter fara sa vreau si mi-a trimis mesajul neterminat...
Ieri doar v-am citit, dar n-am scris... ca am avut o zi proasta.
Azi sunt si eu mai bine, Seb a scapat de bubite si de coji, s-a dus varicela (dupa aproape 3 sapt.
) si maine il asteptam si noi pe tati al nostru acasa, mare bucurie!
Acum fug cu puiul la dr de fam, sa-l vada si sa ne dea avizul sa-l pot duce de luni la gradi!
Sa aveti o zi usoara, fetelor!
10+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Maria_K spune:
ceea ce am folosit nu este vopsea ci un sampon nuantator care tine 3-5 spalari, nu contine amoniac sau peroxid, deci nu existe nici un pericol.
Maria, mamica
6+
bebitzul nostru
VonHelen spune:
Buna!s-a confirmat si sarcina mea !!!miercuri aveam 4 saptamani si o zi.
problema este ca am deja 4 zile de cand imi curge nasul puternic sau alternativ e infundat si nu pot sa respir. nu am febra sau alte simptome, nu am luat nici un tratament , doar am folosit un spray cu apa de mare pentru bebei.
raceala asta poate sa impiedice embrionul sa se dezvolte normal in conditiile in care el de-abia de acum isi face aparitia? sau poate genera malformatii , eventual avort spontan?
va rog sa-mi raspundeti..sunt foarte ingrijorata! numai bine ce mi se confirma ca e intrauterina si eu si racesc..a mai fost cineva in situatia mea???
mnarcisa spune:
Maria_K - incearca sa te speli de mai multe ori pe par. Si eu am patit ceva asemanator si in 34 zile sa mai "ameliorat" efectul nu revii la culoarea initiala, dar dupa aia poti incerca din nou.
Nu are rost sa te tunzi. 
Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa
5+
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
maryb spune:
neata !!!
maria_k imi pare rau pentru esec. Si eu sunt vopsita blonda si mi-a crescut o gramada, dar dr mi-a zis ca macar pana la 12s sa nu ma vopsesc...asa ca n-are decat sa creasca...mai nasol e ca la servici nu am anuntat inca si mi-e ca ma va intreba vreo colega de ce nu ma vopsesc...in fine, mai sunt 2s si apoi poate ma fac cu o vopsea fara amoniac.
ralu23 nu ne spui si noua cum a fost la eco ieri ??? sper sa vii cu vesti bune.
vrajitoarea cum adica nu mai stii daca mai ai ceva in burtica ? trebuie sa fie un bebe care creste mare si sanatos. Imi pare rau ca sunteti bolnaviori, sper sa va faceti bine repede.
mav ma bucur ca azi esti mai bine.
maryb
9+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mnarcisa spune:
quote:
Originally posted by mnarcisa
Maria_K - incearca sa te speli de mai multe ori pe par. Si eu am patit ceva asemanator si in 3-4 zile sa mai "ameliorat" efectul nu revii la culoarea initiala, dar dupa aia poti incerca din nou.
Nu are rost sa te tunzi.
Narcisa5+
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
Narcisa
5+"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
Maria_K spune:
pai daca ar fi sa ma tund ar trebui sa-l tai scurt de tot... asa ca... o sa fiu pt prima data in viata mea mai excentrica
deja am inceput sa ma obisnuiesc si eu si sotul. lui chiar ii place, spune ca se asorteaza cu ochii mei ![]()
mai funny a fost azi la birou, cand mi-am invitat primul client inauntru si saracu' nu si-a mai gasit cuvintele
pe langa ca am o fata de 13 ani, mai am si parul albastru! 
Maria, mamica
6+
bebitzul nostru
ginye55 spune:
Buna burtici! De aseara au revenit greturile in forta!
Credeam ca am scapat de ele, dar....teapa.Asta e! Si ametesc foarte tare.
Mav imi pare bine ca te simti mai bine. Pe la munci la fel e situatia?
ginye
8+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
BraveGirl spune:
Neatza gravidutelor! Eu nu mai am rabdare...de abia astept sa-mi vad buburuza. Sa stiu ca e ok.
==========
Corina
5+
My baby
Albumul meu