Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 16
maryb spune:
cata_myky foarte bine faci, du-te si fa-te frumoasa, papa ceva bun si impaca-te si cu sotul tau. Ei nu au nici o vina ca noi gravidele avem nebuneli la cap....eu inca nu am avut si sper sa nu am... ![]()
apropos, eu am un chef nebun de
...diseara am programat ceva usor
asa ca pentru gravidute. Ar fi a doua oara de cand am ramas insarcinata cand facem si noi ceva....
maryb
9+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
loren@ spune:
Buna fetele..nu ma dati la disparuti..sunt la un curs de perfectionare cu tot familionul, dar partea nasoala este ca sunt varza de raceala...mai ales gitul ma doare de mor..iau homeopate si propolis si vitamina C intr-o veselie, dar nuimi vine sa cred ce ghinion am si ce prost ma simt..Doamne ajuta sa imi treaca si sa fie bb sanatos!Gravidutele care au fost racite ce au mai luat pentru raceala ca eu nu mai stiu ce sa mai iau?
Felicitari noilor gravidute si ne auzim curind!
Bia
bebe mic
8+
diana21 spune:
Lorena, eu m-am facut bine in trei zile cu oscillo si muuulta limonada. Luam cate doua tuburi de oscillo pe zi! Pupici sa iti treaca repede. Si eu am fost ghinionista
la faza asta!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 7+
Dialoguri strumfesti
vrajitoarea spune:
buna gravidute.eu sunt la fara frecventa,scriu mai rar dar va urmaresc.noi suntem raciti rau de tot eu si andrei si tusim f tare.mi-am pierdut mirosul de tot ,nu simt nici cand face caca ceea ce e f grav pt ca miroase urat si f puternic.eu am luat sirop de ridiche neagra si sirop de muguri de pin dar tot o trag de o saptamana ,ma doare burta de atata tusit.andrei aluat antibiotic si multe siropuri.in rest mi-e bine dar nu mai stiu daca mai am ceva in burtica ,nu mi-a mai crescut si nici sanii nu ma mai dor asa tare dar sper ca e bine ,sapt viitoare merg la control iar.nu stiti cand se mai face ecografie ,ultima am facut-o la 9saptamani.va pup.
diana mami de
andrei(19.10.2006)si
9+
Maria_K spune:
buna seara burtici! am facut-o lata de data asta!
am vrut sa ma fac frumu si.... 
eu sunt vopsita blonda si deja imi crescuse vreo 2 cm si aratam nasol si m-am gandit ca, dacat tot nu am voie sa ma vopsesc, sa ma fac cu un sampon nuantator (fara amoniac, peroxid sau alte minuni). dupa ce am rezolvat (singura in baie) operatiunea, si am asteptat cumintica 20 min, si dupa ce m-am spalat
parul meu era pana la jumatate castaniu (cum intentionam) si de la jumate incolo ALBASTRU VERZUI!!!
cum naiba mai ies eu din casa acum??!!

Maria, mamica
6+
bebitzul nostru
BraveGirl spune:
Bun venit noilor gravidute! Sarcina usoara si bebei sanatosi!
Eu ma duc la nani. Astept cu nerabdare ziua de maine sa-mi vad buburuza.
Maria-incearca sa te mai speli o data pe cap, poate mai iese din culoare.
==========
Corina
5+
My baby
Albumul meu
diana21 spune:
Maria, cum asa??? Albastru? Valeu! Pai ce nuantator ai folosit? Of...daca chiar nu mai iese, eu l-as tunde! Nu m-as vopsi in primele trei luni nici daca as fi complet carunta, dupa aia, treaca, mearga...dar acum se formeaza organele si e dovedit ca unele substante din vopselele de par sunt teratogene si trec in sange in timpul vopsirii. In orice caz, nu vreau sa supar pe nimeni cu asta, insa deocamdata sunt prea multe dispute si controverse pe tema vopsitului in sarcina ca sa risc. Eu, una, nu as risca...
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 7+
Dialoguri strumfesti
mnarcisa spune:
quote:
Originally posted by Maria_K
ca sa ma si va mai destind!!! hai sa va fac un test, sa vedem ce veti avea....![]()
sau
mie mi l-a facut cine ieri si mi-a iesit![]()
decii...... va asezati jos pe podea/covor/gresie etc in fundic si dupa 10 sec va ridicati. sa-mi spuneti pe ce mana v-ati sprijinit sa va ajutati
Maria, mamica6+
bebitzul nostru
eu le-am folosit pe amandoua
Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa
5+"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
anes spune:
cata_myky asa suntem noi gravidutele, mai sensibile in perioada asta. Stiu ca este greu sa te calmezi si simti ca nimic nu te poate linisti. Veiti fi bine, si tu si Bb, ai sa vezi
.
loren@ sper ca nu faci febra, nu?
Maria_K ma gandesc sa te mai speli odata si, daca nu iese, sa te tunzi. Apropo, eu m-am ridicat in mana dreapta.
Fetleor, mie la analiele: rubeola, herpes si CMV mi-a iesit IgG pozitiv. Este OK? Parca stiam ca da, inseamna ca am anticorpi. Rubeola am facut-o anul trecut de Pasti
.
8+
oceanborn spune:
buna dimineatza,
de 2 zile m-au apucat starile de rau, mi-e rau toata ziua, urasc bucataria
, nu mai suport nici un miros , vai de capul meu...asa-mi trebuie, ca tot asteptam simptomele...
Ce se intampla, nu -mi sunt moderate nici mesajele de acum 2 zile...am trecut deja de 12![]()
5+

sau