Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 15
Simona73 spune:
Maryb,multumesc pentru urari.
DN-03/07/1973
UM-26/02/2008
DPN-02/12/2008.
Fetelor,referitor la sexul bb-ilor,incercati si aici.Pe mine m-a distrat foarte tare..http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm
SIMONA
diana21 spune:
Maryb, am uitat sa te intreb. Tu ce analize ai mai facut azi? Stii ca am reusit sa-mi fac programare la dr. ta? De-abia astept sa vad ce si cum...poate raman la ea! Insa, sa stii ca la Medlife trebuie sa ai minim 37 sapt. implinite ca sa te primeasca, asa ca eu am ceva emotii pt ca pe Ianca am nacut-o la 37 fix. Oricum, cred ca o sa merg in paralel si la Badiu, sa am un back-up...
...........
Cine mai are Rh negativ dintre voi? Eu sunt putin ingrijorata din cauza asta, insa la fetita nu am facut anticorpi si am facut si vaccinul dupa nastere...sper sa nu fie pb. nici acum! Sau macar bebe sa aiba rh neg, ca si mine!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 7+
Dialoguri strumfesti
maryb spune:
lorellay imi pare rau ca nu am mai apucat ieri sa-ti raspund, eu totusi zic sa nu te ingrijorezi daca nici dr tau nu ti-a zis nimic de rau. Poate ai ovulat mai tarziu si de aici diferenta. Eu iti doresc sa ai parte de multa liniste si sa dea Dumnezeu sa fie bine.
cata_myky dar cam cat ai vrea tu sa aibe bebe la 9s si putin ??? e foarte bine 2.60 cm, este in grafic. In saptamana 9 el poate ajunge intre 2-3 cm, deci calmeaza-te, da ??? e foarte ok.
diana21 nu mi-ai zis ca te-ai programat la dr la care merg si eu. Cand ai programarea ? legat de cele 37s, stiu ca nu au aparatura pentru situatii de urgenta in caz de ceva la bebei, dar eu ma rog sa fie bine si sa ajung la minim 37s. azi am facut decat sumar de urina, secretie de col si secretie vaginala. Pe sarcina am mai facut o hemoleucograma completa si progesteron, dar eu in ianuarie anul asta mi-am mai facut o gramada de analize (listeria, toxo, VDRL, HIV, grup ABO si RH, chlamydia, ureeaplasma, mycoplasma, PAP, secretie vaginala, secretie de col) si in aprilie anul trecut mi-am facut astea, toxo pe care am repetat-o si acum, CMV, rubeola, tiroida si sunt imunizata la toate.
maryb
9+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
diana21 spune:
Ureaplasma si mycoplasma ce sunt? Mie nu mi-a zis nimeni sa fac secretie col, vaginala si PAP, oare pot sa merg acolo si sa le fac pur si simplu?
Programarea o am pe 18 aprilie...mai am ceva de asteptat!
_
si
cu Bebedoi 7+
Dialoguri strumfesti
maryb spune:
diana mie mi-a dat dr sa fac ureeaplasma si mycoplasma dupa ce am pierdut sarcina ca sunt infectii de la care se poate opri in evolutie foarte devreme o sarcina, si cum la mine s-a oprit pe la 5s mi le-a dat sa le fac. Au iesit ok, asa ca nu s-a oprit de la nici o infectie. A fost defect genetic. Te poti duce sa faci de capul tau ce analize vrei, si eu am facut secretia vaginala si PAP de capul meu, ca am zis ca la partea de jos vreau sa le am pe toate facute din nou inainte sa ma apuc de alt bebe.
aaaa.......pai nu e corect, adica tu ai reusit sa-ti faci programare mai devreme ???....hhhhmmmmm.......glumesc, eu mi-am facut programare pe 21 ca mi-a dat ca interval o saptamana si asa m-a programat la receptie. Oricum, 3 zile in plus fata de tine.....trec repede, ca vine week-endul atunci....
maryb
9+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
diana21 spune:
Maryb, pai stai linistita ca eu mi-am facut programarea acu' vreo doua sapt., cand am vb. cu tine pe mess.
Deci ma duc acolo (la receptie) si zic ca vreau PAP si alte cele? Si imi recolteaza atunci, cand ma duc...o asistenta, sau cine? Hai ca am niste dileme...
_
si
cu Bebedoi 7+
Dialoguri strumfesti
cata_myky spune:
eu am luat-o razna.nu ma mai opresc din plins.am citit si eu cum au decurs nasterile altor mamici si acum ma tot intreb daca si eu voi avea aceasta bucurie de am tine bb in brate,ca daca nu e bine,daca nu pot sa tin sarcina ,daca,daca,daca.
ce e cu mine? nici sotul nu ma mai intelege.ieri eram in
ca l-am vazut pe bb si acum
nu pot sa ies din starea asta
bun venit noilor
sa aveti bb sanatosi.
9+
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-
maryb spune:
diana eu am fost si fara programare o data. Astazi aveam programare la ora 11 si ce crezi, nu era nimeni acolo, am ajuns mai devreme si am si intrat. Deci cam pe la ora 11 sa te duci ca si data trecuta cand nu aveam programare cam tot asa am fost si nu era nimeni. Mare grija ca ureeaplasma si mycoplasma se recolteaza numai martea si joia sau de luni pana joi (eu am nimerit de 2 ori joia). Poti sa suni si sa intrebi cel mai bine, ca nu mai stiu exact cum e la ei, la un alt cabinet la care mai mergeam atunci era martea si joia si de aia zic, suna ca sa nu incurc borcanele. Da, te duci la receptie si spui ce analize vrei sa faci, sa ai grija si sa te uiti pe hartia cu analize ca mie mi s-a intamplat sa nu treaca pe hartia aia PAP, dar pe bonul fiscal era trecuta, adica banii mi-i luase. Si am demonstrat cu bonul ca am platit si mi-a facut si PAP. Asa....dupa ce-ti da de la receptie hartia cu toate analizele solicitate te trimite ca demisol la G1 unde sunt niste asistente si una dintre ele iti va recolta secretiile. G1 este dincolo de cabinetul in care se fac ecografiile (este o usa intre ele).
maryb
9+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
cata_myky tu vrei bataie ??? ia uite aici 

....pai se poate ??? pai ieri ai vazut ca bebe e bine si acum te gandesti numai la prostioare ??? bineinteles ca vei duce sarcina la bun sfarsit si o sa fii o mamica fericita de scorpionas mic mic si frumos. Deci in momentul asta iti stergi lacrimile si te calmezi ca bebele tau are nevoie de liniste ca sa creasca mare, da ? 

maryb
9+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
cata_myky spune:
promit.ma duc sa ma fac frumoasa ca poate imi trece ,si sa mai rontai ceva
merci de incurajari.ma gindesc la al meu sot ca nu imi intra in gratii deloc.
9+
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-