Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 14
diana21 spune:
Gabitza_ro, bine ai venit!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 7+
Dialoguri strumfesti
Maria_K spune:
brie scuze draga! am raspuns acum pe PM. am fost si eu pe la bucatarie ca inca nu am papat azi ![]()
Maria, mamica
6+
bebitzul nostru
Simona73 spune:
Buna burtici!
Ma alatur si eu voua. Sunt mamica de bebel de 10 ani si acum asteptam pe bebedoi in jur de 2 decembrie.Simptomele nu sunt tocmai diferite de prima sarcina. Acum 2 saptamani am sangerat pentru o zi(de fapt am crezut ca a venit CM),intepaturi in zona ovarelor,apoi tensiune in sani si usoara stare de greata inainte de testul de sarcina. Acum, in afara de pofta de mancare si usoara tensiune in sani,nu am nimic.Pe 9 Aprilie am intalnire cu OBG si sper ca-mi va pune ca am o sarcina normala.
Va pup pe toate si fiti pozitive !
SIMONA
ginye55 spune:
gabitza_ro si simona felicitari pentru bebei! Sa aveti o sarcina cat mai usoara!

ginye
8+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
brie spune:
Superrrr-tare.....nu-mi mai aduc aminte cum
!! Dupa ce am citit mesajul m-am incruntat, m-am concentrat si cand am vazut ca nu-mi mai aduc aminte am inceput sa rad ca fraiera singura prin casa,am ras in hohote.Fetita mea m-a vazut cand ma tot intindeam eu pe jos si ma ridicam si ma intreba "ce ai, mami? te ajut cu ceva?" si acum o intreb "mai stii cum m-am ridicat?" la care ea "pai ce sa mai stiu, mami, ca m-am speriat asa tare cand te-am vazut ca dintr-o data te arunci pe jos....eu am crezut ca ti-a venit rau"
E cam grav daca intr-o ora uit ce am facut.....asta e !
maria k
oricum iti multumesc tare mult.
Brie
9 +
Alexa.1983 spune:
M-am sprijinit in dinti ![]()
Da si mie PMmmmmmmmmmmmmm 
www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine un
la mami...
...TESTELE MELE!!!...
LAURA
7+
Olivia26 spune:
Hmmm, ma faceti curioasa, eu in mana DREAPTA
...ce sa fie..ce sa fie...numai Maria_K stie...
Almiona
, iti doresc multa putere!
Brie
si de la mine!
Ce ma bucur cand mai vin gravidute 

Sarcina usoara burtici si
sanatosi tun!
toate
!
Olivia
8+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">

Simona73 spune:
Maria_K, eu m-am ridicat pe partea stanga.Spune-mi ce este ca sunt tare curioasa.Primul este baietel si dupa simptome cred ca tot baietel am si acum...
quote:
Originally posted by Maria_K
ca sa ma si va mai destind!!! hai sa va fac un test, sa vedem ce veti avea....![]()
sau
mie mi l-a facut cine ieri si mi-a iesit![]()
decii...... va asezati jos pe podea/covor/gresie etc in fundic si dupa 10 sec va ridicati. sa-mi spuneti pe ce mana v-ati sprijinit sa va ajutati
Maria, mamica6+
bebitzul nostru
SIMONA
maryb spune:
gabitza_ro bun venit si sarcina usoara. esti pe listuta.
simona73 bun venit si tie si sa ai o sarcina usoara. Ca sa apari pe listuta trebuie sa-mi spui DN, UM si DPN.
alexa ca intotdeauna ai scos o perla de m-am terminat de ras.....

olivia 
eu am dormit cam o ora si ceva si e mai bine acum.
maryb
9+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
diana21 spune:
Alimona, si eu te imbratisez cu drag...nu ti-am spus nimic pt. ca nu stiu ce sa-ti spun, pentru ca orice ti-as spune, durerea ta e acolo si va fi acolo...Imi pare tare rau pentru toate fetele de aici care si-au pierdut visul acesta
...acest bebelus! Si le doresc tuturor cat mai multa putere sa treaca peste asta...
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 7+
Dialoguri strumfesti

sau