Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by maryb

alinushca iar te duci luni la dr ??? Doamne, de cate ori ai fost pana acum si inca te mai duci si luni....oare e bine sa faci atatea eco ???
maryb 9+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Pai daca doctorii si toti se bat cu pumnii in piept ca nu are nici un efect negativ... ? Am facut 6 pana acum.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Maria K stiam eu ca e fetita!

ginye 8+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Buna fetelor! De vreo cateva ore tot incerc sa citesc din urma.De sambata seara eu n-am mai intrat pe forum.Nici nu stiu cu ce sa incep, am si uitat tot ce imi propusesem sa scriu.

In primul rand, almiona, imi pare tare rau pt ce ti s-a intamplat.Eu iti tin pumnii in continuare si sa dea DD sa fie bine intr-o buna zi.Te imbratisez si iti urez numai bine si multa multa sanatate.

In al doilea rand, felicit din suflet toate noile burticute, le urez sarcini usoare si la termen

Fetelor care nu aveti greturi, varsaturi, sani extrem de durerosi, foame excesiva etc etc, nu intrati in panica si nu va faceti atatea probleme pt ca nu e bine pt sambureii vostri. Daca vreti o alta parere in plus, eu la prima sarcina nici macar nu am simtit ca sunt insarcinata, singurele semne erau miscarile fetitei mele in burtica....in rest.....absolut NIMIC.
Dar acum, in schimb, am simtit din plin cel putin pana in saptamana 8 am zis ca mor si nimeni nu mi-a intrat in gratii.
Mav, te rog, nu te mai consuma pt ca nu merita nimeni nicio lacrima.Nu cred ca ei au lacrimat atunci cand tu ai pierdut sarcinile.Asa ca.....scumpa mea....capul sus

maryb, anes, olivia va pup si astept noi vesti de la voi

maria k mi-am facut si eu testul cu statul pe jos si m-am ridicat in stanga, se pare ca va fi baiat, din cate am vazut si la celelalte fete

Eu raportez ca de o saptamana am rasuflat si eu usurata,am scapat de greturi, doar sanii ma mai dor dimineata mai mult si seara inainte de culcare.Acum mananc si eu ca omul si mai orice, ca pana acum....!!!
Cu poftele stau mai bine, L-AM ZAPACIT PE SOTUL MEU, duminica seara cauta pepene rosu
Hai ca v-am plictisit destul, se vede ca n-am scris de sambata seara.

Brie 9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ca tot vorbea brie de pofte, mie mi s-a pus pata rau pe ardei umpluti. Deja am dat comanda mamei sa-mi faca!

ginye 8+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Mergi la inceput

Maria k , nu mai inteleg.. leeloo, s-a ridicat in mana dreapta si are fetita, ginye s-a ridicat in mana stanga si are tot fetita????
Nu pricep, dar eu m-am ridicat in mana stanga!!!

Brie 9+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

buna fetelor
vreau sa ma alatur si eu voua, sunt insarcinata in sapt 7 adica 6+1, a doua oara, am deja un baietezel de 4 ani, Dennis.
Este fantastic cu burtica din nou dar total diferit de prima sarcina, cel putin pana acum.
Eu abia am timp la doctor prima oara cand voi fi in sapt 10, caci aici asha este, iar de eco nici vorba..abia prin sapt 16-17 am facut prima oara eco...

altfel prea mari simptome nu am, dureri de sani dar nu asha mari, si o obosealaaaaaaa..ash dormi non-stop de ash putea

acum sunt pe picior de plecare spre casa sa il iau de Dennis de la gradi
va pup si sper sa intru din cand in cand sa mai citesc despre voi

Datele mele sunt
DN 23.12.1976
UM 19.02.2088
DPN 25.11.2008

Gabitza cu baietzelul Dennis, 9 iunie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

quote:
Originally posted by brie

Maria k , nu mai inteleg.. leeloo, s-a ridicat in mana dreapta si are fetita, ginye s-a ridicat in mana stanga si are tot fetita????
Nu pricep, dar eu m-am ridicat in mana stanga!!!

Brie 9+

Maria_k iti da raspunsul in privat si acolo ai sa vezi de ce...eu asa ma bucur...de nu se poate! Dea Dzeu sa si fie asa!

Leeloo
6 +

http://community.webshots.com/album/562902143JedOlt

Mergi la inceput

AAAAAAAAAaaaaaaa, pai atunci astept si eu raspuns , maria k, mor de nerabdare !!!!

Brie 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Mie la testul ala mi-a iesit fetita, insa nu prea cred. Adica, nu prea simt...In plus, o alta chestie babeasca zice SIGUR ca voi avea baiat acum pt. ca primul copil a zis "tata" inainte sa zica "mama". Eh, oricum, e amuzant! Daca e sa ma iau dupa semne, as zice la fel, ca de data asta e baiat pt. ca totul e altfel acum. La prima sarcina nu am avut nici un semn ca sunt insarcinata, nu tu greturi, nu tu pofte, nimic, nimic. Si burtica mi s-a vazut de-abia dupa luna a cincea incolo...Ce e ciudat e ca la fetita am stiut tot timpul ca va fi fetita, am simtit foarte puternic asta, iar acum...

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 7+

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput