Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

alinushca iar te duci luni la dr ??? Doamne, de cate ori ai fost pana acum si inca te mai duci si luni....oare e bine sa faci atatea eco ???

ralu23 iti tin pumnii sa vii cu vesti bune.

eu ma duc sa dorm putin ca nu mai pot de somn.

maryb 9+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

aceleasi stari le-am avut si eu ieri.pina sa intru in cabinet tremuram de emotii,am vorbit cu doctorul nici nu imi gaseam cuvintele ,cand m-am asezat pe pat sa imi faca echo tremuram de zici ca gata atunci cad,nici dupa ce l-am vazut pe bb nu imi rea mai bine.acum cred ca la a doua echo o sa fiu la fel,cel mai probabil toata sarcina vom fi asa .dar incerc sa gindesc pozitiv ca totul va fi bine.
mie mi se pare ca bb meu e mic tare .am mai zis are 2.60cm.doctorul zice ca e perfect asa dar nu stiu.nici eu nu sunt inalta dar...
succes fetele care fac azi echo.va asteptam cu vesti

9+<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

quote:
Originally posted by Maria_K

ca sa ma si va mai destind!!! hai sa va fac un test, sa vedem ce veti avea.... sau
mie mi l-a facut cine ieri si mi-a iesit
decii...... va asezati jos pe podea/covor/gresie etc in fundic si dupa 10 sec va ridicati. sa-mi spuneti pe ce mana v-ati sprijinit sa va ajutati

Maria, mamica 6+

bebitzul nostru

In dreapta...m-am ridicat, ca sunt dreptace cred, de aia...si din pat cand ma ridic, tot pe dreapta ma ridic...zi si mia...ce e...

Leeloo
6 +

http://community.webshots.com/album/562902143JedOlt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Buna fetelor!
am fost la doctor ieri si am vazut si eu bebitzu, mai bine zis sacul embrionar care are 11.2 mm si corespunde pt 4 saptamani si o zi. Problema e ca eu credeam ca e mai mare. Ori am uitat cand a fost conceput, ori nu a crescut bine. Voi ce ziceti? Mi-a dat doctorita utrogestan ca i-am spus ca ma doare burta si azi ma duc sa iau reteta. Ar mai fi o problemuta, cam sangerez un pic, cam 2-3 picaturi de azi dimineata si va dati seama in ce panica am intrat. sper sa fie bine si sa fie doar de la emotii. Daca ati patit si voi ceva asemanator, spuneti-mi si mie sa ma mai linistesc. Va pup.

Mamiseli_11 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Maria_k e dupa test! hahahahaha...exact ce vreau eu si ce anticipam eu ca o sa am, soata e deocamdata in negare...soacra-mea la fel, ca ei vor baiat (fiecare din alte ratiuni, desigur), iar eu am zis ca fac fata care sa le puna tot neamu' in . soata chiar dimineata s-a trezit si visase ca eram la doctor la eco si ne zicea ca e fetita! sa se mai puna ei cu una din braila...si altadata. Pupici la tine.
in alta ordine de idei mi-am luat de la farmacie din gama Mustela crema super hidratanta pentru corp, pentru fermitatea sanilor si contra vergeturilor. de azi incep sa ma dau.

Leeloo
6 +

http://community.webshots.com/album/562902143JedOlt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

mai mami ,eu tot pe la 5 sapt am fost la doctor pentru ca aveam o scurgere maronie-roze,dar nu era singe.acum la tine nu stiu daca e singe sau nu,doar tu stii.dar poate fi si ca se fixeaza sacul embrionar sau placenta mai bine,poate fi si de la constipatie (daca ai asa probleme)in cazul meu asta a fost,sunt mai multe cauze.eu zic sa mai astepti pina miine daca nu e aa grav si sa vezi cum e si apoi sa mergi la doctor in cazul in care tot mai ai mici pete de singe.nu stiu ce sa spun dar sunt alaturi de tine.curaj si fruntea sus,bb e ok

9+<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

quote:
Originally posted by anes

ginye55 parca tu spuneai de infectia urinara cu E Coli. M-am dus sa imi cumpar fiole de Colistin si am aflat ca nu se mai fabrica . Dr. mea a intrat in concediu pt. trei saptamani si nu vreau sa iau nimic de capul meu. Tie ce ti-a spus dr.?
Are cineva vreo idee, ce influenta are E-Coli asupra sarcinii? Deocamdata iau numai Renostim (tinctura).

8+

Anes infectia urinara era doar o presupunere de-a mea. Din fericire analizele mi-au iesit foarte bune. Nu am infectie urinara. Se pare ca am alte probleme cu secretia vaginala. Miercuri aflu exact. Imi pare rau ca nu te pot ajuta.

ginye 8+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Maria_K

ca sa ma si va mai destind!!! hai sa va fac un test, sa vedem ce veti avea.... sau
mie mi l-a facut cine ieri si mi-a iesit
decii...... va asezati jos pe podea/covor/gresie etc in fundic si dupa 10 sec va ridicati. sa-mi spuneti pe ce mana v-ati sprijinit sa va ajutati

Maria, mamica 6+

bebitzul nostru

Stanga! E fetita?

ginye 8+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Mergi la inceput

Almiona imi pare tare rau pentru pierderea ta!

Fetelor ieri am fost sa-mi cumpar toale pentru ca nu mai incape nicio pereche de pantaloni.Mi s-a parut cam devreme pentru schimbarea garderobei, la 2 luni de sarcina, dar asta e. Creste bebicul, creste!

ginye 8+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by mamiseli_11

Buna fetelor!
am fost la doctor ieri si am vazut si eu bebitzu, mai bine zis sacul embrionar care are 11.2 mm si corespunde pt 4 saptamani si o zi. Problema e ca eu credeam ca e mai mare. Ori am uitat cand a fost conceput, ori nu a crescut bine. Voi ce ziceti? Mi-a dat doctorita utrogestan ca i-am spus ca ma doare burta si azi ma duc sa iau reteta. Ar mai fi o problemuta, cam sangerez un pic, cam 2-3 picaturi de azi dimineata si va dati seama in ce panica am intrat. sper sa fie bine si sa fie doar de la emotii. Daca ati patit si voi ceva asemanator, spuneti-mi si mie sa ma mai linistesc. Va pup.

Mamiseli_11 5+

Trebuie ca ai inteles tu ceva gresit. Nu are cum sa aiba 11,2 mm la 4 saptamani si 1 zi. La varsta aia abia daca are 1 milimetru - doi. Deci ori ai retinut gresit varsta dori dimensiunea. Despre diferenta intre ce credeai tu ca tre sa fie si ce este, nu te ingrijora. Ovulatia poate fi usor influentzata de stres, de regimul alimentar. Si eu am ovulat o saptamana mai tarziu fatza de cand "trebuia".

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Mergi la inceput