Mamici de mai-iunie 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 9

Simonix spune:
Salutare fetele :)
Am vrut sa scriu mai mult azi, dar evident ca am avut o groaza de treaba la serviciu si am inceput sa ma panichez ca nu voi putea termina pana nasc ... Of, ce greu imi este sa renunt la serviciul asta, zau, nu stiu ce o sa ma fac...
Drept si prin urmare, nu va povestesc acum ce am facut ieri la sedinta de alaptare (f interesant), o sa va spun mai incolo, acum trebuie sa predau un raport si sa fug repejor la doctor :) Sa vedem ce mai face bebelul.
Va pe toate
PS Mi-e foame ... vreau sa vina mama la mine sa imi faca chestii bune cum faceti voi
Simona cu
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau

dordia2000 spune:
Gata fetelor...m-am odihnit vreo ora...am dormit bustean...iar restul m-am uitat la TV.
Elenuca...ms mult...chiar nu ma asteptam sa se nasca berbec...dar nu tin neaparat laoa zodie anume. Stefan e Scorpion cu ascendent in Taur asa ca...o sa mai am un Berbec...vai de mine cu ce caposi o sa am de furca. Noroc ca Doru e balanta ca mine deci...exista un echilibru.
Inais...cu cea mai mare placere va ajut cu sfaturi si relatari din experientza mea de la primul bb si chiar se pare ca si de la al doilea ca voi fi printre primele,daca nu chiar prima, care naste.
Te si oricand aveti nevoie de sfaturi...aici sunt!
Felicitari pt achizitiile de la Kidex...sa le folositi fericiti si sanatosi!
Getutza cu garmastanul...am inteles ca se gaseste mai greu.Incearca si tu la farm mai mari care isi permit sa il aiba pe stoc. Adica un 2NA, Donna, HelpNet...etc
Emycor...asteasunt superstitiile. Depinde de noi daca suntem sau nu superstitioase. Eu una nu sunt. Dar la Stefan...Sor'mea cea mare (nasa copilului) Mi-a interzis categoric sa cumpar ceva pe motiv ca ea are aproape tot de la baietelul ei si daca mai e nevoie de ceva ea va fi langa mine si imi va lua tot ce imi trebuie. Sora mea sta in Brasov asa ca...atunci cand m-au apucat durerile...a venit in Buc cu patut...si tot ce trebuie...si cand am ajuns acasa....nu am mai avut nevoie de nik.
Acuma....le am deja pregatite, mai am de spalat/calcat o parte...deci...ce sa fac...sa arunc tot ca sa nu am nik pana vine bb? Deci....tine cred de credinta, superstitii...ceea ce la noi...nu e cazul.
Diana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

monik16 spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Gata fetelor...m-am odihnit vreo ora...am dormit bustean...iar restul m-am uitat la TV.
Elenuca...ms mult...chiar nu ma asteptam sa se nasca berbec...dar nu tin neaparat laoa zodie anume. Stefan e Scorpion cu ascendent in Taur asa ca...o sa mai am un Berbec...vai de mine cu ce caposi o sa am de furca. Noroc ca Doru e balanta ca mine deci...exista un echilibru.
Inais...cu cea mai mare placere va ajut cu sfaturi si relatari din experientza mea de la primul bb si chiar se pare ca si de la al doilea ca voi fi printre primele,daca nu chiar prima, care naste.
Tesi oricand aveti nevoie de sfaturi...aici sunt!
Felicitari pt achizitiile de la Kidex...sa le folositi fericiti si sanatosi!
Getutza cu garmastanul...am inteles ca se gaseste mai greu.Incearca si tu la farm mai mari care isi permit sa il aiba pe stoc. Adica un 2NA, Donna, HelpNet...etc
Emycor...asteasunt superstitiile. Depinde de noi daca suntem sau nu superstitioase. Eu una nu sunt. Dar la Stefan...Sor'mea cea mare (nasa copilului) Mi-a interzis categoric sa cumpar ceva pe motiv ca ea are aproape tot de la baietelul ei si daca mai e nevoie de ceva ea va fi langa mine si imi va lua tot ce imi trebuie. Sora mea sta in Brasov asa ca...atunci cand m-au apucat durerile...a venit in Buc cu patut...si tot ce trebuie...si cand am ajuns acasa....nu am mai avut nevoie de nik.
Acuma....le am deja pregatite, mai am de spalat/calcat o parte...deci...ce sa fac...sa arunc tot ca sa nu am nik pana vine bb? Deci....tine cred de credinta, superstitii...ceea ce la noi...nu e cazul.
Diana35+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Si mie mi se pare aberanta chestia asta cu superstitiile... Nu ai cum sa nu iei nimic... Cu ce imbraci copilul in spital?? Hainele alea trebuie si ele spalate, calcate... Eu sunt constienta de asta! Dar cand acel coleg mi-a zis sa nu iau nimic m-am simtit nasol, a strecurat un ghimpe de neincredere... Cred ca sunt cam sensibila de cateva zile... Sunt in stare sa plang si la stiri... sunt dusa

Oricum mi-am cumparat si eu o plasa de haine, caciulite, body-uri, costumase, pantalonasi si am primit o sacosa imensa de la nasa-mea...Astept sa termin cu renovatul si imi iau si patutul, neaparat cu baldachin sau cum s-o numi chestia aia de voal de deasupra (de preferat roz). Din pacate n-am vazut in nici un magazin sa-mi placa, poate la baby expo...

elenuca spune:
[quote]Originally posted by Reallaura
Elenuca, ia auzi, o sa fie ziua ta in curand!cand te felicitam???
Laurita in 15 o sa fie ziua mea, imi povestea mama ca ningea afara ca in povesti, cu fulgi mari si pufosi si mai impingea o data, se ma uita pe geam... si... am aparut eu....
Elenuca 30 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://bd.lilypie.com/mlCep2.png

elenuca spune:
[quote]Originally posted by babyname
si eu vreau sa ma inscriu la cursuri....o sa sun sa vad cand incep, cand se tin si unde... poate ne vedem si ne cunoastem acolo...pt cele ce vor veni...
noi am terminat lista cuparaturilor...ba mai am lenjeria de patut si gata....am gasit garmastan la farmacia help net.
wow...deja unele dintre voi sunteti pe ultima suta de metri...vreau si euuuu....la noi AMR 6 SAPT.
o sa incerc sa raspuns si eu individual dar ...mai dureaza un pic. toate burticile
babyname facem o gasca de cursanti din drumul taberei, am inteles ca si tu locuiesti in zona...
Elenuca 30 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://bd.lilypie.com/mlCep2.png

Lorich spune:
Fetele, am dormit parca m-a muscat musca tete; la noapte sper s-o gasesc pe Cleo postand mesaje nocturne. Apropo de Cleo ma bucur sa aud ca Ylari este ok, atat de activa era ea pe forum inainte de nunta, ca ma gandeam la rau.
Lori 31+
asteptand un bebe Robert

gabitzam spune:
Lori, las' ca-i bun un somnic din asta adevarat
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Andree27 spune:
Mie imi raspunde cineva la ce am intrebat azi dimineata?
Si eu ma gandeam la Ylari si chiar vroiam sa intreb daca stiti ceva de ea.Ma bucur ca e bine!Cleo sa o pupi din partea noatra!
Poze
Andreea 30+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 10 saptamani!!!

gabitzam spune:
Andreea, nu fi suparici, mai intreaba o data, cred ca mi-a scapat. Pup.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Andree27 spune:
Nu sunt suparici!Am glumit!Am vrut sa scriu ca sunteti indragostite??;)
Vroiam sa siu voi cate paturici,cate bady-uri si salopete va puneti cu voi la spital??
SA ma pregatesc si eu incet incet!
Poze
Andreea 30+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 10 saptamani!!!