Mamici de mai-iunie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by Reallaura

Alysh, eu mai mereu am dureri ca la CM, inca din luna a 4-a, uneori chiar f acute dimineata...
dar de ce faci nospa injectabil? Nu poti lua pastilute?

Super deci, ramane Riviera si IOR. O asteptam si pe Dordia!!

Cat despre invitatia la curte, in august, venim cu cea mai mare placere!!!Sanatosi sa fim, vorba ta!!Oricum, ramanem sa serbam impreuna zilele copiiilor, la anul, peste 2 ani...etc.

Laurita 34, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

AMR: 6 sapt
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

No=spa injectabil suint mult mai eficiente....dar in seara asta si maine dimineata n-am de ales, am sa iau pastilute.

Alina 34+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

quote:
Originally posted by mihaser

Salutare!

Fetele mi-a sosit garmastanul...sunt salvata!
Aseara m-am trezit...nu ca sa ma intersectez cu cleo, prezenta si ea pe forum, ci pentru ca am visat ca ma operau sa-mi scoata fetita...si m-am trezit fix cand visam ca trag de ea sa o scoata din burtica si eu eram numai urechi ca sa-i aud plansetul, apgarul...ce sa mai...ma streseaza bisturiul de data asta!

DanaH acomodare usoara la scoala! La noi e tocmai invers cu gradi...tocmai ptr ca e cel mai pitic toate educatoarele il rasfata...Azi nu a plans decat un pic atunci cand l-am lasat,iar la pranz era foarte vesel...Si eu am avut alta stare ca i-am zis pa si ca o sa-l iau la pranz! Nu am mai fost deloc intoarsa pe dos.

ralu si eu sper sa mai stea inchis colul dumneata macar pana la 37-38 de saptamani...asa ca te rog frumos sa fi cuminte ca nu in fiecare luna e summit ca sa fie curat in spital!

Getuta felicitari ptr semnatura! si pentru nume...ce draguta ai fost ca ai chemat fetele la apel...sa speram ca sunt bine!

gabitza poate o sa-i placa la gradi...si o sa-ti planga dupa bona lui buna, care la dus la copii la gradi Minivacanta placuta de summit...ne mai deschizi si noua 15 capitole in perioada asta!

dordia indrazneste si du-l la gradi...macar pana la pranz...si al meu are cu cine sa stea, insa nici experienta asta nu-i prinde rau...sa vezi ce aere de mare domnisor isi da acum! Nu mi-lmai recunosc!

cenia felicitari ptr baby shower! La noi la botez primesti mii de hainute si jucarele...nu cred ca o sa se schimbe traditia.

andreea felicitari ptr nume! si in cealalta odisee am avut un baietel Eric Sebastian si s-a nascut la sfarsitul lui aprilie. Esti tare daca reusesti sa ne urmaresti decat de la birou!

alysh ai grija de burtik!

MissParker vroiam sa-ti spun ca si io am patit cu lentilele de contact la fel ca tine...insa a trebuit sa-mi rupa fiu-meu vreo 3 perechi de ochelari ca sa ma enervez si sa-mi pun lentile...acum le port si in fiecare zi!

Fetele eu sunt ca socrate cu bocitul la filme...si eu am ratat emisiunea...dupa visul de aseara ar fi fost numai buna...

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

garmastan azi am fost la farmacie si il aveau pe stoc, e cumva problema cu el de gasit ???

Multumesc pt aprecieri

================================================

Geta 37+2 Bogdan Silviu iubitoare de

AMR: 2 SAPTAMANI SI 5 ZILE !!!

eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Fetelor nu mai vorbiti de mancare ca eu nu am aragaz de o sapt. jumate si imi lasa gura apa… m-am saturat de uscaturi…nu stiu cand o sa imi vad si eu bucataria gata…
Eu stiam ca gravidele nu au voie ciuperci si ficat… De cand am ramas insarcinata nu am mai mancat… Voi ce stiti de asta? Ca as manca si una si alta.
Aoleu!!!!!!!!!!!! Si mai vorbiti si de clatite...Cred ca o iau razna!!!

vreau si eu

31+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

garmastan am gasit si eu la farmacia Dona in drumul taberei

31+ Sara-Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SilviaPop

Cand e emisiune aia in reluare ca am pierdut-o aseara. Dar macar s-a terminat cu happy-end? Fetitza a fost bine la final? Ca eu am vazut reclama ca erau ceva probleme. Si cred ca a fost si la giulesti, acolo unde nasc eu
Andora, ma bucur ca a fost o eroare cu femurul. Si eu stau pe ace pana marti-miercuri la eco.
Socrate, merci pt raspunsul cu leucocitele.
Getuta, scoate cateva linii " = = ===" din semnatura, te rog, ca se lungeste pagina pe orizontala din cauza lor. Sper ca nu te superi
Cat era mustela antivergeturi la kidex? Ca am vazut la Centrofarm pe la 80 ron. Ma intreb daca sa astept babyexpo sau..nici nu stiu daca mai are v-un efect acum.
Sunt invidioasa pe fetele care nasc mai devreme. Eu de abia astept!. Nu mai pot sa dorm pe nici o parte, pe spate se formeaza contractii, pe parti nu-i convine lui bb... Am impresia ca bb e peste tot si am cam putin lichid, ca prea il simt peste tot cand se misca, nu mai e ca inainte cand il simteam doar pe o parte sau in 2 puncte. Asa e si la voi? Nu mai zic ca e o aventura sa ma ridic din pat fara ajutor. Odata mi-au alunecat pernele de sub cap si m-am zbatut ca o balena pe uscat vo 2-3 min pana am reusit sa ma ridic

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Nici o problema, scosesem cateva ca si la mine imi aparea asa, dar eu am monitor mai mare si poate de aia numi apare, , cum sa ma supar ???? nus eu asa suparacioasa !

================================================

eu si cristi
Nunta de Vis !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by monik16

Fetelor nu mai vorbiti de mancare ca eu nu am aragaz de o sapt. jumate si imi lasa gura apa#8230; m-am saturat de uscaturi#8230;nu stiu cand o sa imi vad si eu bucataria gata#8230;
Eu stiam ca gravidele nu au voie ciuperci si ficat#8230; De cand am ramas insarcinata nu am mai mancat#8230; Voi ce stiti de asta? Ca as manca si una si alta.
Aoleu!!!!!!!!!!!! Si mai vorbiti si de clatite...Cred ca o iau razna!!!

vreau si eu

31+ Sara-Maria

Monik, de ficat stiam si eu ca nu e bine, dar dr meu mi-a spus ca am voie, ca doar nu-l mananc crud.
La fel si de morcovi, a spus sa mananc ca se indoieste ca as putea manca 3 kg pe zi, si atunci da, poate ar exista riscul ca bb sa pateasca ceva.
Am mancat de vreo 3 ori in sarcina asta.
Cat despre ciuperci, la greu, si crude, si ciulama, si tocanita. de ce nu?
Apropos, Gabitzule, ce face tocanita aia? Mai e???

Laurita 34, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

AMR: 6 sapt
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Deci, sunt bine, o sa lipsesc iar vreo 2-3 zile poate, inca nici urma de barza, si hai ca cel mai bine e sa vina bebe la termen, nu facem intrecere, nui asa ???

Ma bucur ca apelul meu a mai adus inapoi pe cineva (Danutza77), poate mai prind fetele curaj...

Va pup pe toate si ma duc, ca tati ne asteapta sa mergem sal luam de la lucru ca a ramas masina la noi, ca am mai cumparat pt bagajul de spital azi si nu mam abtinut si iam mai lat si la bebe, ce sa fac dc sunt asa de scumpe unele de iti vine sa le manci !!!

toate fetele si cate o pentru fiecare fara exceptie !

===============

eu si cristi
Nunta de Vis !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

ciao fetele!!!
monik16 parerea mea....va rog sa nu aruncati cu pietre in mine..... este ca dupa ce nasti este destul de dificil sa incepi sa alergi dupa toate lucrurile care le ai nevoie pt bb, mai ales ca ai nevoie de hainute si in spital.....asa ca superstitia cu ne-cumparatul lucrusoarelor pt bb inainte de a naste mi se pare foarte aiurea.

noi o sa avem un baietel....asa zice mediucul si toata lumea care m-a vazut gravida, dar majoritatea hainutelor pe care le-am luat (primit) pt bb sunt in culori neutre: verde, galben, alb.....asa ca daca nu o sa fie baiat.....asta e....

cred ca va trebui sa il educ pe sot cum sa intre si sa va spuna ca am nascut....desi noi ....daca totul merge bine....o sa nastem pe la mijlocul lui mai........pana atunci o sa fie plin de bebici draguti pe forum....

va pup pe toate

emycor33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, mai este jumatate din tocanita, i-am pastrat si lui Costi, ca i-am facut pofta la telefon si cred ca vine flamand de la banca daca stie ca are mancare acasa.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Getutza81

Deci, sunt bine, o sa lipsesc iar vreo 2-3 zile poate, inca nici urma de barza, si hai ca cel mai bine e sa vina bebe la termen, nu facem intrecere, nui asa ???

Ma bucur ca apelul meu a mai adus inapoi pe cineva (Danutza77), poate mai prind fetele curaj...

Va pup pe toate si ma duc, ca tati ne asteapta sa mergem sal luam de la lucru ca a ramas masina la noi, ca am mai cumparat pt bagajul de spital azi si nu mam abtinut si iam mai lat si la bebe, ce sa fac dc sunt asa de scumpe unele de iti vine sa le manci !!!

toate fetele si cate o pentru fiecare fara exceptie !

===============

eu si cristi
Nunta de Vis !

Si pe Ylari si aelita. Mi-au raspuns la mesaje, mi-au zis ca sunt bine, dar f. ocupate...si intra f. rar pe net!!
deci..e de bine!!!

35+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput