Mamici de mai-iunie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by Lorich

Laura mie mi-e frica mai mult de efectele tetraciclinei luate, ca de antestezie dr. nici n-a vrut sa auda ce substante continea (desi eu i-am dus desfasuratorul), ca cica nu-s probleme; acum sper ca Doamne Doamne l-a aparat si-l mai apara!

Fetelor eu sunt bagata in spalat geamuri, ce greu mai e, fac multe pauze, mai vin, mai dau F5 aici, mai beau o guritza de apa; oricum, parca nu se mai termina frate cu curatenia asta!

Lori 31+ asteptand un bebe Robert

Lorich, sa fie totul ok! Ne ajuta DD.

Silvia, exact asa simt si eu, ca bb e peste tot, nu mai inoata, da doar coate si picioare.
Dar la eco imi spune ca lichidul e in cantitati normale.
Oricum, lichidul scade in ultima luna, e inlocuit de bb care creste.
Uneori mai simt ca-mi plezneste suprafata burtii.
Deocamdata nu am facut vergeturi, dar senzatia asta ma sperie...
Eu am vazut o reclama, la Eucerin au o crema pentru tratarea vergeturilor deja aparute.
La mustela am vazut ceva cu 57 RON, un tub mic si inca 2 mai micute, mi s-a parut cam mult.
astept si eu targul. Poate gasim reduceri

Laurita 34, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

AMR: 6 sapt
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetelor, am zis ca nasc prima azi dimineata....m-am trezit cu dureri ca la CM iar....offf ce m-am speriat, mai ales ca avusesem burta pietroi aseara. Si cei care-mi puteau face injectia cu no-spa plecati, adica maica-mea, sotul meu ...........drept care am fugit la tatal meu la servici, mi-a facut o asistenta injectia, am bagat si o ecografie ca nu m-am putut abtine: colul e inchis si tot 1,5 cm are, placenta a inceput sa se maturizeze se vedeau si ceva calcifieri. In rest bebele era ok. Fara masuratori si detalii ca era un medic generalist care mi-a facut eco.
Acum stau cumintica....senzatii ca la Am tot mai am dar mult mai usoare. Sper sa fie ok pana maine seara cand se intoarce sotiorul.

Dordia, cu mare drag astept SMS-ul de la tine si imediat le dau de stire fetelor. Faza e ca noi aveam aceeasi varsta a sarcinii si nastem la acelasi spital....eu sper totusi sa nu nasc inainte de PAste, caci bebe al meu nu era chiar asa mare ca al tau.

LAura, la Riviera mi-e f usor sa ajung, asa ca ne vedem acolo cu bebeii. Si proimit solemn ca daca totul va fi ok........o sa facem o intalnire de zile mari la mine la curte....asa mai pe la sfarsitul lui august sa creasca bebeii cum trebuie. Si facem si gratarel si tot ce trebuie! Sanatosi sa fim pana atunci!

Simona asa si eu ca tine....vreau sa-l tin cat mai mult pe bebe in burtica daca se poate. Prin saptamana 20 ma gandeam ce bine ar fi sa ajung si eu la 30.........pe la 30 ma gandeam hai macar pana la 33, acum ma gandesc macar pana la 37...

Ma duc sa pap si revin

Alina 34+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Alysh, eu mai mereu am dureri ca la CM, inca din luna a 4-a, uneori chiar f acute dimineata...
dar de ce faci nospa injectabil? Nu poti lua pastilute?

Super deci, ramane Riviera si IOR. O asteptam si pe Dordia!!

Cat despre invitatia la curte, in august, venim cu cea mai mare placere!!!Sanatosi sa fim, vorba ta!!Oricum, ramanem sa serbam impreuna zilele copiiilor, la anul, peste 2 ani...etc.

Laurita 34, , Mircea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Da mai fetelor...vin cu placere in parc....dar sper sa ne luam o masinuta pana atunci...si sa fac si ceva ore ca nu am mai condus de o tona de ani....ca sa pot ajunge usor cu cei 2 flacai. Cat despre gratarel la curte...normal ca ne bagam si noi....! Super!!

Alysh...eu tb sa nasc mai devreme din cauze de sanatate, cerclaj, plus prima cezariana...adica uterul taiat care poate sa nu tina la intinderi mari...iar bb daca e asa mare cum zicea la echo....pai...mai bine asa decat cu complicatii.
Nu-mi vine sa cred ca in 2 saptamani o sa imivad baietelul....offf ce emotii ma iau.

VA poop ca ma duc sa ma odihnesc un piculet!

Diana 35+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

salutare fetelor!

Off...nu mai pot de somn...as dormi non-stop...ma apuc sa citesc ce mai scrieti pe aici...si pana sa zic ceva adorm....si am si o foame de lup.

Nu v-am zis ca luni cand am fost la eco 4D dr. nu a reusit sa-i faca poze ca nu a vrut bb sa ne arate decat o ureche si ne-a chemat din nou maine ca e mai liber si eco "din partea casei"....io i-am zis ca mai avem 3 cd-uri de la eco anterioare, dar el a zis ca sa mai incercam...parca e mai curios ca mine....

Acum sa va mAI ZIC CE AM PATIT LA SPITAL, ca am fost si la control dupa eco.Dr. meu actual e sef de clinica unde lucreaza si fosta dr. M-am intalnit cu ea...si ce credeti nici la salut nu ne-a raspuns si s-a facut ca nu ne vede....neam prost....m-am enervat, dar ma si bucur inca o data ca am schimbat-o.

Asa deci ...se apropie barza...nu-i asa dordia si simonacip...si getuta?.....eu astept pana pe 14 sa vad cand ma programeaza....brrr...mai e putin.

Pupici si daca nu adorm...va mai scriu!

Alexandra 36+
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai ca intru in fibrilatii cand ma gandesc ca incepem curand sa ne cunoastem copilasii!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Mihaser din cate am inteles cele 10 zile se acorda taticului la al doilea bebe, cu conditia sa nu le fi luat la primul bebe. Poate o sa fim colege de clasa, cine stie ?

Laura nu te ingrijora draga mea pentru micile tale escapade culinare, noi te intelegem perfect si crede-ne ca nu stiu daca e cineva care ar putea refuza clatite.... eu una sigur nu ! Oricum vei fi cea mai frumusica nasica !

fetele care au intrat pe ultima suta de metri. Dordia draga, important e sa fie sanatos bebe si la cat este de asteptat , sunt convinsa ca va fi adorat, iar lucrusoarele luate se potrivesc perfect si daca ar fi baietel si daca ar fi fetita. Si zodia berbecului este una foarte buna ti-o spune o berbeaca adevarata...

Elenuca 30 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca

http://bd.lilypie.com/mlCep2.png

Mergi la inceput

Elenuca, ia auzi, o sa fie ziua ta in curand!cand te felicitam???

Laurita 34, , Mircea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyname spune:

si eu vreau sa ma inscriu la cursuri....o sa sun sa vad cand incep, cand se tin si unde... poate ne vedem si ne cunoastem acolo...pt cele ce vor veni...
noi am terminat lista cuparaturilor...ba mai am lenjeria de patut si gata....am gasit garmastan la farmacia help net.
wow...deja unele dintre voi sunteti pe ultima suta de metri...vreau si euuuu....la noi AMR 6 SAPT.
o sa incerc sa raspuns si eu individual dar ...mai dureaza un pic. toate burticile

32++ mamica de bianca(21.06.02)

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Ziua buna si de la noi! Mesajul meu incepea cu buna dimineata...da' pana am terminat de citit/scris iaca s-a facut ora 3!

Iar am ramas in urma cu forumul...da' am recuperat.
Sa incerc sa raspund:

Cleo super, super poze!!!

Dordia multumesc pt wellcome back. In prenatal cred ca intru la jumatatea lunii mai...deci mai este ceva. Si bune sfaturile legate de alaptat! Sa stai pe aproape si sa ne mai inveti si pe noi cele la primul bb! si 17 aprilie...wow, mai e un picutz!

Andreap da-i incolo de bani...stai mai potolita!

AlinaAnto dupa ce bunatati ai zis ca face sotul si apoi ce mananci tu in general...cred ca l-ai cucerit tu, dupa ce te-a dat el pe spate.

Simonix f frumoase lucrushoare si o mami f fericita am vazut eu acolo.

La fel Simonacip si Gabitgzam mamici si pitici duuuuulci! Felicitari si pentru cumparaturile de la Kidex! Si mai ales pentru eco! Bravo la bebici ca sunt cumintei si cresc acolo in burtik.

Aldaesme felicitari pentru fetitza mancacioasa si grasuna! Si pentru carucior si restul obiectelor... Imi plac ff mult...a refer la mobila care e natur.

Alra Doamne ajuta! M-am bucurat mult, mult!

Getutza ohooo 2 saptamani...tinem pumnii!

Andora ma bucur ca te-ai linistit cu FL.

Cenia ce frumos cu babyshower-ul asta! Vreau si iooooooooo....adica si noi!

Babyname, ralu_t, Cadina, Danutza77 bine ati venit/revenit!

Despre noi...suntem bine, ne miscam, ne agitam! Cam obosite dar recuperam noi somnul!

Vergeturi, inca nu! Si speram sa ramana asa! Folosesc o crema de la Frezyderm. Mi-am luat-o la Kidex-ul trecut...dar acum o sa alternez cu Mustela.

Ma chinuie fetele de la Diagnosis...nu inteleg de ce naiba tot amana programarile lui Pop...cred ca cedez nervos in curand! Am nevoie sa fac o eco. Bb e micutza si trebuie urmarita...da' ce le pasa lor!

Sa revenim la subiecte mai pasnice...Kidex! Am cumparat hainutze (body-uri manecu scurta, lunga, pantalonasi, paturica si altele) dar cel mai imp am cumparat patutza (lemn la 2.5 mil - super solid), carutz CAM 3 piese (partea sport, landou si scoica auto)+cadita cu suport infasat+scaun de luat masa+tarc - un pachet care a fost la super pret (parerea noastra) adica 18.5 mil. Si-am mai luat un leagan tot de lemn (pana la urma cele de rachita nu mi-au placut si pace). Tot 2.5 mil.
Suntem f multumiti si incantati cate am cumparat. Plus ca am avut o surpriza placuta: ne-am dus sa ridicam noi caruciorul si restul de 3 produse si ne-au dat catalog sa alegem culoarea, etc. Asta dupa ce la targ ne-au zis ca ni le dau pe cele expuse...adica culoarea de acolo.

Poze inca nu am, decat la hainutze, dar cand completez si cu restul obiectelor le pun pe contul nostru.

Va pup si sper ca zilele care urmeaza sa nu va mai omor cu mesaje kilometrice si sa scriu mai des.

Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput