Mamici de mai-iunie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Noroc ca eu maj hainutelor le am....albe, verzi, galbene si bleu. Asaca....e ok ce-o fi. Sanatos sa fie!

Diana 35+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ah, ce bine, a venit bona pina la urma desi ii spusesem ca poate sa-si ia toata ziua liber, ca ea avea ceva probleme dimineata. Deja Andrei era in capul meu. L-a luat si au plecat in parc.
Si ca sa nu ma plictisesc, mi-a adus o punga de ciuperci, asa ca fac mancare acum, o tocanita.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Gabitzule iami iami.....Pot sa vin la masa?????

Poze
Andreea 30+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Lorich, iubita, si eu am facut anestezie cand am ramas insarcinata. Testul de sarcina imi iesise negativ, asa ca m-am dus la dr... Ce spaima am tras, Bogdan al meu mi-a spus ca nu e nici o problema, i-am sunat pe aia de la cabinet sa-i intreb ce substante au folosit, etc..
pana la urma, e ok, m-au convins ca in primele zile e totul sau nimic.
daca supravietuieste, totul e ok...

Dordia, deci astept tel pe 17 aprilie!!! Bafta la shopping, sa gasesti tot ce mai ai nevoie!

Danutza, si eu vreau sa merg la polivalenta, Kidexul l-am ratat de teama traficului cu summitul asta. bine, si in ideea ca mai am o sansa la baby expo..

Monik, mai suntem cu esarfa de cordon, acum...m-am obisnuit cu ideea ca nu e un capat de tara, o sa fie bine, atata vreme cat doctorul stie de asta.

Eu iar am scapat in clatite, m-a santajat sotul ca mergem la piata sa luam fructe daca facem clatite.
El a mancat 3 si eu restul.
N-o sa ma mai incapa rochia de nasa...si ce ma fac eu???? ca alt anu-mi mai caut...

Laurita 34, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

AMR: 6 sapt
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

buburuzii, bafta la control si sper sa iti dea medicul verde pt plecat. am inteles ca veniti cu masina... e cale lunga, ce sa zic, dar daca opriti des pt a iti dezmorti oasele, o sa fie bine.
nu stiu exact cat a costat patutul, mi se pare ca in jur de 100 euro. trebuie sa ma uit in bon, ca parca il mai am.
cat despre medicamente la inceputul sarcinii, daca spun doctorii asa, atunci trebuie sa ii crezi. eu nu am laut medicamente, v-am zis ca nu iau prea usor, mai ales antibiotic, decat atunci cand imi ajunge cutitul la os. in schimb chiar in perioada in care am ramas insarcianta am avut o serie de musafiri din romania, si am cam baut cu ei, fie un gin tonic, fie un pahar doua de vin. evident ca atunci cand am aflat de sarcina, chiar in dimineata nuntii cumnatei mele, am trecut pe sucuri si lapte.

aaa, si apropo de baut. am avut si eu o pofta, in sfarsit, in sarcina asta: bere fara alcool. asa ca l-am trimis pe tati sambata seara pe la 8:30 sa caute un supermaket deschis sa imi ia si mie bere. si am dat gata vreo doua (din alea mici, evident) ca tare imi mai era pofta. sa nu zic ca nu sunt o gravida fitoasa, da?

cenia, tare faine pozele. si lucrusoarele pt bebe. mai ales rochitele... eu ma topesc toata cand vad rochite de bebeline in oras. cred ca si de asta imi doream asa de tare o fetita. adevarul este ca toate lucrurile de bebelusi sunt dragute foc, de aia nu ma pot eu opri cand plec la cumparaturi pt bebe.

medicamente si ceiuri pt bebe si pt lactatie, nu iau nimic. daca o sa fie nevoie (sper ca nu!) o sa gasesc eu pe cineva sa imi aduca din romania. sau paote gasesc pe aici, desi astia perg pe "lasa natura sa isi faca meandrele".
la alexandru am avut sab-simplex, dar nu a functionat in cele cateva dati in care i-am dat. adevarul este ca nici nu a avut nevoie, cred ca per total am pierdut vreo 2-3 nopti cu el plangand din cauza colicilor. sa speram ca o sa fie la fel si cu fetita.
iar cu lactatia, cat i-am dat, am avut. a venit mai greu laptele, prin a 2-3 zi, dar am folosit in spital o pompa electrica (de simteam ca imi trage nu numai laptele, dar tot sanul, di de undeva din creieri), iar acasa am mai folosit o pompa manuala de la avent, pe care o mai am si acum si sper sa imi fie la fel de folositoare.

mai, fetelor, dar voi va intreceti care nasteti prima? simonacip, getutza, acum dordia. uff, ce putin a mai ramas. abia astept sa vad mesajul ca a sosit primul bebe. ce emotii...

bine ati revenit, fetele care nu mai scrisesera de mult. a fost buna sctrigarea catalogului facuta de getutza.

Dordia, si mie imi este teama ca ce mi-a spus acea doctora in saptamana 20 nu este adevarat, si anume ca este fetita. poate nu a vazut bine, poate se pe putea vedea bine. si eu de atunci nu am mai facut decat un eco, acum o saptamna, cand doctora nu a vrut sa se uite, sau nu a vrut sa imi spuna. data viitoare cand ma duc ma tin scai de capul doctorei sa imi spuna.
stiu ca nu este foarte important, important este sa fie santos bebe, dar nu as vrea ca pe masa, la fata locului sa am surpriza. mai bine nu stiam de la inceput. evident ca noi o sa il iubim pe bebe indiferent ce o sa fie, dar ma gadnesc sa nu reactionez cumva ciudat, evident din cauza hormonilor, si poate si mai mult ma gandesc la alexandru, care este pregatit sa aiba o surioara. defapt el asta a spus de la inceput ca vrea. sunt convinsa ca am scoate-o noi la capat si cu el, dar...

oricum, ca si voi, eu simt ca este fetita. la alexandru nu am vrut sa stiu ce este dinainte, dar am simtit ca este baiat. asa ca ma bazez si acum pe flerul meu.

trimit measjul asta lung cat o zi de post, si raman cu ochii pe voi.

Dana 35s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

gabitza, mi-ai dat o idee cu tocanita de ciuperci. nici eu nu mai stiu ce sa fac de mancare. dar azi cred ca m-am rezolvat.

laura, nu imi povesti de clatite. baietii mei au program de facut clatite in fiecare dumincai dimineata. tati face clatite pt alexandru. evident ca alex mananca vreo 2, iar eu restul. si tati face destul de multe, ca nu prea stie sa aprecieze cantitatile. dar sunt buneeeee.

Dana 35s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Laura mie mi-e frica mai mult de efectele tetraciclinei luate, ca de antestezie dr. nici n-a vrut sa auda ce substante continea (desi eu i-am dus desfasuratorul), ca cica nu-s probleme; acum sper ca Doamne Doamne l-a aparat si-l mai apara!

Fetelor eu sunt bagata in spalat geamuri, ce greu mai e, fac multe pauze, mai vin, mai dau F5 aici, mai beau o guritza de apa; oricum, parca nu se mai termina frate cu curatenia asta!

Lori 31+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by DanaH

gabitza, mi-ai dat o idee cu tocanita de ciuperci. nici eu nu mai stiu ce sa fac de mancare. dar azi cred ca m-am rezolvat.

laura, nu imi povesti de clatite. baietii mei au program de facut clatite in fiecare dumincai dimineata. tati face clatite pt alexandru. evident ca alex mananca vreo 2, iar eu restul. si tati face destul de multe, ca nu prea stie sa aprecieze cantitatile. dar sunt buneeeee.

Dana 35s+

Oof! O salata de fructe n-ar pofti si ei!! ca doar nu ei s-au ingrasat 11 kg in ultimele 34 de sapt!!!

Laurita 34, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

AMR: 6 sapt
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Cand e emisiune aia in reluare ca am pierdut-o aseara. Dar macar s-a terminat cu happy-end? Fetitza a fost bine la final? Ca eu am vazut reclama ca erau ceva probleme. Si cred ca a fost si la giulesti, acolo unde nasc eu
Andora, ma bucur ca a fost o eroare cu femurul. Si eu stau pe ace pana marti-miercuri la eco.
Socrate, merci pt raspunsul cu leucocitele.
Getuta, scoate cateva linii " = = ===" din semnatura, te rog, ca se lungeste pagina pe orizontala din cauza lor. Sper ca nu te superi
Cat era mustela antivergeturi la kidex? Ca am vazut la Centrofarm pe la 80 ron. Ma intreb daca sa astept babyexpo sau..nici nu stiu daca mai are v-un efect acum.
Sunt invidioasa pe fetele care nasc mai devreme. Eu de abia astept!. Nu mai pot sa dorm pe nici o parte, pe spate se formeaza contractii, pe parti nu-i convine lui bb... Am impresia ca bb e peste tot si am cam putin lichid, ca prea il simt peste tot cand se misca, nu mai e ca inainte cand il simteam doar pe o parte sau in 2 puncte. Asa e si la voi? Nu mai zic ca e o aventura sa ma ridic din pat fara ajutor. Odata mi-au alunecat pernele de sub cap si m-am zbatut ca o balena pe uscat vo 2-3 min pana am reusit sa ma ridic

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Apropo de emisiunea de pe Prima. Acum nu am vazut dar saptamana trecuta am prins momentul cand ii facea asistenta baie lui bb. M-am inmuiat cand am vazut ca il tine ca pe o pisica jigarita, de fapt eu il tratez mai cu grija pe motanul meu.
Iar tati e terminat numai la gandul ca va tb sa ii facem baie odorului. Iar aia, trata copilul ....il tinea asa de piept cu o mana, la chiuveta. Vai de capul meu.
Oricum nu sunt chiar asa de fragili cum credem noi.

Fetelor care nasteti mai repede: tot binele din lume va doresc.

Eu sunt tare emotionata, cand ma gandesc ca au trecut atatea luni, si da, de data asta chiar suntem aproape si mai avem un pic, cateva saptamani. Nu imi vine sa cred.

Sunt curioasa daca seamana cu poza 3D, ca eu asa mi-l imaginez, cu falcutzele ca ale lui tati, zambind, cu manutza in gura...a incercat sa isi bage toata manutza in gura.
In poza semana mult cu tati, dar avea degetele mele de pe vremea respectiva, ca acum am niste cremvusti.

A iesit un pic soarele, poate va fi mai bine totusi.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 35+

Mergi la inceput