Mamici de mai-iunie 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 5
simonacip spune:
quote:
Originally posted by Lorich
Neata fetici,
Sunt moarta de oboseala, nu am putere sa-mi fac nici cafeluta aia cu lapte; ieri am facut imprudenta sa dorm dupa amiaza si azi noapte am facut planton.
Gabi asa-i! e foarte bine sa te trezesti linistit si nezorit de afuristul de ceas; abia astept concediul!
Dordia sa vii cu vesti bune de la dr.!
Simonacip superbe hainutele, tare dragi imi mai sunt!
Lori 31+ asteptand un bebe Robert
Tu esti azi la serviciu????/
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 19 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Dordia, felicitari, pai sa vina bb sanatos si fruntas pe 17 aprilie cum spune dr...Nu-i bai ca-i berbec, al meu sot e pe 18 aprielie...poate bb ii va face o surpriza si va veni de ziua lui
Buburuzi, Andree 27, Lorich, am discutat cu mai multi dr si intr-adevar nu conteaza la inceput. In primele zile bb nu e afectat. Natura lucreaza in folosul nostru ca multe aflam dupa un timp ca avem bb in burtica si putem sa facem multe grozavii, dar uite, ca toate au un sens.
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 19 zile
Daviduchele meu
Lorich spune:
quote:
Originally posted by simonacipquote:
Originally posted by Lorich
Neata fetici,
Sunt moarta de oboseala, nu am putere sa-mi fac nici cafeluta aia cu lapte; ieri am facut imprudenta sa dorm dupa amiaza si azi noapte am facut planton.
Gabi asa-i! e foarte bine sa te trezesti linistit si nezorit de afuristul de ceas; abia astept concediul!
Dordia sa vii cu vesti bune de la dr.!
Simonacip superbe hainutele, tare dragi imi mai sunt!
Tu esti azi la serviciu????/
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 19 zile
Daviduchele meu
Nuuuuuu, acasica cu trebile mele !!!
danutza77 spune:
Prezent la apel!!
Pupam toate fetele!
Nu am scris demult in schimb am citit aproape tot ce ati scris.
Noi suntem bine. Ultima oara am fost la eco la 27+, bb avea in jur de 1 kg si era deja cu capul in jos. Dr zicea ca in mod normal nu se mai intoarce. Sa dea DD asa sa fie. Cumparaturi nu am facut mai deloc pana acum, asteptam targul de la Polivalenta sa luam macar carut, patut, lucrurile mai mari.
Speram sa rezistam la munca si luna aprilie si din mai sa ne linistim ca deja e greu cu burtica... si.. sa am timp sa intru mai des si sa si scriu.
Tinem pumnii fetelor care urmeaza sa nasca curand. Pana acum am fost curajoasa dar pe masura ce se apropie DPN-ul parca nu mai sunt asa viteaza...
Daniela 30+
gabitzam spune:
Danutza, bine ai revenit!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monik16 spune:
Vad ca voi ati cumparat de toate si vreti sa mai luati, ati aranjat deja camerele... Pe mine m-a deprimat un coleg la serv, care mi-a zis sa nu iau nimic inainte...Stiu ca e absurd dar cum in perioada asta sunt mai sensibila (cred ca unele dintre voi stiu cum e...) m-a cam intristat...ba chiar mai mult...ieri am si bocit nitel .
E ca si cum as spune ca nu iau nimic pt. ca ma astept ca ceva sa nu mearga bine. De-aia o sa ma supar si o sa iau de toate .
Fetelorr care nu mai au mult le doresc o nastere usoara, mult curaj sa treaca cu bine si usor peste nastere, sa aiba bebei sanatosi si fumosi!!!!
E asa placut cand citesc ca veniti de la ecograf si aveti vesti bune...
Luni merg si eu la ecografia de 32 de sapt. Sper ca bebelina mea nu mai are esarfa de cordon...
31+ Sara-Maria
dordia2000 spune:
Simonacip...adevarule ca ma asteptam eu sa nasc mai devreme...dar nici asa devreme. Parca...e prea devreme totusi...siparca...imi e teama ca bb nu e pregatit. Dar sunt optimista si bucuroasa ca ma intalnesc cu bb si ca de Pasti o sa fim impreuna toti 4 + familionul din dotare.
Monik tinem pumnii sa iasa bine eco si sa isi fi dat esarfa jos pitica.
Fetelor...stiti ce am aflat ei ieri?? Vecina mea din fatza are o fetitza dulce de 1 anisor...si vb cu ea care a avut aceleasi pb cu sarcina ca si mine...cu cerclaj&co...ma intreaba ce o sa fie bb. Eu f. mandra ii spun ca va fi baiat. La care ea...pai si mie mi-au zis pana in ultima clipa ca va fi baiat...si aiesit fetitza. Adica la toate echo (2D-4D-XD...) i s-a zis ca e baietel...si cand colo...fetitza...
Asa ca...mi-a bagat un cui...desi...sincera sa fiu...nu m-ar deranja deloc.
Dar...al meu e baiat sigur ca asa am un feeling...Sper doar sa fie sanatos si cuminte ca Stefan.
Wow...nu imi vine sa cred ca mai am doar 2 sapt. In we tb sa imi cumpar ce mai am de cumparat...si gata bagajul.
Diana 35+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
DanaH spune:
"neazta, fetele, pe la pranz!
tare harnicute ati mai fost de cand v-am lasat ieri. cred ca atunci cand o sa intre majoritatea mamicilor in concediu, o sa dam gata un capitol pe zi.
Eu am dormit mai bine azi noapte, desi tare as mai fi dormti dimienata cand a suant ceasul. dar am zis ca mult a fost, putin mai este si o sa intru si eu in concdiu, si sa vezi atunci leneveala.
ieri am pelcat mai devreme de la munca pt ca bebelina a avut ceva cu ficatii mei. m-a durut asa de tare, ca abia mai puteam sa respir. si asa a tinut-o pana m-am culcat. acum parca ar fi ceva mai bine, dar cred ca iar se impinge in partea aia.
iar am uitat sa ma uit aseara la emisiunea la prima tv. si ia-m spus si lui tati sa imi aduca aminte. mie imi place tare mult sa ma uit la genul asta de emisiuni. cand eram insarcianta cu alexandru era pe olandezi una pe car enu o pierdeam, cu toate ca nu prea intelegeam nimic din ce spuneau acolo. si nu plangeam la ea. poate acum, ca am mai imbatranit, as mai lacrima.
si cu toata ca nu m-am uitat la emisiune, azi noapte am visat ca nascusem o bebelina tare frumaosa, care nu voria sa pape de la san. adica papa putin, dupa care adormea, iar laptele o stropea pe fata. tare fain sentimentul acela. abia astept sa il retraiesc si sper sa pot sa il duc cat mai mult. cred ca deja am devenit nerabdatoare sa o vad pe bebelina. mai sunt numai 4 saptamani (teoretic), dar astea trec cel mai greu.
Dana 35s+
monik16 spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Simonacip...adevarule ca ma asteptam eu sa nasc mai devreme...dar nici asa devreme. Parca...e prea devreme totusi...siparca...imi e teama ca bb nu e pregatit. Dar sunt optimista si bucuroasa ca ma intalnesc cu bb si ca de Pasti o sa fim impreuna toti 4 + familionul din dotare.
Monik tinem pumnii sa iasa bine eco si sa isi fi dat esarfa jos pitica.
Fetelor...stiti ce am aflat ei ieri?? Vecina mea din fatza are o fetitza dulce de 1 anisor...si vb cu ea care a avut aceleasi pb cu sarcina ca si mine...cu cerclaj&co...ma intreaba ce o sa fie bb. Eu f. mandra ii spun ca va fi baiat. La care ea...pai si mie mi-au zis pana in ultima clipa ca va fi baiat...si aiesit fetitza. Adica la toate echo (2D-4D-XD...) i s-a zis ca e baietel...si cand colo...fetitza...
Asa ca...mi-a bagat un cui...desi...sincera sa fiu...nu m-ar deranja deloc.
Dar...al meu e baiat sigur ca asa am un feeling...Sper doar sa fie sanatos si cuminte ca Stefan.
Wow...nu imi vine sa cred ca mai am doar 2 sapt. In we tb sa imi cumpar ce mai am de cumparat...si gata bagajul.
Diana 35+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Pana la urma nu conteaza ce e bb (baiat sau fata), important e sa fie sanatos! Si totusi, cand ai cumparat totul roz si aflii ca ai un baiat...ups! Eu cred ca nu l-as imbraca in roz
Dar nu cred ca se intampla prea des asta in zilele noastre. Si eu sunt sigura ca am fetita :-))
31+ Sara-Maria
Andree27 spune:
Normal ca important e sa fie sanatosi ,dar eu cred ca nu stiu ce i-as face dr meu sa vad ca e fetita!!!;))NUmai in haine albastre ar trebui sa o imbrac!!
Oricum si eu asa simt ca baietel el!!Si de atatea ori de cate ori am fost la eco ii masura putulica!!;))
LA urma urmei sanatosi sa fie fie ce a fi!!!!
Poze
Andreea 30+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 10 saptamani!!!