Mamici de mai-iunie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata fetici,

Sunt moarta de oboseala, nu am putere sa-mi fac nici cafeluta aia cu lapte; ieri am facut imprudenta sa dorm dupa amiaza si azi noapte am facut planton.

Gabi asa-i! e foarte bine sa te trezesti linistit si nezorit de afuristul de ceas; abia astept concediul!
Dordia sa vii cu vesti bune de la dr.!
Simonacip superbe hainutele, tare dragi imi mai sunt!

Lori 31+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzii spune:

simonacip, merci pentru raspuns, se pare ca esti singura care a remarcat mesajul meu
asa m-au incurajat si doctorii, ca nu e o problema antibioticul in primele saptamani. mi-a fost frica rau si de radiografie, dar asta e, nu stiam la momentul respectiv...
bafta multa,
Mihaela

Mihaela 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

buna dimineata fetele .
eu am preferat aseara sa revad finding nemo, ce sa fac... de la un timp m-am profilat pe desene animate. Am vazut doua episoade din "prima zi" si pentru ca si eu m-am umflat de plans, s-a intrunit comitetul de familie si s-a stabilit: not good for bebe .

Fetele am aflat ca exista la Municipal Scoala Parintilor, cursuri pentru viitorii parinti. Sunt gratuite si dupa 4 cursuri iti da diploma, iar tati are dreptul la 10 zile libere de la stat. Am aflat si un nr de telefon de acolo:3180522 / int 143. Eu am sunat astazi si am inteles ca maine se termina cursul si va reincepe saptamana viitoare si sa revenim cu un telefon.

Referitor la antibiotic, si eu am luat de doua ori in sarcina, la recomandarea doctorului, deci nu e problem'.

pup fetele, merg sa fac nani ca azi noapte iar am numarat pasarele ( eu sunt mai smechera, am trecut de faza cu oile...)

Elenuca 30 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca

http://bd.lilypie.com/mlCep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Buburuzilor exact in aceeasi situatie am fost si eu ca si tine!!Si eu incepusem sa fac puroi in gat si am luat ospn 3 tablete si nu stiam ca sunt graviduta!!Dar a zis dr ca sa stau linistita,asa cum a zis si Simona ,ca nu se pune!!Nu te mai ingrijora!!Si bafta la analize!!SA ne anunti si pe noi!!

Poze
Andreea 30+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
Originally posted by elenuca

buna dimineata fetele .
eu am preferat aseara sa revad finding nemo, ce sa fac... de la un timp m-am profilat pe desene animate. Am vazut doua episoade din "prima zi" si pentru ca si eu m-am umflat de plans, s-a intrunit comitetul de familie si s-a stabilit: not good for bebe .

Fetele am aflat ca exista la Municipal Scoala Parintilor, cursuri pentru viitorii parinti. Sunt gratuite si dupa 4 cursuri iti da diploma, iar tati are dreptul la 10 zile libere de la stat. Am aflat si un nr de telefon de acolo:3180522 / int 143. Eu am sunat astazi si am inteles ca maine se termina cursul si va reincepe saptamana viitoare si sa revenim cu un telefon.

Referitor la antibiotic, si eu am luat de doua ori in sarcina, la recomandarea doctorului, deci nu e problem'.

pup fetele, merg sa fac nani ca azi noapte iar am numarat pasarele ( eu sunt mai smechera, am trecut de faza cu oile...)

Stiti cumva zilele astea 10 ptr tati le primeste si daca e tatic a doua oara....sau daca prima data nu le-a luat?

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by buburuzii

simonacip, merci pentru raspuns, se pare ca esti singura care a remarcat mesajul meu
asa m-au incurajat si doctorii, ca nu e o problema antibioticul in primele saptamani. mi-a fost frica rau si de radiografie, dar asta e, nu stiam la momentul respectiv...
bafta multa,
Mihaela

Mihaela 26+

Mihaela subiectul asta e tare delicat pt mine, eu inainte de stiu ca sunt gravi, faceam o lucrare dentara, adica radiografie, anestezie, dar mai rau tetraciclina, care e teratogen; tot sper sa fie bine, dr. mi-e zis ca am luat putin, ca am luat prea devreme, dar cum ti-am zis e spaima mare din sarcina asta, de altfel absolut minunata ! Vorba Lauricii as sta asa cat mai mult in viata asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor...

Am venit de la Dr. cu vesti bune, adica bb e ok, cerclajul e ok, firul e moale deci nu apasa bb pe col...asa ca intr-un cuvant sunt ok.

Vestea mare ar fi ca voi fi prima probabil care voi naste pt ca am discutat ceva de 17 Aprilie. Avand in vedere ca am deja o cezariana, si mai e si cerclajul....nu se risca dr. sa ma lase sa imi vina mie sorocul. Si in plus de asta...pe 25 Aprilie ea pleaca din Buc si ii e frica sa nu ma ia nascarea cand e ea plecata.
Deci....joi pe 10 ma duc la control si vom stabili exact ce si cum. Dar in principiu pe 17 ne-am fixat.
Va iesi un berbecut dulcic.

Acum va poop ca ma duc sa ii pun lui fi'miu desene...ca ma chitzaie la cap.

Diana 35+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by babyname

cred ca mai dureaza pana ne familiarizam cu semnatura, scrisul...inca nu stiu sa pun poze...ufff si vroiam sa va arat ce barbie am...e bine ma laud...
pt fetele care nasc la municipal...si eu am auzit de faza cu marca cremelor pt bb: nivea sau sanosan...in nici un caz jonhson...nu stiu care e faza...

32 sapt+ si mamica de BIANCA 21.06.02

iulia

Jhonson provoaca alergii.

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 19 zile
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaser

quote:
Originally posted by elenuca

buna dimineata fetele .

Stiti cumva zilele astea 10 ptr tati le primeste si daca e tatic a doua oara....sau daca prima data nu le-a luat?

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Se acorda o singura data; daca la primul bebe nu le-a luat, le poate lua acum, nu-i problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Buna, fetelor!
Am intrat si eu in concediu si de acum o sa fiu mai prezenta pe forum.
Nu am insa rabdare sa citesc din urma…
Eu de o saptamana jumatate am casa in santier (renovare totala) si nu cred ca am stiut in ce ma bag... sper sa termine pana la Paste... Ma consolez cu ideea ca oricum dupa ce vine bb nu o sa mai pot face nimic.
De ieri am inceput si eu sa cumpar diverse de pe lista cu bagajelul pt. maternitate. La cat am umblat in ultimele saptamani dupa gresie, faianta, mobila, etc. ma gandesc ca e bine sa fie facut . In week-end dupa 2 zile de umblat de dimineata pana seara am constatat ca am slabit 2 kg… M-am speriat! Nu ca nu as avea de unde ca am pus ca un porcusor, dar ma gandesc ca de acum trebuie sa pun, nu sa dau jos. Mai am cate ceva de luat dar in mare le-am luat. Si nu mi-a venit sa cred ca am dat intr-o zi pe niste maruntisuri de la farmacie vreo 4 mil... Asta e! Nu vine bb in fiecare zi.
M-am uitat pe unele poze de-ale voastre si sunt tare dragute. Am observat la Cenia ca era inconjurata de chestii roz Ma gandeam ca doar eu am o problema pt. ca tot ce cumpar inclusiv pt. mine (ptjamale, papuci, sosete, camasi de noapte) mi le-am luat roz sau lila sau cu floricele roz... si mai vroiam sa imi iau gresia si faianta in baie pe lila, dar nu mi-am induplecat sotul... Se vede ca o sa am fetitza...
Gabitza, ma treci si pe mine cu numele Sara-Maria pe pag. principala? ca nu stiu cum...
Acum ma duc sa bag la spalat.
Va pup!

31+ Sara-Maria

Mergi la inceput