Mamici de mai-iunie 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 3
gabitzam spune:
Vaaai, ce bine e acasa, sa nu te scoli devreme, sa dormi mai bine, sa stai in pijamale si sa citesti pe forum ce-au mai facut fetele, cu cafeluta cu lapte in mana I-am pus lui Andrei ceva la DVD sa ma lase sa stau si eu linistita 15 minute.
Dordia, am intrat si eu pe contul comun de la yahoo si mi-am pus datele de contact acolo, la adrese. Nu m-am prins din prima cum e, ca e in italiana, dar am nimerit
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Reallaura spune:
Cadinutza, bine ai revenit, draga de tine. sa ne scrii des!
Laurita 34, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
simonacip spune:
Cleo, deci si tu ai avut ureaplasma...Buun.
Succes la analize vineri, sa ne spui ce si cum, sa dea DUmnezeu sa nu fi streptococul afurisit
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 19 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
socrate spune:
Tocmai am scris un mesaj luung care a dat eroare la validare.
Asa ca revin cu un rezumat:
Neata, ne-am alaturat si noi cu tot cu cafea cu lapte.
Am dormit mai mult azi dimineata, ca noaptea nu a fost tocmai roza.
Ne-am uitat la a doua parte din emisiune cu tati, care a recunoscut in premiera ca este emotionat si a primit un . Eu i-am zis ca vreau sa ma ceara de sotie neaparat in spital. Aici a fost un pic contrariat ca suntem deja casatoriti de ceva timp, dar din cand in cand il mai intreb daca vrea sa se insoare cu mine.
A vazut florile din emisiune si era tot: "vezi ca e voie cu flori, vezi" eu i-am zis sa nu aduca flori, ca eu vreau sa stea bb cu mine in camera si sa nu ii faca rau polenul.
I-am spus sa stea linistit ca nu sta nimeni sa ii dea atatea detalii ca dl doctor din emisiune.
M-a emotionat mai mult reactia lui tati decat emisiunea asa ca nu am bocit deloc.
Am recuperat la anatomia lui grey ca operau bb ala mic,mic.
Mi-a fost pofta de cola, si m-am abtinut eroic. Sunt mandra de mine. Ultima data am beneficiat de 2 ore de box drept rasplata pentru paharul cu cola.
cleo am vazut ca pe langa faptul ca nastem cam in ac.timp si stam in ac. zona, mai avem si cam ac. virsta, deci facem gasca de mamici cu bebici frumosi.
Azi am de facut ceva pt job, dupa care ma apuc sa mai calc din lucruri, pt bb nu spal nimic ca e tare urat afara.
Deci ne vedem pe aici ca doar suntem in concediu, unii dintre noi. Un pt fetele care inca lucreaza.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 35+
babyname spune:
SOCRATE...si eu sunt de acord cu tine...rar gasesti dr care sa iti explice cu lux de amanunte, dar camerele erau pe ei :P
stiu mai ales ca am nascut cu dr de ieri acum 6 ani si nu am fost prea multumita, m-a tinut 17 ore in travaliu..in rest pot sa spun ca era dulcica...
apropo, daca ne ia netu ...ma termina...azi sotul a plecat in delegatie pana duminica...si e tare greu...
m-am apucat de spalat hainutele....dar ce vreme urata...am inteles ca toata saptamana va fi asa....noi suntem in constructii si suntem la faza..fundatii, deci la noi in curte e santier...si unde pui ca nici vremea nu tine cu noi...
la noi [red][size4] AMR 6 Sapt...
iulia
gabitzam spune:
Noemi, cand am nascut eu la Cantacuzino in 2005, tineam florile pe culoar, la usa, nu ne lasau cu florile in camerele cu copilasi, uite aici.
Ce se vede in emisiunile astea nu este obligatoriu si in realitate.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
babyname spune:
cred ca mai dureaza pana ne familiarizam cu semnatura, scrisul...inca nu stiu sa pun poze...ufff si vroiam sa va arat ce barbie am...e bine ma laud...
pt fetele care nasc la municipal...si eu am auzit de faza cu marca cremelor pt bb: nivea sau sanosan...in nici un caz jonhson...nu stiu care e faza...
32 sapt+ si mamica de BIANCA 21.06.02
iulia
cleo78 spune:
socrate...si nici nu mai e mult!!!!
Eu am spalat aseara hainutsele de bb mic. Si azi le voi calca. Si poza!!
35+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt
aldaesme spune:
Salutare fetelor,
remarc pentru a nu stiu cata oara diferente intre Romania si Belgia. Cum sa nu te lasa cu flori? Aici iti aduc si vaza ca sa iti stea florile mai bine nu in sticle de plastic taiate sau chestii similare, daca e vorba de buchet. Spitalele toate au florarii la greu pe langa ele sau i interior si printre cardurile pentru buchete o mare parte sunt cele : "E fetita", "E baiat", "felicitari pentru bebelus" etc. Ceea ce implica direct flori duse la proaspete mamici. In plus, cel putin in cate spitale am fost eu pana acum in Belgia, nu exista conceptul mama sta intr-o camera si copilul altundeva decat in cazul in care copilul trebuie sa stea la incubator. Sotul/partenerul poate sa stea si el cu mama si copilul in spital zi si noapte.
cadina si nu te-ai dus sa le ceri banii inapoi? Noi am facut pentru toate lucrarile la care am avut echipa contract de garantie fiindca nu ne este egal ca dam o anumita suma pentru serviciile lor si la doua saptamani de la disparitia lor sa incepem sa avem probleme. Stiu ca sunt un ghimpe in fundul oricarei echipe de muncitori.
cam atat momentan,
o zi buna,
esme
Andree27 spune:
Fetelor,
Da harnicute mai sunteti!!!!Ati si terminat un capitol!!!
Gabitzule ce bine de tine ca azi te-au lasat acasa!!Si eu vreau,mai ales ca la noi e o vreme super nasoala!!!PLoua intr-una!!!
Stiti ce vreau sa va intreb!!!Cate paturi duceti cu voi in spital si cate bady-uri????
Eu numai am tras putin cu ochiul aseara la Prima zi, si instant m-am emotionat si nu m-am mai uitat ca m-am dus sa fac baita ca daca mai stateam instant ma apuca bocitul!!Mi-a placut foarte mult faza in care tata isi studia super atent bebelusul!Sa vad cu cine seamana si tot!!A fost super faza!!Oare asa o sa faca si ai nostrii barbatei?????
Poze
Andreea 30+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 10 saptamani!!!