Mamici de mai-iunie 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 2
alina_anto spune:
Fetelor, m-am uitat la emisiune si am plans...am plans...si cand ii schimba scutecul, si cand tati i-a dat inelul mamicii...am plans toata emisiunea... Offf..si ce se mai agita bebelusa mea in burtica..
Eu n-am fost niciodata o plangacioasa, nici la filme nu plangeam, si sper sa-mi revin dupa ce nasc...
Acum ma duc la bucatarie sa mananc ceva dulce si sa-mi revin!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 6 saptamani!
Alina 33+ SARA-MARIA
Getutza81 spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Buna fetele....
Nu am intrat azi deloc...si acuma tb sa recuperez cu cititul...asa ca va raspund pe masura ce citesc.
Meme1...dar astea nu sunt tzoale "Laredoute"????
Mihaser...te felicit si eu pt gradi...si sper sa se adapteze cat mai bine puiul tau. Si pe mine ma bate gandul sa incerc din toamna dar...parca l-as mai lasa un an ca are cu cine sta.
Cleo...asa e...e ultima luna de gravidenie pt unele dintre noi. Adica pt mine e chiar ultima...dat fiind ca sunt la a doua cezariana...nu mai pot avea si al 3 lea puisor. Dar 2 cred ca sunt suficienti.
Leeloo ma bucur ca ti-a iesit bine analiza...si nu cred ca tb sa repeti...dar daca asa crede medicul...stie el ce stie.
Alra sa fie intr-un ceas bun! Iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si voios!
AlinaAnto felicitari pt rez bun la analize!
Getutza...superb nume....Si eu ma gandeam la Bogdan...ca ii place mult si lui Stefan dar...suntem in tratative cu tati. Sa vedem la ce nume ne hotaram. Mie mi-ar place Bogdan Dumitru. Dumitru dupa bunica mea care m-a crescut practic...si cu care am locuit in ultimii 10 ani si acuma stam la un etaj distanta desi as fi dorit sa stea cu mine dar...e foarte bolnavioara si sta la mama (un etaj mai sus) pt ca are mai mare grija de ea dat fiind faptulca starea mea nu imi permite sa o ajut asa cum merita. Dar...sa dea Domnul sa o tina in viatza si poate dupa ce nasc si ma refac...sa vina sa stea cu noi.
Andree27...E frumos Eric Sebastian. IAr daca voua va place...asta e cel mai important!
Getutza...eu o sa iau ceai de fenicul, anason (lactatie) si chimen (colici) pe care le voi bea eu daca e cazul. Pt bb nu iau ceaiuri ca daca il alaptez nu are nevoie de ceai sau altceva e papa.
Medicamente...eu iau Bephanthen, Neopreol, pudra mentolata (iritatii), Sab-simplex (colici), apa oxigenata, rivanol, iod, betadina, ser fiziologic, Galactogyl (lactatie) dar doar ca sa fie in casa, Garmastan pt sanii mei, Vigantol pt bb pe care il primesc la spital si apoi gratuit de la dr pediatru...si cam atat.
gata...ma duc sa ma uit la Prima zi...ca e interesant!
Revin mai pe seara!~
Diana 35+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Da, si mie imi place.... pacat de bunica ta, ca nu poti sa ai grija de ea, ca tare tie drag de ea... frumos din partea ta cu numele..
================================================
Geta 37+2 Bogdan Silviu iubitoare de
AMR: 2 SAPTAMANI SI 5 ZILE !!!
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi
dordia2000 spune:
Getutza....inca nu e batut in cuie numele...dar....si pe nepotelul meu il cheama Matei Dumitru (baiatul sora'mii) si...cum ea este si nasa noastra si nasa de botez a lui fi'miu si deci va nasi si bbul din burtica...m-am gandit ca asa as impusca si iepurele cu numele de la nasi. Deci...la Dumitru...m-am cam hotarat...dar tb sa ii placa si lui tati care e cam ciufut in ceea ce priveste numele.
Am plans si eu la emisiune....dar m-am uitat doar pana ce a nascut si apoi...gata ca nu ii face binelui bb.
Am intrat pe contul comun si am luat nr. de tel de la Reallaura si Alish asa ca...daca nu va suparati fetelor...pe voi o sa va anunt cand va fi momentul.
Merg sa trimit si numele meu de mobil. Dar ca o sugestie...nu ar fi mai bine sa intram fiecare si sa ne bagam toate datele de contact la adrese??? Uite o sa intru si o sa incep eu si daca va surade ideea....e ok.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
cadina spune:
Buna dragelor! Mi-ati lipsit, desi am citit cu mare constiinciozitate ce ati scris.
Am avut o perioada foarte stresanta, am zugravit si pentru ca echipa a fost de toata jena, mi-au crapat peretii intr-o saptamana, fix dupa ce am terminat de facut curat. Apoi m-a ajutat unchi-miu, un suflet de aur, sa repar tot si sa termin intr-un final, dupa o luna de stres cu toate crapaturile din casa. Inca n-am terminat curatenia, dar sper sa se termine saptamana asta. Am comandat si un dulapior pentru bebe, un corp mai mic la bucatarie tot pentru vasele, ustensilele, etc, lui. Mi-am facut bagajul de spital si maine o sa intru in posesia primelor hainute de bebe cumparate de mine (mi le-a cumparat o prietena din Europa, este un stand super de bebei si preturile sunt foarte bune, iar hainutele plus lenjerie de pat bebe exclusiv din bumbac - asa am preferat eu).
Am primit de la minunatele mele colege de serviciu un carucior Primii Pasi - mi se pare superb, iar de la soacra fratelui meu patut textil (promit sa fac poze cu ele imediat ce termin curatenia).
Bebe la ultima eco era bine, dar ramasese nitel in urma cu vreo 3 zile, adica avea la 34 de saptamani cam 2.3 kg.
Deja am probleme cu tensiunea, in cea mai buna siutatie este cam 12/7 dar urca periculos si spre 14/9. Contractii, mai ales nedureroase am si eu, destul de des, plus ca am facut destul efort in ultimele saptamani.
Mie dr mi-a spus ca voi naste cam la 38 de saptamani pentru ca placenta este deja maturata. Asta ar insemna ca in 2,5 saptamani sa vina sorocul. Sper din suflet ca bebe sa stea linistit si sa nu iasa mai devreme.
Simonica, ai uitat ca eu am luat din sapt 9 klebsiela din elias si am facut ceftazidim injectabil...? Apoi am luat si eu augumentin dupa amniocenteza.
RaluT sa ai grija de tine, ca nu mai e mult si o sa ne tinem bebeii in brate.
Gabita ma bucur din suflet pentru bebele tau, sa fiti sanatosi amandoi pana la sfarsit.
Va pup pe toate cu mult drag, chiar daca din cauza oboselii si a somnului nu va pomenesc.
35 saptamani
AMR - 2 saptamani jumate
mihaser spune:
Salutare!
Fetele mi-a sosit garmastanul...sunt salvata!
Aseara m-am trezit...nu ca sa ma intersectez cu cleo, prezenta si ea pe forum, ci pentru ca am visat ca ma operau sa-mi scoata fetita...si m-am trezit fix cand visam ca trag de ea sa o scoata din burtica si eu eram numai urechi ca sa-i aud plansetul, apgarul...ce sa mai...ma streseaza bisturiul de data asta!
DanaH acomodare usoara la scoala! La noi e tocmai invers cu gradi...tocmai ptr ca e cel mai pitic toate educatoarele il rasfata...Azi nu a plans decat un pic atunci cand l-am lasat,iar la pranz era foarte vesel...Si eu am avut alta stare ca i-am zis pa si ca o sa-l iau la pranz! Nu am mai fost deloc intoarsa pe dos.
ralu si eu sper sa mai stea inchis colul dumneata macar pana la 37-38 de saptamani...asa ca te rog frumos sa fi cuminte ca nu in fiecare luna e summit ca sa fie curat in spital!
Getuta felicitari ptr semnatura! si pentru nume...ce draguta ai fost ca ai chemat fetele la apel...sa speram ca sunt bine!
gabitza poate o sa-i placa la gradi...si o sa-ti planga dupa bona lui buna, care la dus la copii la gradi Minivacanta placuta de summit...ne mai deschizi si noua 15 capitole in perioada asta!
dordia indrazneste si du-l la gradi...macar pana la pranz...si al meu are cu cine sa stea, insa nici experienta asta nu-i prinde rau...sa vezi ce aere de mare domnisor isi da acum! Nu mi-lmai recunosc!
cenia felicitari ptr baby shower! La noi la botez primesti mii de hainute si jucarele...nu cred ca o sa se schimbe traditia.
andreea felicitari ptr nume! si in cealalta odisee am avut un baietel Eric Sebastian si s-a nascut la sfarsitul lui aprilie. Esti tare daca reusesti sa ne urmaresti decat de la birou!
alysh ai grija de burtik!
MissParker vroiam sa-ti spun ca si io am patit cu lentilele de contact la fel ca tine...insa a trebuit sa-mi rupa fiu-meu vreo 3 perechi de ochelari ca sa ma enervez si sa-mi pun lentile...acum le port si in fiecare zi!
Fetele eu sunt ca socrate cu bocitul la filme...si eu am ratat emisiunea...dupa visul de aseara ar fi fost numai buna...
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Reallaura spune:
Fetele,
Azi nu a mers netul toata ziua, va citisem si pregatisem un mesaj, dar nu aveam cum sa-l trimit Uuuf!!
Dordia, foarte bine ca ai luat numarul, o sa fim bucuroase sa facem annuntul in numele tau. Da, ai dreptate, Riviera este in 23, dar am vrut sa fac distinctia pentru ca, totusi, intrarile sunt separate.
Alysh, nici eu nu as vrea sa-l cocolosesc pe bb, dar nu stiu cat o sa reusesc. Am experienta cu fratiorii nostri mici, numai cu gura pe ei eram inainte sa ma marit, mai rau ca mama si tata.
Cleeeoooo, m-ai innebunit iar cu pozicile. Am fost si eu cu cortul in Retezat acum ceva anisori, am campat printre altele la Bucura...o frumusete cand am tras dimineata fermoarul la cort...si am vazut lacul si muntzisorul in fata..Eeeeei! ce vremuri!
Cenia, acum se recomanda si la noi testele pentru streptococul B, se fac in sapt 36 de sarcina, ca sa tratezi, in caz de ceva cat mai aproape de momentul nasterii.
Am vazut si pozicile de la Baby Shower O intreaga petrecere acolo, in afara de muntele de cadouri. Excelent!
Gabitzule, Lorich, felicitari pentru bebici voinici!
Andreutza, am zambit la prima abatere a Mariucai. Inca nu stie ce inseamna reguli, crede ca totul se rezolva dupa bunul ei plac.
Sora noastra mai mica, in prima zi de scoala, cand s-a saturat de lectie s-a sculat din banca si a dat sa iasa din clasa. Se saturase. Nu a inteles notiunea de pauza.
Hihi.
Copilasi draguti!
Ma duc sa vad ce am pierdut din capitolul precedent.
Laurita 33, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
dordia2000 spune:
Buna noaptea....
In mod normal tb sa dorm dar...am avut treaba cu tati...care a tb sa ma defriiseze, si cu ocazia asta am beneficiat si de un masaj cu crema la picioare si burtica, un uscat de par si ma simt ca nounascuta.
Maine dimineatza ma duc la control si am o senzatie ciudata....o teama....nu stiu exact.Speram sa fie ok.
Mihaser...sa vedem cum ne descurcam si cu bb2 si ne hotaram rapid daca il dam sau nu la gradi.
Reallaura si o de la mine.
GAta ca imi pica ochii in gura si maine cand maintorc de la spital...va dau de veste!
Va poop!
cenia spune:
Ma apropo de defrisat
aici nu se recomanda defrisarea! cica "imprastii" bacteriile peste tot si nici la cezariana nu iti fac defrisarea decit in ultima clipa, chiar inainte de incizia pt cezariana.
eu ma pregatisem cu citeva saptamini inainte de nastere, cu lama bineinteles.
mi se pare ciudat
si inca o faza:la un copil lovit la cap, la urgente l-au "capsat" adica i-a capsat pielea cu un capsator ca de hirtie, fara sa ii rada parul la incizie.
pe feciorul meu l-au ras si l-au si cusut prost!
mai fetelor nu va mai uitati la emisiuni lacrimogene ca nu e bine pt bebe! mai bine va uitati lao comedie sa va binedispuneti!
simonacip spune:
Neata fetele.
Azi sunt si eu cu fiu-miu acasa. De fapt tot restul saptaminii.
Dar nu stiu ce am ca nu prea mi-e bine, am contractii dureroase,a seara am luat 2 nospa, dr m-a avertizat sa nu cumva sa nasc de summit ...Sper si eu sa nu, asa ca vad eu cum ma voi descurca zilele astea. Si vremea tare nasoala e, nici nu mi se usuca rufele..
Alysh, stai cumintica, e adevarat ca ne apropiem de moment, dar acuma parca as vrea sa-l tin cit mai mult, nu sa nasc mai repede...Am intrat oare in perioada de teama ca nu ma voi descurca cu amindou???????
Cadinuta, da, asa e, si tu ai luat antibiotic si imi amintesc acum foarte bine. Mie tot Klebsiela mi-a iesit...de unde oare ca la Medicover, cu 5 saptamini in urma nu aveam nimic....M-am gindit chiar ca poate au incurcat astia analizele pacientelor...off...Cred ca vom naste cam in acelasi timp, eu am programat inducerea 21 aprilie...sper sa rezist pina atunci.
Felicitari pentru cumparaturile facute, pentru lucrusoarele primite...si pentru curateie, acum te-ai linistit si stai si tu cuminte.. Ma bucur ca ne mai dai un semn din cind in cind.
Alina_anto
Cenia, frumoase pozici d ela baby shower, o multime de rochite dragute am zarit pe acolo...Vreau si eu o fetitza...!!!!!!!
Dordia, succes mult azi la dr!!!!Sa vii cu vesti bune.
Mihaser, ce adaptare usoara la gradi, rasfatatul meu s-a adaptat mai greu, iar exagerata de maica-sa si mai greu. Dar ce bine e acum....
Am vazut si eu emisiunea de la prima...Ce emotionant!!! Te apuca temerile cind vezi cum poate evolua o nastere...Brrr!
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 19 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
cleo78 spune:
niatsa fetili.
Io sarcina asta am luat antibiotice, pt ureaplasma, date de dr, conform antibiogramei, cred ca amoxicilina sau cama sha ceva. In rest: stodal, 1 paracetamol, homeogene,de supt, si ceva cu Vit C si propolis, tot de supt, multe frectii, si cam atata.
Sa vedem rezultatul de la streptococu din sapt 36, vineri ii gata.
Io nu ma uit la emisiunile cu bebi. Ca o sa bocesssccc....si nu stiu daca imi facce bine mie, sau lui bb. Vorba fetelor, mai bine pe Discovery/o comedie/o carte sau la calc cu voi
Simonacip , superbe hainutzele!! Cnad le vad asha de mici si delicate....ma ia cu emotii.
Io am pus la spalat toate care le am (le-am primit). Am si anuntsat...ca am haine pana la3 luni pt tripletsi! Azi le calc...si o sa fac si poze!
mihaser , mult succes in continuare cu gradi. Vezi, nu a fo asha de rau. Cred ca emotiile sunt mai mari la tine. Trebuie sa perseverezi, daca nu acu...cand va veni bb nr.2 va fi si mai greu. Uite, mie imi place ideea gabitzem, sa trimita bona. E mult mai...depersonalizat.
cenia, pozele de la Baby shower sunt superbe. Mai ales alea cu mancaruri . Plus ca acu stii ca ai de toate...ai scapat de alergat, de tensiunea: cand & ce & cu ce mai iau etc. Bb sa vina de acum!! Plus ca nu ai duplicate, de ex. la mine mi-au zis 3 pers. ca vor sa ia cercei la fata!!! (culmea, noi nu suntem decisi cu gauritul urechilor....). Si daca zic soacrei, se oftica, si asha baraie cand i-am zis ca am primit vreo 10 body, un nr imens de salopete si nu stiu cate costumashe etc etc; cumnata mea nu concepe sa nu cumpere ea scaun de mashina (desi avem scoica pt primele luni) etc etc etc; iar o prietena buna, care ne-a rugat sa o lasam sa boteze, deja are cerceii luati!!! (culmea, nu ash vrea sa faca nicio cumparatura, pt ca ea nu o duce prea bine cu banii). Ce probleme avem .
cadina, e greu cu zugravitul iarna. Noi am aranjat 1 camera, noroc ca baietii au lasat treptat, sa se usuce. Asta e... dar nu scapi tu de tot de var?
cenia,, cate bordeie..atatea obicee.
P.S. am mancat cam mult
35+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt