Mamici de mai-iunie 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 10

alina_anto spune:
quote:
Originally posted by monik16
Vad ca voi ati cumparat de toate si vreti sa mai luati, ati aranjat deja camerele... Pe mine m-a deprimat un coleg la serv, care mi-a zis sa nu iau nimic inainte...Stiu ca e absurd dar cum in perioada asta sunt mai sensibila (cred ca unele dintre voi stiu cum e...) m-a cam intristat...ba chiar mai mult...ieri am si bocit nitel.
E ca si cum as spune ca nu iau nimic pt. ca ma astept ca ceva sa nu mearga bine. De-aia o sa ma supar si o sa iau de toate.
Fetelorr care nu mai au mult le doresc o nastere usoara, mult curaj sa treaca cu bine si usor peste nastere, sa aiba bebei sanatosi si fumosi!!!!
E asa placut cand citesc ca veniti de la ecograf si aveti vesti bune...
Luni merg si eu la ecografia de 32 de sapt. Sper ca bebelina mea nu mai are esarfa de cordon...31+
Sara-Maria
Draga mea monik am ales amandoua acelasi nume pentru fetitele noastre: SARA-MARIA !! Si amandoua cordonul facut esarfa in jurul gatului... ce spui de asemanarilea astea ???
Iti doresc sarcina usoara in continuare si iti trimit un

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 6 saptamani!
Alina

emycor spune:
Andree eu m-am gandit in felul urmator...4-5 zile in spital....pt fiecare zi cate un body+costumas......acuma....s-ar putea sa trebuiasca mai multe, ca poate transpira sau se murdareste......dar in bagajul initial am pus 5 din fiecare.....e si tati care poate improspata stocul
emycor33+

Andree27 spune:
Emycor si plapumioare?Ajunge una asa?
Poze
Andreea 30+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 10 saptamani!!!

Andree27 spune:
Cred ca deodata am pus mesajul!!!!
Merci mult!!pupicei!
Poze
Eric

gabitzam spune:
Fetele, sa va interesati cum se obisnuieste in spitalul unde nasteti in legatura cu hainutele lui bebe. De exemplu la Cantacuzino unde am nascut eu in 2005 nu ne lasau cu hainutele de acasa, ii imbracau cu hainute de la ei. Uratele, dar erau fierte si dezinfectate zilnic. La fel si scutecele si paturicile. Eu am venit cu haine de acasa doar cand l-am scos din spital.
Doar pampersi i-am dus de acasa. Si Baneocin pudra pentru buric.
In mai-iunie se anunta zile destul de calde, nu trebuie paturica sau plapumioara groasa.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

dordia2000 spune:
Fetelor...eu la Stefan nu am luat nik la spital. Nici nu prea acceptau pt ca ii infasa in scutece sterile....si nu a fost nevoie. Adica....daca insistam sa il imbrace in ale mele...cred ca il imbracau dar...ce rost avea? Ce daca era mai uratel in scutecele alea??? Era mai sigur. Asa ca daca nu s-a schimbat ceva de acum 2.4 ani...nu imi fac pb despre costumatia lui bb decat pt iesitul din spital pt care va tb sa ii cumpar costumas si totul nou-nout.
Diana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Andree27 spune:
Gabitzule la spitalul la care nasc eu numai in prima zi iti dau paturica de-a lor si apoi ii imbraci in ce vrei!
Si eu am luat paturici mai subtirele mai ales aia cu care sa- infasez!
Salopete eu am numai 2 si mai trebuie sa cumpar!Dar inca sunt in dubiu ,nu stiu de care sa iau!Din aia care se inchid asa peste umar sau care se inchid asa la burta cu maneca lunga ,cu maneca scurta nu sunt nicaieri!Si bady-uri eu am 2 doar cu maneca scurta ,restul sunt cu manecute lungi!!!
Salopetele voastre cum sunt?
Poze
Eric

monik16 spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
Draga mea monik am ales amandoua acelasi nume pentru fetitele noastre: SARA-MARIA !! Si amandoua cordonul facut esarfa in jurul gatului... ce spui de asemanarilea astea ???
Iti doresc sarcina usoara in continuare si iti trimit untie si un
fetitei din burtica
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 6 saptamani!
Alina33+
SARA-MARIA
La ultima consultatie i-am spus medicului meu ca nu mai vreau sa nasc natural ca mi-e frica dar el zice ca asta nu e o problema ca jumatate din copii se nasc cu esarfa de cordon.
Nu stiu ce o sa fac pana la urma... Ma gandesc tot mai mult la cezariana...Nici la cursuri pt. nastere nu am fost si nici nu cred ca am cand sa merg la cate am pe cap...
Tu vrei sa nasti?

gabitzam spune:
Andreea, salopete am luat pina acum doar doua cu capse in fata, maneca scurta si piciorus scurt. Mai am de luat cateva cu piciorus, intregi, cu labuta.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla