Mamici de mai-iunie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

mihaser felicitari pentru permis. Si pentru curaj ca te-ai bagat acum cu burtica sa dai examen.

Si eu am carnet tot de vreo 7 ani, dar Bucurestiul devine un loc imposibil si pentru pietoni si pentru conducatori auto. In plus e plin de oameni agresivi la volan. (asta ca sa nu zic idioti) Si cand vad o femeie la volan turbeaza toti.

Nu mai conduc de vreo 2 luni decat strictul necesar in caz ca sotul meu nu e disponibil. Nu ma pot intoarce sa ies din parcare, si volanul e prea aproape de burtica. Asa ca, daca nu e nevoie nu o fac punct.

Cat despre anestezie la rahi am inteles ca tot spielul e sa nu te ridici 24 de ore. Daca ai incalcat regula te doare capul. Eu oricum prefer durerea de cap decat sa pierd primul plans al lui bebe.
Ca si cu sarcina fiecare reactioneaza altfel. Eu sper sa reactionez bine.

Va pup, noapte buna, ma duc sa imi fac baita si ma bag la nani. Sunt curioasa daca si maine pot dormi mult, sa imi fac stocuri pentru lunile care vine

Noemi, mami de Edvin Sebastian 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare fetelor!!!

DanaH...pai.. la Stefan mi-au facut anestezie generala...pt ca dupa ore bune de travaliu si scremut si tot tacamul...Bb nu a binevoit sa iasa asa ca am intrat in ceza de urgenta. Acuma...parca as vrea sa il vad pe bb cand iese...dar..imi e teama totusi si de anestezie...si de emotiile pe care le voi avea...D'aia oscilez!

Socrate...ms mult de tot. Oricum ramane sa vb cu dr. mai intai...ca mai tine si de organismul meu!
Imi pare rau pt prietena ta. Saracuta...stiu cum e sa pierzi o sarcina....e dureros...dar sa nu renunte ca poate Doamne Doamne va face o minune pt ea si va putea duce o sarcina la termen.

SilviaPop...Tot generala mi-a facut si mie si m-am trezit in momentul in care ma puneau de pe masa de operatii pe patul-targe cu care ma duceau la Terapie. A fost interesant ca eram asa de ametita incat aveam senzatia ca visez si ma chinuiam sa ma trezesc ca sa ma pregatesc pt cerclaj. Ciudata senzatie.
Aceleasi temeri le am si eu. CA daca e vreo pb nu stiu cum voi reactiona. La Stefan a fost o pb ca a inghitit meconiu, si a tb aspirat...ventilat...etc...deci...daca vad ca ceva nu e ok, nu voi sta linistita deloc. Asa...cand ma trezesc stiu sigur daca e ok si nu trec prin tensiunile ale...dar si daca totul e ok...parca mi-ar place sa aud si sa il vad pe pui imediat!

Despre dureri...sunt destul de mari dar se simt doar cand iti incordezi burta. Adica daca vrei sa te intorci in pat, cand te dai jos...etc. Eu la ceza....am nascut la 16.10 iar a doua zi la 18.00 am fost laprimul alaptat. Deci...mai mult de 24 de ore nu am stat fara sa il alaptez.

Trimit repede ca...imi e ca pierd bunatate de mesaj!

Diana 35+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Mananc si citesc!

Sa o luam pe raaaand:

Cleo m-ai distrat cu Homeogene pentru arsuri, da' nici nu vreau sa rad ca cine stie ce se mai intampla in continuare...si o iau pe urmele tale. Momentan eu personal cele mai crunte arsuri le-am avut dupa ce am baut un suc de fructe "homemade" in care am pus vreo 3 kiwi. A fost ingrozitoooor...sa nu mai vad kiwi de atunci!

Cursurile First Bebe...interesante, condensate si ff lungi! Ideea e ca eu, mamica instruita ce sunt, cam stiam tot ce s-a discutat. Nu pot sa zic decat ca sunt mandra de mine...pentru ca mojoritatea celor de acolo chiar pareau ca nu au mai auzit de unele lucruri, care mie mi se par arhi-cunoscute. Pe de alta parte, cursul lor s-a scurtat (de la 5 la 4 module) si e normal ca si info e condensata. In schimb mi-a placut mediul, foarte intim. Carti, tot felul de produse de bebe, caditze, scaune auto...in fine! Chiar si medicul care a venit (Lorena...nu stiu cum, de la Giulesti - nu stiu cum pentru ca nu s-a prezentat complet, sau n-am auzit eu) mi-a placut muuult. F calda si rabdatoare in explicatii.
Ne-au dat o lista cu cele trebuincioase lui bb si mamei in maternitate si totodata o lista cu ce-ti trebuie sa ai pentru bb acasa.
Sper sa am timp si sa vi le transcriu si voua. Sau le scanez (dar asta abia peste vreo saptamana) si vi le trimit pe contul comun.

Andree deci tu erai cu Homeogene pentru gatutz...iau, iau...din ora-n ora! Va tin la curent daca cedeaza gatul asta! Ooooooooff!

Mihaser felicitari pentru permis! Bucura-te ca nu locuiesti in Bucuresti. Cunosc si Timisoara destul de bine si nici nu se compara comportamentul in trafic al timisorenilor cu cel al bucurestenilor. De fapt...cred ca bucurestenii sunt unici! In sensul rau!

Gata, ma opresc aici! Nu mai stau mult si merg la somn!
Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Gabitzule si Mihaser multumesc pt explicatii!Chiar eram curioasa despre ce fel de avertismente e vorba!!Cum a spus si Mihaser spre ca la noi sa nu fie cazul!
Inca nu imi e somn si mi-e o ciuda de numa ca diminieata parca vad ca abia ma pot trezi!Acuma si bebe are un chef de miscare ca imi face cred ca chef in burtica ca e super agitat!
Ma duc sa mna pun in pat da de imi vine somnul!
Va pup si somnic pufos va doresc!!!

Poze
Andreea 31+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Aimee...si tu tot 2 sapt mai ai? Ati stabilit cam cand iti face ceza? Bb e maricel? Cum a iesit la echo? Pozele sunt super...!

Lorich..si eu am auzit ca la Rahi poti avea dureri de cap...etc. Deci...cu generala...parca nu sunt asa multe riscuri...dar...totusi...o sa ma decid impreuna cu dr peste o saptamana.

Mihaser...felicitari pt permisul de conducere. Si eu vreau sa imi iau masinaaaa si sa fac ceva ore de condus....ca sa ma pot deplasa prin oras cu cei 2 pui ai mei.

Ylari bine ai revenit! Asteptam detalii!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna seara fetelor!!!!!!!

Pupici dulci la toate si va multumesc pentru primire.
Bebeluna mea este bine-merci, joia viitoare mergem la tanti doctora in control. Nu imi vine sa cred ca vom avea atunci 36 de saptamani... Ne-am hotarat si la nume: Eva Denisa.

Imi cer scuze pentru disparitia inopinanta si fara explicatii...
La cununie a fost super, a iesit tare dragutz, am avut foarte multa lume care a venit la sfat, apoi am mers la mama unde am petrecut alaturi de cateva rude... deh, buget limitat :(
Din pacate la 2 zile de la cununie au intervenit niste probleme (personale... am sa va povestesc mai in amanunt) de 2 lei care m-au dat complet peste cap, m-am necajit teribil si am plans 1 saptamana in continuu, Iuby s-a speriat, am crezut ca o sa ma "zdruncine" un pic... In fine, incet incet s-au dus si mi-am revenit... La servici a fost superbalamuc, m-am certat cu tipa angajata ca sa imi tina locul (groaznic), dupa care ne-am impacat si tot timpul am incercat sa invat cat mai multe atat pe ea cat si pe fetele din echipa mea care sunt ingrozite ca vor ramane singurele... Sunt ingrijorata si din cauza asta, dar... destul am fost ca o closca pentru ele, vor trebui sa se descurce singure, asta e... Ah, si de luni sunt in concediu, ceea ce inseamna ca voi reveni pe baricade calimea de tot aici, pe langa voi, daca tot m-ati primit asa cu drag...
Am fost la KIDEX, am cumparat carucior... e tare frumusel... Am luat si coordonatele unei firme care are show room in Crangasi si cred ca sambata merg cu viitoarea nasa a bebelusei sa vad (adica sa cumpar) una, alta... Mama i-a luat cercelusi, iar acum isi face griji, mereu ma intreaba "Dar daca e baiat?" Cred ca m-as distra la culme! Noi inafara de carucior nu am cumparat nimic. Am capatat una bucata pompita de nas (batista bebelusului m-a incantat la Kidex, dar ma intreb daca nu l-o stresa pe bebe zgomotul de la aspirator (????) Am maiprimit cateva body-uri tare dragutze, un album foto ptr bebe, un lantisor tare simpatic, cu un trandafir medalion si o gentuta pentru biberoane (le pastreaza calde). Atat. In rest nimic. Mi-am pregatit bagajul pentru mine, daca e ceva sa il am pregatit. Dar recuperez de sapt viitoare :)Abia astept...
In rest sunt umflata varza, abia ma misc, de 2 saptamani ma ia cineva de acasa si ma si aduce inapoi, ca altfel cred ca lesinam de 20 de ori pana ajungeam la birou.
Luna de miere nu am avut. Mi-am luat incepand de luni cele 5 zile de concediu ptr casatorie, plus concediul de odihna aferent perioadei lucrate pe anul acesta si m-am facut cu aprilie intreg, drept urmare imi bag prenatalul incepand din mai... Am sa updatez curand si albumul cu poze sa vedeti si voi ce frumu' a fost! Voi sunteti toate tare frumusele, v-am vazut!!! M-am amuzat teribil de gravidutza noastra care la 55 de kg se vedea balenutza... Pai nene, 55 aveam eu cand am ramas gravi si acum am cu 20 mai mult... Ma vad ingrozitoare.......... Dar, prefer sa nu ma mai uit in oglinda si sa ma gandesc numai la bebelusha. Ma gandesc mereu cum o sa fie cand nasc... Si ma rog in fiecare seara sa imi faca epidurala si sa imi si prinda (ca am tot citit ca daca te dilati prea mult nu iti mai face, ca e posibil sa amortesti numai pe o parte, etc)... Eh, fie ce o fi!
Haideti ca m-am intors si am sa incerc sa nu mai las nimic sa ma dea peste cap!!!!

Pupici la fete!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Ylari nu m-am pus in pat pana nu am citit ce ai scris!E super numele fetitei tale!!Ma bucur nespus ca nunta a fost super , doar asta si meritai!Nu stiu ce probleme ai avut,dar ,nu te mai stresa ,bine ca au trecut si pe primul loc sunt fetita si sotul tau si bineinteles tu!!!Cat despre cumparaturi acuma o sa ai vreme de shopping daca esti in concediu !!!Si nu scapi daca nu ne pui albumul de poze de la nunta sa vedem tot si mai ales pe tine cat de frumoasa ai fost!!!Cat despre kg lasa ca le dam noi jos dupa!!Ma bucur ca ai revenit si ca de acum revii la normal!hihihi
Te pupacesc si acuma fug in pat da de imi vine somnul!!!

Poze
Andreea 31+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Uitasem...Ylari draga ai spulberat un mare mister al acestui topic prin re-aparitia ta printre noi. Toata lumea se intreba ce ai patit...inevitabil se faceau supozitii si toata lumea concluziona ca sigur s-a intamplat ceva.

Una peste alta, bine ca esti bine si tu si bebeluna si Yubi...si pisoiul, etc.

Lasa-le de probleme, pentru ca toate palesc cand o sa-ti vezi odorul!

Acu' chiar ca merg la somn ca vad ca am inceput sa scriu si sa tot scriu! Sunt in recuperari, dupa cum v-am promis!

PS Lori

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

daca sunteti pofticioase, nu dati click aici

Ylari pupici multi! Nu mai e mult...si tinand cont ca inainte erai slaba...20kile o sa le dai jos repede. Daca mai ai si retineri de apa.. (picioare umflate, miini+incheieturi dureroase...se vor duce instant!)
Pupici tie si la EVA DENISA!!

Io nici nu ma mai cantaresc. Sa ma sparii? sau sa stric cantarul? ma mai cantareshte dr-ul... sa il stric pe al lui, na!

36+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Ylari...sa fie intr-un ceas buna si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!!

Fetelor...ma duc sa vad un ep di lost...ca...nu am somn!

Mergi la inceput