Mamici de mai-iunie 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 21
simonacip spune:
Neata fetele...minunat tort Cleo...bine mi-am inceput ziua...
Sa stii ca nici eu nu m-am mai suit pe cintar de o saptamina, pai ce sa ma deprim de tot?.. Ma gindesc ca mai sunt 2 saptamini si gata..cit pot sa mai pun in perioada asta? maxim un kg, deci sa ajung la 15 kg in plus...e , asta e, chestia e ca am gusa si ma simt oribila...si vergeturi pe burtica bleeaaah..
Cine spunea ca la dilatatie mare nu-ti pune anestezia? Mie mi-a pus-o la dilatatie 7 la prima sarcina, eu nestiind cit de tare tb sa doara sau cam unde ma situez cu dilatatia (stiam ca se pune la 3-4), am rezistat cit mai mult, pina n-am mai putut, si atunci am vb cu dr mea sa cheme anestezistul...Apoi in 2 ore am nascut fara dureri mari.
Acum mi se pare floare la ureche sa-mi puna la dilatatie 3 epidurala...Sa speram ca totul va decurge cum vreau eu.
Ylari, lasa problemele de-o parte, hai sa ne bucuram de cit ne-a ramas din sarcina..
Cadinuta, Silvia_Pop eu obisnuiam sa merg in Niro cind avea David perioade de crestere si-i imbogateam garderoba, de fiecare data veneam cu durere de cap...>Dar tare-mi place si mie sa merg acolo. E mai mult de umblat, e adevarat, ca nu-s toate produse de calitate si in multe locuri nu vind astia en detail ...Dar se merita, fara nici o jena, sunt aceleasi produse din IDM, din Cocor, etc...O sa merg totusi cind va avea Matei 3-4 luni sa cumpar una alta...Acuma, la starea in care sunt nu mi-am mai permis...![]()
Andreeap, ce faci mami?Pe unde esti?
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 18 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
gabitzam spune:
Imediat deschid capitol nou si revin sa vad ce-ati mai scris.
Capitolul 51
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla