Mamici de mai-iunie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetele...minunat tort Cleo...bine mi-am inceput ziua...
Sa stii ca nici eu nu m-am mai suit pe cintar de o saptamina, pai ce sa ma deprim de tot?.. Ma gindesc ca mai sunt 2 saptamini si gata..cit pot sa mai pun in perioada asta? maxim un kg, deci sa ajung la 15 kg in plus...e , asta e, chestia e ca am gusa si ma simt oribila...si vergeturi pe burtica bleeaaah..

Cine spunea ca la dilatatie mare nu-ti pune anestezia? Mie mi-a pus-o la dilatatie 7 la prima sarcina, eu nestiind cit de tare tb sa doara sau cam unde ma situez cu dilatatia (stiam ca se pune la 3-4), am rezistat cit mai mult, pina n-am mai putut, si atunci am vb cu dr mea sa cheme anestezistul...Apoi in 2 ore am nascut fara dureri mari.
Acum mi se pare floare la ureche sa-mi puna la dilatatie 3 epidurala...Sa speram ca totul va decurge cum vreau eu.

Ylari, lasa problemele de-o parte, hai sa ne bucuram de cit ne-a ramas din sarcina..

Cadinuta, Silvia_Pop eu obisnuiam sa merg in Niro cind avea David perioade de crestere si-i imbogateam garderoba, de fiecare data veneam cu durere de cap...>Dar tare-mi place si mie sa merg acolo. E mai mult de umblat, e adevarat, ca nu-s toate produse de calitate si in multe locuri nu vind astia en detail ...Dar se merita, fara nici o jena, sunt aceleasi produse din IDM, din Cocor, etc...O sa merg totusi cind va avea Matei 3-4 luni sa cumpar una alta...Acuma, la starea in care sunt nu mi-am mai permis...

Andreeap, ce faci mami?Pe unde esti?

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 18 zile
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

Mihaiser felicitari pentru permis!!!!!! si eu mi l-am luat acum 2 saptamani!

emycor33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Imediat deschid capitol nou si revin sa vad ce-ati mai scris.

Capitolul 51

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput