Mamici de mai-iunie 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 19
Andree27 spune:
STITI DE CE VALOREAZA FEMEIA MAI MULT?
Valoarea economica a femeii :
1. Are 2 glande mamare care produc 2 litri de lapte in perioada maternitatii: (4 RON/litru, adica
8 RON)
2. Are 2 sunci la picioare: 100 RON/bucata, adica 200 RON
3. Are piept: 15,5 RON
Total: 223.50 RON
Valoarea economica a barbatului:
1. Are o banana 0.30 RON.
Are 2 oua 0.25 RON/buc = 0.50 RON.
Are 2 glande mamare care nu produc nimic 0.00 RON
Total: 0.80 RON.
In plus barbatul produce pierderi, pentru ca ouale lui nu se mananca,
fluierul lui nu suna... si cu timpul banana se strica...
Poze
Andreea
31+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 9 saptamani!!!
elenuca spune:
salutare fetele.
Ma preocupa o problema... eu ieri aveam 84,7 kg... big balena
, azi in schimb aveam 84.3 kg... e posibil sa slabesc atatde ieri pana azi? ma cantaresc si maine sa vad ce si cum... Mentionez ca am inceput sarcina cu 78 de kg ca sa nu ma alergati ca m-am ingrasat ca scroafa...
.
babyname tu nasti tot la municipal?
mihaser feliitari pt permis... eu desi am de 7 ani, in ultimul timp am preferat locul din dreapta, e asa de bine sa fi copilot, mai ales in bucuresti.
.
Referitor la anestezie, fetele, eu le-am experimentat pe ambele. Rahi am facut pt apendicita, nu ca as fi vrut eu, ci asa au considerat doctorii... eu eram mica si prostuta si nu stiam ce presupune, ca daca as fi stiut ce ma asteapta...., dar poate e cum spune Gabitza functie de doza si de materialul pacientului. Am avut migrene ingrozitoare... mi-au interzis sa ma dau jos din pat, dar nici nu venea nimeni sa ma intrebe daca vreau apa, daca vreau calmant, daca fac pishu... parintii mei nu stiau ca urmeaza sa fiu operata chia in ziua respectiva, nu era nimeni cu mine... eram la 40 de km de casa... a fost un cosmar... Asa ca... m-am dat jos din pat sa fac pishu, m-am dus apoi sa rog o sora sa-mi dea ceva pt durere ca simteam ca mor, apoi m-am mai dus o data sa ii faca un calmant unei paciente operate de curanda care avea dureri mari. Cert e ca multa vreme am ramas cu o durere de cap ingrozitoare, brrr nici nu vreau sa ma gandesc.
Cand am fost operata de colecistectomie am fost anesteziata general, mi-am revenit mai greu dupa anestezie, mi-a fost greu pana am coborat din pat, dar nu am avut dureri de cap.
Eu o sa merg pe mana dr. Ca sunt in trilema, si eu as vrea sa-mi vad si sa-mi aud bebele, sunt cele mai emotionante momente, parca n-as vrea sa le ratez, dar nici nu as vrea sa trec prin ce am trecut atunci.
Elenuca
30 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://bd.lilypie.com/mlCep2.png
simonacip spune:
Ylari, povesteste...
Cadinuta, bravo pt cumparaturi, neaparat sa pui pozici, cred ca lenjeria de patut se merita, peste tot o gasesti foarte scumpa, eu am luat cearsafele si am paturici, nu-mi trebuie tot tacimul cu aparatoare de pat, etc, etc...
Cit despre anestezie, fetele eu am avut epidurala la nasterea normala, mi-a facut-o in coloana , jos, intre a doua si a treia vertebra. Trebuie sa stai incovoiata si nemiscata, dar nu doare deloc. Eu n-am avut probleme, decit ca m-am umflat un pic dupa nastere....Contractiile le-am simtit dar nu erau insuportabile. SIncer, totul a fost ok, suportabil si nimic de speriat. Chiar ok.
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 18 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
cleo78 spune:
elenuca, nu te cantari asa de des, mai bine 1 data pe sapt. Depinde cat papi, bei, pishu, kk, etc [:d]
36+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt
babyname spune:
da Elenuca, nasc la municipal si eu....cezariana...in jur de 17 mai....
Mihaser felicitari pt carnet
33fetita] ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 6 SAPT!!!!
iulia
SilviaPop spune:
Mihaser, felicitari pt permis!
Cadina, neaparat vreau pozici. Asta e si planul meu: sambata dau o tura prin europa, duminica prin ikea pe la patuturi si sapt cealalta la babyexpo sa vad ce carucior agatz. Eu, de la inceputul sarcinii tot starng bani dar n-am avut ocazia sa incep cuparaturile. Sper ca asta va face foarte bine la moral. 
Fetelor, nu sunt o zgarcita dar mi se pare ca sunt prostita daca iau un lucru mai scump cand as putea sa-l iau mai ieftin. Cam tot ce gasim noi prin magazine am putea gasi si in europa, mai ieftin( in afara de brandurile consacrate). Am fost indignata sa vad odata, intr-un magazin , printre posete de piele scumpe, o poseta din plastic, dar foarte frumoasa, la un pretz egal cu al celorlalte, in conditiile in care eu o vazusem clar in eurpoa la un pret derizoriu. Nu mai zic ce adaosuri nesimtite au romanii fata de straini la brandurile comune. A! Si am ramas paf cand am auzit ca o sticla de cola de 2 litri iese pe poarta fabricii cu 1,6 ron. Va dati seama ce adaos platim noi, cumparatorii finali? In fine..sa nu ma ambalez ca nu face bine![]()
Ylari deci nu te-a papat nici un extraterestru la cununia civila?
povesteste imediat tot si exemplifica cu poze!
Aoleu, vreau generala in cz asta
. lasa ca prefer sa-l vad pe bb toata viatza dupa aia![]()
Fetelor, are cineva un credit la Tiriac(Unicredit)? Noua ne-au marit comisionul pe nepusa-masa si a crescut brusc rata de la 300 la 360 euro...destul
. Vrem sa ne luam la hartza cu banca care ne-a trimis un contract nou(vor sa ne prosteasca in continuare, ne propun o schimbare de dobanda, un calcul atat de alambicat incat nu-ti dai seama din prima ca e neavantajos pt noi
) Vroiam sa stiu daca mai e cineva in situatie si ce a facut.

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
cleo78 spune:
elenuca, nu te cantari asa de des, mai bine 1 data pe sapt. Depinde cat papi, bei, pishu, kk, etc [:d]
36+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt
chinabulina spune:
ylari, bine ai revenit!!!!
silvia, eu nu am credit la unicredit, dar am vazut recent un reportaj la stiri pe protv legat de subiectul asta. foarte multi clienti erau revoltati in legatura cu acelasi lucru mentionat de tine. faza nasoala e ca cica nu se poate face nimic. ba, mai mult, am inteles ca in contract, pe undeva, ar scrie ca banca isi rezerva dreptul de a mari comisioane/rate, etc fara un anunt prealabil. mi s-a parut inadmisibil.
mihaser, felicitari pt permis. fetele cu permis, nu va temeti sa conduceti acum, cu burtica asa mare? eu ma tem de nebunii din trafic, degeaba conduc eu ok daca poate veni altul din spate sa intre in mine? poate sunt eu mai fricoasa
...
33+5
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
gabitzam spune:
Andreea, moderatorii pot da niste avertismente in functie de cum considera ca un user a incalcat regulamentul, mai grav sau mai usor(sunt trei feluri de avertismente). O vreme mesajele le sunt urmarite, iar daca incalcarea este foarte grava li se poate si inchide contul. Daca te uiti pe meniul din stanga o sa vezi ca exista si "Avertismente", unde este o lista cu membrii care au avertismente si motivele pentru care le-au primit.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mihaser spune:
Salutare burtici!
Va multumesc tuturor pentru felicitari! Sa dea Domnul sa nu fiu niciodata implicata in vre un accident! Acum cu burtica asa mare nu prea o sa conduc...dar recuparez eu dupa ce-mi revin...
Andreea avertismentul ala e un fel de cartonas galben....daca tragi pe cineva de tricou il primesti...si daca nici dupa asta nu te cumintesti ti se inchide contul...cartonas rosu...eliminare! Pe DC e un regulament cu care esti de acord cand iti faci contul, insa multe fete cam uita de el si se iau la cearta pe aici...Atunci e cam nasol...ca subiectul risca sa ajunga in Zona Zoster daca ia amploare conflictul, iar sanctiunile se dau in functie de jignirile ce se aduc de o parte si de cealalta.
La noi sper sa nu fie cazul!
Va pup pe toate ca sunt franta! Azi am condus juma` de zi!![]()
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2