Mamici de mai-iunie 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 16
socrate spune:
SilviaPop eu am inteles de la prietena mea care a nascut cu rahi, prin cezariana la Municipal, ca i-au adus copilul la san dupa 3 ore. Cu tot tratamentul. Nu a avut voie sa se ridice dar i-l-au pus pe un sul de patura sa alapteze.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 35+
DanaH spune:
quote:
Originally posted by SilviaPop
Fetelor, dar cum e cu durerile alea cumplite de dupa ceza? cu ce sunt comparabile? Vreau sa ma pregatesc moral pt ele. Si putem lua noi algocalmin de capul nostru?
Faza cea mai enervanta e ca nu putem sa-i dam lui bb colostrul( care e plin de anticorpi) din cauza anesteziei si algocalminelor in prima zi..
Silvia, eu am facut cezariana la ora 14:00 si a doua zi de dimienata, cand am incercat sa ma ridic pe amrgina patului, era sa lesin de durere. dar a doua incercare a fost mult mai simpla, iar la a treia deja ma duceam al wc.dus am facut singura in a treia zi. eram ametita, dar am putut sa ma misc.
daca vorbesti despre durerile de uter, nu au fost cine stie ce. e drept ca mi-au dat ceva pain killers, dar nu aici nu se inghesoaie sa iti dea prea multe. evident ca poti sa insisti pt extra. eu nu am cerut decat o pastila in plus. dar durerile erau totusi suportabile (sau apote sunt eu mai nesimtita).
cat despre dat sa suga la bebe din prima zi.... mie mi l-au pus la piept la 3 ore de la operatie. primele doua ore am stat in reanimare, dar cum am ajuns in salon, l-am pus pe bebe la san. e drept ca nu prea avea ce sa suga, laptele a venit cam a doua-treia zi.
nu stiu daca depinde de ce anume pastile pt dureri ti se da, sau de tipul de anestezie, dar asa s-a intamplat la mine. poate celelalte fete care au mai trecut prin asta au alta poveste.
Dana
35s+
Reallaura spune:
Pupici, dragele!
Lorich, noi suntem bine, multumim de intrebare transmitem
si spor la trebi.
Alysh, si eu am visat urat acum 2 nopti, dar numai din cauza lui tati asta ca iar a intrat in modulul "filme de groaza". Eu ma feresc sa vad ceva care nu-mi place, dar acum 2 nopti numai de la sunetele pe care le auzeam in somn, de la televizorul deschis si am avut cosmaruri, m-am trezit tipind. Ei....ce ne mai uitam inainte, faceam campanie de filme de groaza...apoi, cand era de garda si ramaneam singura acasa, nu dormeam toata noaptea, stateam si cu tv si cu lumina aprinsa.
Gabitzule, lasa piata de una singura ca nu mai merge.
Buburuzii haios bancul. sa i-l arat si eu lui tati.
Laurita
34,
, Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
AMR: 6 sapt
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
simonacip spune:
Neata fetele...Sau ma rog...abia acum apuc sa va citesc si eu, am facut mincare, am mincat, am mincat, am mincat....am fost foarte ocupata
Elenuca, am inteles ca la Municipal tre sa aduci hainute pt bb, ceea ce e foarte bine pt ca eu la prima nastere (la Cantacuzino unde nu ma lasau cu haine de acasa) abia ma descurcam cu infasatul, nu-mi iesea de nici o culoare...Eram terorizata de infasat
. SUnt bine azi, un pic cam prea mult am mincat...si mi-e ciuda, ma frustreaza ca nu ma pot abtine...
Lorich, 

Alysh, mama, da ce vis! Ca si cum ai vrea si n-ai vrea sa nasti, sa te plimbi cu el in brate, dar sa-l mai tii in burtica...Si eu visez tare aberant, bine ca nu ma concentrez sa le retin...
Fetele cu fiolele de ser, pai serul nu-l scoateti cu sernga? credeti ca intre vreun ciobsor prin acul seringii??? Mie mi-a adus maicamea de la serviciu sticla dintr-aia d eplastic cu ser...cred ca-mi ajunge un an de zile..
Silvia bb trebuie pus d ela inceput la sin, cu cit mai repede cu atit mai bine...eu n-am luat nici un algocalmin, chiar dc ma durea epiziotomia respectiva, nu stiu cum e la cezariana, dar cred ca putem suporta putin durerea...
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 19 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
socrate spune:
Mergem la Real. Tati ne-a sunat ca ne duce la cumparaturi.Ce frumos ![]()
cleo78 spune:
gabitzam, am luat sio io din alea fara gust. Miroaseau oarecum...dar gustul...ioc.
36+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by socrate
Mergem la Real. Tati ne-a sunat ca ne duce la cumparaturi.Ce frumos
Ce-mi place si mie la cumparaturi!!! Toata ziua as pietalui. Noroc la cumparaturi.
Laurita
34,
, Mirceahttp://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
AMR: 6 sapt
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
aimee79 spune:
salutare fetele!
am ajuns si eu acasa....ca azi m-am trezit la 11:45...
...si la 12:30 aveam programare la eco....sa-i vedem fata lui bb si azi chiar ne-a lasat sa-l vedem....chiar daca si-a pus cordonul la botic....am pus cateva poze pe picasa
....apoi am fost si noi un pic la cumparaturi.....ah ce bine e...
Silvianu te mai stesa ca acum trece timpul...am fost si eu asa si acum cand ma gandesc ca mai sunt 2 saptamani...nu stiu ce sa fac mai intai vorba fetelor mi-e teama ca nu termin...mai ales ca sapt viitoare iar am mesteri...vin sa schimbe usile.....iar praf....
smotru....
Dordia...buna intrebarea cu anestezia...si eu am dubii...mai ales ca eu sunt si alergica la niste substante....abia astept sa vb cu doctorul.Multumim fetelor care au raspuns din experienta si mai asteptam opinii
Nasa mea a facut rahi si a avut probleme cu durerile de cap....io am mai facut o generala la operatia de apendicita si as merge tot pe varianta asata,dar cand ma gandesc sa nu fiu acolo cand vine bb.....
Alexandra
36+
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79
inais spune:
Prezent si noi la apel...am zis ca de azi imi fac timp si-mi reintru in normal cu forumul.
Cu anesteziile astea nu stiu ce sa zic, decat ca eu deocamdata merg pe nasterea naturala si ma intreb daca sa aleg sau nu epidurala. Ma mai documentez pana atunci.
Am o intrebare cu spalatul hainutzelor: cele colorate le spalati la 90 de grade?? Ca bb a mea are tot felul de hainutze colorate si parca stiam ca la temp asa inalte se decoloreaza! Am o maaaaare dilema cu aspectul asta. Poate ma luminati si pe mine...![]()
Eu am mancat un gratarel cu mujdei de usturoi! Nu stiu ce m-a apucat, dar si aseara am mancat mujdei...as tot manca!
Nu mai stiu cine zicea de Homeogene...iata ca o sa-l experimentez si eu. De ieri ma termina o durere de gat, de numa'. Aseara am adormit pe la 1 si la 7 eram in picioare chinuita de durerea asta. Mi-am facut un ceai de musetel aproape cu ochii inchisi si apoi tratamentul meu la asa ceva - gargara de musetel cu sare. Dar nu cedeaza si pace. Asa ca am trecut la produse de farmacie...
Trebuie sa fug sa spal vasele ca peste putin timp plec la scoala: incep cursurile First Bebe...![]()
Apoi fugutza la gimnastica...sper ca asa sa-mi mai treaca raceala, fir'ar ea sa fie!
Chiar, are cineva idee cum se circula cu masina in zona Piata Unirii (Alba-Iulia) - Universitate si retur?
Nu stiu daca sa merg cu masina pana la gimnastica sau trebuie sa-mi iau picioarele la spinare!
Va pup,
Ina
pana ne vom strange in brate
...adica
lui mami si a lui tati
cleo78 spune:
helow, vecina.
Io am luat homeogene. Si cand aveam arsuri...ca ma ustura pe gat. Le sugeam ca pe bomboane, la 1 ora mai luam una mica. Pastila!!
Cat despre mashina...nu shtiu ce sa zic. Ce fain ca ai prins cursuri la first bebe, io nu am avut cand....bine, si prin luna 5-6 am scris, deci cam tarliu; si ei is cam cu 2 luni inainte ocupati.
36+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt