Mamici de mai-iunie 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 17
Lorich spune:
Pe tema anesteziei, sa-mi dau si eu cu parerea: le-am experimentat pe ambele, rahi si generala si va impartasesc urmatoarele "impresii": dupa rahi mi-a fost foarte, foarte rau, m-a durut capul, doua zile nu puteam sa merg la baie, ma tineam de pereti, intr-un cuvant, rau. Durerile de cap m-au tinut aproape o saptamana. In cazul generalei, perfuzie, adormit si trezit; nicio urma de durere, de nimic.
Acum astea NU sunt experiente legate de nastere, deci daca o sa fiu pusa sa aleg, cred ca desi mi-ar fi mult mai greu as alege tot rahi, pentru ca n-as putea sa rezist sa nu vad si sa aud din prima clipa pe bebele meu atat de iubit si asteptat.
Asa ca... orice alegi oricum sunt avanataje si dezavantaje, doar sa alegi ce vrei mai mult.
Lori
31+
asteptand un bebe Robert
gabitzam spune:
Eu cred ca fiecare reactioneaza altfel la anestezie, cred ca depinde si de dozajul facut, de experienta anestezistului.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Eu cred ca fiecare reactioneaza altfel la anestezie, cred ca depinde si de dozajul facut, de experienta anestezistului.
iar mi-am luat capshuni. Erau 5 lei kilu... si la fel de fara niciun gust. Nu ca ar avea treaba cu anestezia; doar ca sa ma laud si io.
Despre anestezie, am o amica dr, mi-a zis la fel: depinde de dozaj, si de materialul pacientului: nu exista reguli. Cum ti-e norocul, ca la loterie!!
36+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 4 sapt
mihaser spune:
Salve fetele!
Azi am luat permisul! Acum pot sa-mi duc linistita bebelinii la dr!
dordia si eu ma gandeam daca sa fac rahi de data asta...eu am facut 3 anestezii generale si au fost ok...dar acum as vrea sa vad bebelina...nu stiu ce sa fac...
buburuzii super bancul!
cleo aici se gasesc niste capsunei la ladite mici care sunt super buni...e 15 ron kg...eu as manca ladite intregi!
Va pup! Fetele acu ca am terminat si cu stresul asta...sper sa nu mai am insomnii! Mi-a venit si kitul de recoltare de celule...luni o sa merg la penultimul control...mi-a zis ca-mi ia o lama ca sa pregatesc zona daca iar e vreo candida.
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Magnetism79 spune:
Mamaaaaa sunteti active rau.V-am urmarit si legat de subiectul anestezie eu am exp anestez generala , m-am trezit si a fost o.k.,am exp si anestez locala dar la gat si nu a fost prea placut ca o sapt dupa am mancat supa cu paiul doar atat
, bine atunci eram ceva mai mica , dar acum se schimba foaia , am observat ca rezist la durere f. mult,acum le-as ruga pe fetele care mai au un bebel si care au nascut pe cale naturala sa ne impartasesca din exp lor, ce ziceti?
+28 cu Bogdan Gabriel
gabitzam spune:
Mihaser, felicitari pentru permis! 
babyname spune:
fetelor....epidurala si rahianestezia nu sunt tot una...despre epidurala nu zice nimeni nimic? stiu ca epidurala se face langa meninge si se introduce un cateter prin care se mai poate introduce un dozaj. la rahi acul strabate meningele si nu se mai introduce alta doza....cred ca prefer epidurala....
33 s
iulia
Andree27 spune:
Inais, eu spuneam de Homeogene!Vezi sa sugi unu la o ora si apoi cand te mai lasa durerea de gat le lasi mai mole!E super bun!Sa te faci bine!
Mihaser feicitari pt permis!!!
Eu sunt tare suparata!
Am fost sa mai cumpar salopte!Si nu am gasit numai din ala groase,ca de catifea si ala care imi placeau mie era super gigante!!!!Bine ca acuma am bani si nu gasesc nimic!!!![]()
MAine ma duc pe centru!!!
Poze
Andreea
30+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 10 saptamani!!!
Magnetism79 spune:
Mihaser Felicitari pt permis, acuma sa incepi sa conduci de cate ori poti , la mine nu trece o zi fara sa conduc, daca nu conduc e o problema , acum am masina in service ca a lovit-o soacra-mea dar sapt viitoare sunt pe baricade.Bine ai venit in clubul soferitelor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gata fetelor am treminat un castron de paste cu branza, cred ca am papat 1/2 kg paste, asta micu e cel mai fericit , face tumbe acum de bucurie, adevarul e ca azi nu am prea mancat si m-a luat o foameeeeeeeeeeee.....
cadina spune:
Gabi, multumesc mult de tot: la postnatal ma refeream si acum m-ai lamurit complet.
Si eu am dureri de maini, umflaturi si amorteli de nu pot strange pumnul, acum pe masura ce sarcina avanseaza simt presiune pelvina destul de puternica, picioarele se umfla si pe bebe il simt ba foarte jos ba sus sub sani. Parca in ultima perioada s-a lasat nitel burtica, semn ca bebe nu mai rezista foarte mult nici el.
Eu sunt foarte incantata, am luat din Europa hainute pentru bebe, cred ca aveau cam 5 kg ditamai sacosa cu hainute de la bodyuri cum maneca scurta, lunga, fara maneca, pijamale, pantalonasi, prosoape si lenjerie de patut. Si nici n-au costat foarte mult toate nebuniile au dus in jur de 2.5 mil. Ma uitam la lenjeria de pat, are asa: o plapumioara (care merge foarte bine si ca salteluta), un cearceaf de patut si o pernita mica. O sa le fac poze ca acum deja sunt atat se surescitata si le tot intorc pe taote partile ca n-am stare...