Mamici de mai-iunie 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 14
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Cleo hai si tu la Cluj ca te cazez la mine ca sa nu sti singurica!!!
Silvia nu te mai framanta si cum a zis si Cleo moralul sus!!Una doua trec 6 saptamani si ai sa uiti de tot cand ai sa-ti vezi bebelul!!!!!!!!!
Poze
Andreea30+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 10 saptamani!!!
sa stii ca m-am gandit!! Dar pe mine ma omoara soshelele romaneshti... in 30min mi se face burtica pietroi (probabil astea sunt contractii). SI nu era cazul in sapt 36 sa caut alt dr prin tsara
36+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 4 sapt
Andree27 spune:
Cleo tu fiind o doamna vii cu avionul!!
Cat despre dr vii la al meu ca inca nu e la clinica!!!
Poze
Andreea
30+in asteptare de un ingeras:
Eric
buburuzii spune:
Doi bebelusi in sala cu noi nascuti:
Tu ce esti, baiat sau fetita?
Baiat.
Dar de unde stii?
Daca iese infirmiera iti arat.
Iese infirmiera, moment in care acesta isi ridica paturica:
Uite, am sosetute albastre!
Mihaela
29+ 
Lorich spune:
Neata,
Va salut si eu dragi burtici, sunt foarte prinsa in « sindromul cuibului », vreau sa profit de saptamana asta libera, ma gandesc ca, cu cat trece timpul mai greu voi putea face genuflexiuni si sterge caloriferele pe dedesubt ![]()
Fetele, da, asa stiu stiu eu alocatia CIC se poate primi si la cele cateva banci cu care lucreaza statul, banutii se pot vira in orice cont, deci si unul existent, dar e mai avantajos se pare sa specifici ca e un cont pentru alocatie (deci sa deschizi unul nou) pentru ca sunt anumite scutiri fiscale in felul asta.
Andree27, Alysh visele super ciudate si alea urate cica fac parte din sarcina, cica nu le-a putut explica nimeni, dar asa s-ar parea, ca gravidutele au cele mai ciudate vise ; eu una visez ca alaptez un micut dulce, dulce si cuminte .
Cleo si eu am aceeasi senzatie ca nu termin tot ce e pe « lista » din capshoru’ meu, dar sincer prefer sa fiu asa ocupata decat sa am timp liber prea mult si sa ma ia gandurile ; azi-noapte nu puteam dormi, chiar ma intrebam daca te gasesc pe forum
si ma tot gandeam la toate aspectele nasterii… n-as vrea sa am mult timp de gandire pe tema asta.
Silviutza ia un pupic mami, poate e si de la vreme starea ta, e oribila vremea asta de cateva zile, oricum imediat va trece timpul pana la intalnirea cu minunea ta.
Sis ce faceti iubitele ; uite 
Gata, va las ca m-a lungit rau de tot, nu inainte de a multumi fetelor pentru informatiile despre spalarea hainutelor, sunteti mana cereasca pentru noi, first time mamici. 
Lori
31+
asteptand un bebe Robert
SilviaPop spune:
Fetelor(multumesc pt incurajari, in primul rand) eu nu mai merg noaptea la baie.
Foarte curios, numai ca am citit la fetele de ma martie-aprilie si asta e simptom de sapt 39-40. Nu stiu daca sa ma bucur sa sa ma sperii
. Daca scap si de durerile de col e semn clar, dupa cate am citit..
De prin sapt 24 traiesc cu frica de nastere prematura, ma rugam sa ajung in sapt 34 si cred ca in capul meu sapt 34 e termenul, de asta simt ca nu mai pot acum
. Aoleu si am niste nervi pe medicul meu ca are prostul obicei sa lase cezariana pt sapt 39
,unde mai pui ca are el un calcul special, dupa el eu sunt cu o sapt mai in urma decat mi-au zis toti ecografistii si decat am calculat si eu, deci vrea sa nasc la 40
. Cred ca dupa ce imi scoate firul de la cerclaj il solicit pe tati
la max si fac eu o surpriza tuturor de Pasti.
Sunt nebuna
Il vreau pe bb mai rpd sa-i "pap" degetelele alea minuscule de la picioruse

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
socrate spune:
Buna fetelor, nu o sa ma credeti dar m-am trezit la 11 si un sfert.
Am adormit la loc dupa ce a plecat tati si uite asa am tras somnic pana la 11 si un sfert.
Nici mie nu imi vine sa cred. Am citit ce s-a scris.
Dureri de maini am si eu, deci suntem in grafic.
Abia imi vine sa cred ca mai am un pic si pot sa pap picioruse mici care imi ies prin burtica. Are un stil baiatul meu de mare exceptie, impinge in picioruse si ii iese fundul intr-o parte si talpitele in cealalta parte. Ce sa faca si el.
Dar e un bonbon de copil ca m-a lasat sa dorm si azi.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 35+
SilviaPop spune:
eu m-am
de ras:
http://www.youtube.com/watch?v=mLl9Q47e7bQ&eurl

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
Andree27 spune:
Buburuzilor, super super tare bancul!!La toata lumea de pe mess le-am trimis mai ales ca eu voi avea fecior care si el va avea sosetute albastre!!!super!

Poze
Andreea
30+in asteptare de un ingeras:
Eric
Lorich spune:
quote:
Originally posted by buburuzii
Doi bebelusi in sala cu noi nascuti:
Tu ce esti, baiat sau fetita?
Baiat.
Dar de unde stii?
Daca iese infirmiera iti arat.
Iese infirmiera, moment in care acesta isi ridica paturica:
Uite, am sosetute albastre!
Mihaela29+
Suuuuper dragut!!!
Lori
31+
asteptand un bebe Robert
cleo78 spune:
am mancat de mic dejun/pranz si am mai dormit 1 ora. Acu ma gandesc ca ash vrea o crema de zahar ars. Si asha nu mananc necesarul de oua... poate asha ma pacalesc. Ma duc in bucatarie. Revin in 20 min, dupa ce o bag in cuptior.
Si nu mai radeti de moldovieni, ca io is nascuta in fundul moldovei, wai baieti wai!!! Chiar shi asha, din iutubu ala nu intsaleg nika, wai, noroc de subtitrari.
36+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt